18/10

Och det jag försökte skriva så fint igår var att det var kul hos sara ;).

Kvart över sju vaknade jag imorse. Hade velat sova lite längre. Men nu känner jag mig ändå pigg. Dom där 8-20 passen kan vara rena mardrömmen, men som igår, tycker jag att dagen gick jättefort och kändes som en kortare arbetsdag än vanligt. Trots att jag jobbat hela veckan, som dessutom var den värsta veckan på hela året typ.
Men det är väl det där med hur man mentalt är inställd på det. Jag jobbade inte fredagskvällen och blev ledig idag, plus att jag skulle till sara efter jobbet igår, så då kändes ett 8-20 pass på en helg som ingenting. Så det blev ingenting. Lätt som en plätt. :). Värre är det ju när man jobbar veckan då man annars jobbar helg, då man bara är ledig på torsdagen och "laddar" inför helgen, för att orka. Då åker man TILL jobbet på fredagseftermiddagen när ALLA är på väg HEM för att vara ledig hela helgen och vet att man själv inte är ledig förrän söndagskvällen, ibland måndagseftermiddagen. Då är helgens arbetstimmar såååå mycket jobbigare.
Och så rörigt jag skriver. Jag orkar inte skriva så att ni som inte jobbar med dom scheman som vi har, förstår hur vi känner. Men jag vet att ni från jobbet förstår.

TIIIISDAG!!! TATUERING!!! AAAAAAH!!!
Det jobbiga är att man inte får träna på ett tag efter det. :(. Surt. Men det får det vara värt. Eller, alltså. Det är värt det. Jag kommer ju att bli så fin. ;).


Och det bästa är när man kan gå ut barbent med nattlinne och sockor i trapphuset för att slänga sopporna. :).

För er som visste att Emil Jensen är sjukt bra och för er som visste att jag skulle tycka om honom, men inte berättade om honom för mig tidigare borde typ straffas eller något!? haha, nej. Men åh, så bra han är. brabrabra jajaja.

Hur kan höstens färger vara så fina och starka när färgerna inom en själv bara dämpas?

Kommentarer
Postat av: saran

så bra att du hade kul! jag är glad att du kom :)

2009-10-18 @ 11:23:49
URL: http://saratrorhonvet.blogg.se/
Postat av: Andrea.

tacktacktack för att jag fick komma. :).

2009-10-18 @ 11:34:36
URL: http://jagochensamheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0