Korv i ballongen.

Idag är verkligheten så fruktansvärt svårt att hålla sig fast vid.
Jag tappar bara greppet och hittar ingenstan att gripa tag igen.
Alla och allt känns så fruktansvärt långt bort ifrån mig.
Och idag inser jag på nytt att jag aldrig kommer bli av med aspergern, och det är så kämpigt vissa dagar, att orka liksom. Att inse att jag aldrig kommer att förstå vissa saker helt naturligt liksom. Det är så mycket av den här världen som jag inte ens är en del av, en del av världen som jag inte tillhör. Och då känner jag mig så ensam. Så utanför.
Och jag frågar mig själv hur jag ska klara av livet.
Hur jag ska hitta viljan och orken varje dag.

jag klarar inte det här.


31/8

Sista arbetsdagen som deltidare.



Vem i alla himlens korvar försöker jag lura?!
Jag är så trött och arg på mig själv.
Jag är så misslyckad som jag kan bli.
Det här är inte rätt.



Jag har fortfarande inte ätit något idag, förutom den där lilla lakritskringlan jag åt och den kopp te jag drack. Men jag har ingen som helst lust att ställa mig och laga mat nu.
Men jag vet ju så väl att jag måste.
Huvudet värker efter alla tårar och jag vill göra ingenting.


30/8

Har vaknat flera gånger inatt och varit så törstig, så att jag fått gå upp och dricka vatten. Så jag måste ha druckit mer än en liter sammanlagt inatt.
Sen vid sju vaknar jag upp, alldeles kallsvettig, men somnar om en halvtimme.
Nu mår jag lite bättre, lite ont i huvudet bara.
Om två timmar hämtar pappa mig och kör mig in till tjejmilen. En sådan fin far man har. :).
Men jag måste kanske äta någonting innan också. Så dt ska jag göra nu, annars lär jag få håll.
Men det är bra väder att springa i. Lite blåsigt, men sol. :).
Nu är jag lite mer taggad. :).

Jag funderar på att bli vegan igen. På heltid. Har för det mesta, helt veganskt här hemma. Det som har varit jobbigt är när man är borta och äter, då är det skitsvårt att vara vegan, och alla i släkten blir så tjatiga om att det är så svårt att göra veganskt och sånt.



Sprang milen på exakt 60minuter. Det var lite kul att det blev så exakt. Jag missade kilometerskyltarna dom två första kilometrarna, och efter ett tag undrade jag om det inte hade gått en kilometer snart, men strax där på visade sig 3km-skylten. Så man kan säga att jag tjänade några kilometer där, för helt plötsligt var jag på tre, när jag trodde att jag inte nått första. :). Vaden knasade lite grann, men det gick att springa ändå, jag hade lite håll i början, och så fick jag skavsår efter 6km. Och då förstod jag varför mina vader knasar, skorna är inte längre så bra. Jag har haft dom i massa år, men just bara för att dom fortfarande är så sköna. Så nu ska nya springarskor inhandlas snarast, på löplabbet. Dessutom kunde man springa en speciell sträcka på ca 50m eller var det var och stödja cacerfonden! yeay! mer sånt!
Annars gick det ganska bra. Jag sprang om fler än vad som sprang om mig, och höll ut hela vägen ;).



tjugo moinuter innan jag skulle åka i morse hörde jag en melodi i huvudet och orden bara ramlade ur mig, så jag satte mig ner och började skriva. Jag hann väl skriva en tredjedel av sången ungefär innan pappa smsade att han stod med bilen här utanför.
När jag kom hem fortsatte jag att skriva. Av dom låtar jag skrivit tycker jag mest om dom som jag skrivit sådär på en gång. Inget suddisudda, ändra och kasta om. Jag älskar när man håller pennan i ena handen och spelar med den andra och skriver första ordet till det sista utan att stoppa.

Och nu sitter jag och sjunger och lyssnar på låten.

Lämna mig nu.

