27/10

Migränliknande huvudvärk, feber, svettas, fryser, ont i halsen.
Idag stannar jag hemma från jobbet. Imorgon med.



Jag blev så glad av det du skrev igår sara i ditt inlägg, så nu går jag in och läser hela tiden, för att jag blir så glad! :D.

Eftersom att jag sjukskrev mig imorgon med och är ledig på torsdag kommer jag att ha tre dagar här hemma att inte göra någonting på. och när man inte är sådär dödssjuk att man ligger och sover dygnet runt, är det bara tråkigt att vara hemma och sjuk. Men nu kom det lite post, så då kan jag gå och titta vad det var för roligt. kanalen och södra roslagen... tidsfördriv i max tio minuter. och med den här migränliknande huvudvärken kan jag inte ens sitta och spela och sjunga, eller skriva någon låt. sucks.

och jag måste även säga att dom här disktrasorna från designtorget är så bra, man tvättar dom i tvättmaskin och sedan går det att använda dom igen. dom blir som nya. :). Plus att det är fina färger. :).




Jag börjar så smått tro att vida har små ungar där inne i magen. Jag vet inte hur dom är när dom är dräktiga, för så heter det väl?, men hon ska liksom vara nära mig hela tiden när hon är hemma, flyttar jag mig från soffan till datorn, följer hon efter och lägger sig vid mina fötter och sådant gjorde hon inte förut, men senaste veckan har hon följt mig vart jag än går. Hon sover och äter mer och hennes små tuttar börjar liksom sticka ut lite mera. och när vi ligger och gosar i soffan och jag klappar henne på magen, knäpper det liksom till mot handen. Om det nu bara är tarmgrejs eller om det finns någon liten där inne vet jag inte. Men jag blir lite rädd. :o 



det är så varmt att jag håller på att dö, tror jag. men jag känner mig inte hängig i alla fall, sådär att hela kroppen bara sjunker ihop i soffan och inte vill röra sig. nej då, jag är bara otroligt varm. plus den här migränhuvudvärken, men den är det ju bara att vänta ut. ibland känns det så korvigt att inga värktabletter hjälper på mig och att medicin överlag får en annan effekt på mig än vad den vanligvis ska ge, men samtidigt vill jag inte behöva ta några mediciner, för jag tycker inte om att utsätta kroppen för alla kemikaliska ämnen. men ibland skulle man bara vilja ta en liten tablett för att lindra den där huvudvärken i några timmar. men med lägsta möjliga volym på tv:n, släckta lampor (förutom dom små fönsterlamporna) och stillsamhet, går det ganska bra ändå.





Kommentarer
Postat av: saran

men, steriliserade du inte henne? eller det var bara vaccinering och chipmärkning?

2009-10-27 @ 13:17:44
URL: http://saratrorhonvet.blogg.se/
Postat av: Andrea.

nej ingen sterilisering.

2009-10-27 @ 13:19:07
URL: http://jagochensamheten.blogg.se/
Postat av: saran

haha, då har hon säkert små kids där inne ;) tänk om du blir moooormor!

2009-10-27 @ 13:22:15
URL: http://saratrorhonvet.blogg.se/
Postat av: Andrea.

åh, jag hoppas inte det. Men det skulle ändå vara lite mysigt. :).

2009-10-27 @ 13:27:44
URL: http://jagochensamheten.blogg.se/
Postat av: saran

det är det mysigaste som finns!om man bortset från själva födseldelen då. men de fixar de bra själva ändå. man sitter mest och peppar och är moraliskt stöd :)

och om hon nu får bäbbar så övertalar jag ante om att vi tar hand om en av dem! haha

2009-10-27 @ 13:54:26
URL: http://saratrorhonvet.blogg.se/
Postat av: Andrea.

Ja, absolut mysigast ever med kattungar!!! men jag tänker mer om det inte finns några som vill ha, och jag kan ju inte ha så många själv. Men då vet jag att du tar en i sånt fall. ;). :). Själv har jag aldrig varit med vid själva födseln, trots att vi haft så många katter är det aldrig något som fått kattungar. Men det låter bra att ni tar en. börja övertala redan nu ;).

2009-10-27 @ 15:33:09
URL: http://jagochensamheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0