Det känns som att det inte

Spelar någon roll

Vad jag än försöker göra

Lämnar du aldrig mig


Jag vill inte mera

Lämna mig ifred

Jag vill inte intressera

Dig något mer

Jag vill inget hellre

Än att du lämnar mig nu

Jag vill inte mera så snälla

Snälla lämna mig nu


Jag vet inte vad jag ska göra

För att döva din röst

Jag vill inte höra dig mera

Så lämna mig ifred


Jag riktar blicken bortåt

Mot en annan plats

Jag tror du tog en genväg

För ändå hör jag din röst


Jag låter luften i mellan

Oss ta slut på nytt

Du finns inte längre så nära

men närmre när det är höst

 

Och nu gråter jag bara. blä.

 

 


 

Hur kan höstens vindar ta med så mycket ångest? Den borde väl snarare blåsa bort all ångest tycker jag.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen och för första gången på länge tänkte jag på den gömda påsen i garderoben. Men jag har inte rört den och ska inte. Men att jag tänkte det, skrämmer mig.

Hur ska vi klara den här långa mörka hösten? Jag vill inte alls det här. inte alls.

 

 



29/8

Det blev inte många timmars sömn inatt inte.
Fast jag sov istället bra, dom få timmar jag sov.
Men så mysigt det var igår. Det var en fin kväll, med bowling och fina vänner. tacktacktacktack<3. och fina presenter. tacktacktacktack<3.



Jag glömde ta kort när Andrea fortfarande var kvar. Och vi blev till slut ganska få, men vi hade det bra ändå.:).



Jag märkte inte ens att Sofia gjorde sådär när jag tog kort, haha.
Tack mina fina tjejor.

Och solen hade redan tittat fram när jag vaknade så jag tog springturen på en gång. Så nu är sprinspring redan avklarat för idag.
Då är frågan nu vad man ska göra på en ledig dag som denna?




Imorgon är det dags för tjejmilen igen. Frågan är om jag ska gå med farmor, eller om jag ska springa. vaderna är ju inte helt okej, på något konstigt vis.
Nu sitter jag och dricker gottgott te som jag fick av Sara igår. Rött te är verkligen underbart gott! och när man inte orkar gå och handla någon frukost så funkar rött te mot det också. :).



Var i stan idag en liten stund, orkade inte så länge, hittade inte så mycket.
Väl hemma, när klockan var ungefär fyra, så började jag kallsvettas och svettades och svettades, som om jag nyss kommit hem från en springtur, sen började stjärnorna blinka runt om mig. Så jag satte mig på soffan ett tag och insåg att jag behövde gå och handla mat, så att jag kunde äta något.
Jag åt inget annat än frukt igår på kvällen och så blev det alkohol, sov sen på tok för lite och idag åt jag varken frukost eller lunch, så det var väl förståeligt att kroppen ville ha mat. Dock kände jag mig inte så hungrig, men jag gick och handlade, lagade och åt mat. yeay. nu sitter jag här och är mättare än mättast, har dock ont i halsen, och känner mig inte så jättepigg på att springa milen imorgon. Förhoppningsvis är det bättre då! :). Jag ska vila upp mig; dricka te och läsa ska också skriva lite på musiken, så ska vi se sen att det blir så mycket bättre. :).



Nu var Vida och jag nyss på en promenad. Hon skakade i hela kroppen först. Så rädd var hon, och ville inte gå ner ifrån min famn. Men efter ett tag vågade hon gå lite i gräset i alla fall, min sötaste lillVida<3.






Jag frös något så fruktansvärt, så jag duschade varmt och länge, sen lade jag mig på spikmattan, och Vida lades sig på mig. och vi somnade. Men jag sov bara en timme, fast jag känner mig sådär förvirrat nyvaken, som när man inte vet vart man är och så. ^^.


FREDGAA!

Oj. det var kul att bowla!
Saraan vann! duktiyg<2
Jsen åkte vi hem dtill mgi.
och vi har haft dert gfåt bra!
SÅ br a att jag inte ensa kanr skriva!
tjingepslgin!

nejm en det har varit roligt. och jag kan pinsamt nog inte skriva odntelnigt!
:D.
Min a vämnner är så fin!a!
sara
andrea
sofia.
<3.

28/8

Ursch vad jag sov rysligt dåligt.
Jag drömde att jag fick inbrott, att det var en kille som klättrade in genom stora fönstret, medan jag var hemma.
Och jag blev sådär galet rädd att jag fick all kraft i världen som man kan få ibland, och kastade saker på honom och sa att han skulle skynda sig ut här ifrån. Han flinade bara åt mig, men gick ändå ut genom dörren, sen tänkte jag att jag skulle hämta hjälp hos pappaför att typ jag vet inte? men pappa fixar alltid. :). Så jag börjar cykla, men inser att jag glömt mobilen, som jag tänkte skulle behövas, så då tänker jag bara springa in och hämta den, men så fort jag börjar slå portkoden kommer han, inbrottaren och kollar vad jag trycker för kod, så då kan jag inte hämta mobilen, så då skyndar jag mig hem till pappa och cyklar fågelvägen dit, haha, ja, för sånt kunde min cykel. Ingen pappa hemma. skyndar tillbaka, så ser jag från fönstret att Vidas hals har svullnat upp som sjutton och att hon knappt får någon luft och helt plötsligt kommer jag inte in i lägenheten alls, nycklarna är borta och jag kommer inte in. Så knackar någon mig på axeln så är det inbrottaren som står bakom mig, har kommit in i porten, och tagit mina nycklar som jag haft på mig. Så står han bara där och ler. Sen sprang jag ut från porten och började skrika på hjälp, Vida låg ju där inne och inte kunde andas och jag kunde inte komma in, och mobilen hade jag inte på mig, och jag måste ha skrikit till i sömnen, för jag vaknar att att Vida sprang i väg snabbt som attan från mig och sängen.
Inte mycket sömn för mig inatt heller.

Och jag har sjukt ont i magen.
Jag och Andrea åt glass igår. Liksom vanlig glass, inte veganglass utan mjölk som jag brukar äta, om jag äter glass. Och min mage protesterar. Jag har jättesvårt för mjölkprodukter sedan jag var heltochhållenvegan.

Men idag är jag så glad och längtar så till ikväll att inget kan förstöra dagen. :).

27/8

Min paj vadar, tänkte jag säga, men jag menar såklart att min vad pajjar.  Och ni som känner mig vet att jag brukar säga fel på sådant vis. haha.
Det gör så korvigt ont i vaden när jag sprungit.

Imorgon är jag ledig, och det är så skönt. Jag är ganska så trött och har inte sovit ordentligt alls sedan innan helgen.
Och imorgon är det bowling och tjejhäng. :). Det ska bli kul.
LillVida är världens sötaste och det går lite bättre med maten igen!



En AndreaochAndreakväll!
Handling, färgning och mycket mer. Det är alltid så fint att vara med dig.

Nu är jag dödstrött. känner mig dock inte så sovtrött.
Ni förstår skillnaden.
Men Vida är trött, hon går omkring här vid mina ben och tjatar om att vi ska gå och lägga oss. Så jag får väl lyssna på henne. Tjingeplingpling.

GreenHeart

Nu är den nya mobilen inköpt och jag är nöjd.
Återvunnen plast och fin fin fin. :).



Jag är fortfarande trött efter all sömn jag missade förra natten. Men det känns lite bättre idag.
Imorgon är det jobb igen. Sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. :).
På måndag har jag mitt sista pass som deltidare. Oh, så det kommer bli bra utan 16-21 passen. :).

Min nya låt håller på att bli helklar. Ni vet sådär pass klar att den känns okej, och man kan spela den för någon.
Just nu är det fredag jag längtar efter. :).
Och Sofia, för hon är så långt borta. <3.
Tjingpling.





Nu har jag spikmattat mig. Det är verkligen bäst. :).

.

Det river och sliter mig itu.
Varje gång hon nämner hennes namn, börjar tårarna att rinna.
Eller nej, dom börjar aldrig rinna, för det är hjärtat som gråter.
Och samtidigt som jag sitter där och ler och nickar mot henne, håller jag på att gå sönder inombords.
Det är ju henne jag ska prata med.
Men jag vågar inte gråta där, för där får jag bara gråta på bestämd tid.
och jag kan inte prata om det, för då kommer gråten, utan att ta slut.

Idag är ångesten för stor för att jag ska kunna hantera den.
och jag är så jävla bra på att falla tillbaka.


Jag är så trött att jag bara vill lägga mig ner och sova.
vill dock knappt ens försöka, känns lönlöst.
Tankarna flyger omkring som höstlöv i en riktig höststorm i mitt huvud, och lämnar mig inte i fred.

25/8

Världens smärta och några spyor senare, med endast någon timmes sömn gav jag nyss upp om den här natten.

Idag är jag ledig i alla fall, så det var tur det, med den här lilla sömnen.
Ska fixa lite till på fredag idag!
Sen är det psykologen igen.
Sen ska jag också köpa ny mobil idag! Blandade känslor! Tycker så mycket om den jag har nu, men den slutar fungera i mellan åt, och det är verkligen svårt att vara utan mobil, ilandsproblem.
Sen är det middag hos far, bror plus tjej, farmor och hennes.

Ska också försöka träna, får se hur det går med den här värken.




Nu har jag legat i soffan hela förmiddagen och sovit lite till och från. Nu mår jag jätteilla igen och skulle inte alls vilja åka till psykologen. Men nu är det för sent för att avboka. Jag mår så illa att jag inte vet vart jag ska ta vägen. blä. Jag får se hur jag mår ikväll, annars får jag nog ringa och sjuka mig till jobbet imorgon.
tjingepling.

24/8

Finns det något värre än att gå och klippa sig? Jag tror inte det. För jag hamnar alltid på fel ställe.
Jag kanske var en idiot med att jag sa hur jag ville ha, men hon var en ännu större idiot som inte klippte som jag ville ha trots att det skulle vara "fel".....

:'(



Dessutom mår jag illa, har ont i halsen, har ont i huvudet, har ont i magen.
Och då vet ni vad det är.
Nu är det träneliträna innan jag ska tvinga mat.



Varför ska det behöva föra med sig att man spyr av ren smärta ?

23/8

Det gick ganska bra på jobbet idag med!
Var ute och sprang nu när jag kom hem, efter cirka fyra minuter ringer Sofia och vi pratade resten av rundan och det var kul med lite sällskap. Blir så mycket roligare att springa då! Tack Sofia!
Men jag får alltid jätteont i vaden när jag springer. Som att man sträcker sig, men det går aldrig över, eller som kramp och det går aldrig över. Och det går liksom inte att strecha bort. blä. Ont ont ont.

Imorgon är det jobb igen, trots att jag jobbat hela hela helgen.
Korv i ballongen. Det är snart inte värt det. det här.



Jag har hört så mycket konstigt idag och började tänka på en sak.

Vad är det egentligen som avgör om man blir ett offer eller inte?
Beror det på hur man mår, efter det som har hänt? Eller är det hur man ser på det som har hänt?
Eller beror det på hur ens liv därefter har påverkats? Är det beroende på hur man ser på framtiden som är det avgörande?
Är det alla i ens omgivning, alla som känner en, som avgör om man är ett offer? Deras bedömning på vad som hänt, och hur man verkar må?
Eller är det vad som har hänt som avgör om man är ett offer?

Sen är det oftast så att när man berättar det man varit med om och folk tittar på en med stora ögon och undrar hur man kan vara en sådan glad och mjuk och härlig person, undrar jag: hur förväntade du dig att jag skulle vara då?



Annars är jag faktiskt glad. trots ganska mycket annat som inte känns bra.
Och jag längtar och saknar efter så mycket, och det brukar oftast kännas som något negativt inom mig, men nu känns det bara bra, och känslan av positivitet som jag så sällan känner. åh, en sådan skön känsla.

Tack för att ni finns, ni som pratar med mig, som lyssnar på mig, som finns med mig. :).

21/8

Idag åker vi till veterinären, Vida och jag.
Jag är nog den som är mest nervös.
Men vi hoppas på att det går bra allting.

Jag lyssnar på Emil och Vida tokspringer runt i hela lägenheten, typ sådär som det brukar vara här hemma.
Förresten kunde jag byta pass ikväll på jobbet så jag jobbar 14-20 istället för 16-21! YES!  Men jobbhelgen kommer bli väldigt jobbig, olika personer varje dag och dom som jag inte så ofta jobbar med, och det tar massa energi från mig, så jag kommer vara helt slut, mer slut än en vanlig jobbhelg, om det går. :P.



Åkte till Täby lite tidigare innan jobbet för att luncha med Den bästa Sofian min. Du är så fin och bra och bland det bästa jag har. Och jag är ju din pojkvän Andreas, remember? ^^.


 Och så höll du ett sånt fint avskedstal till mig, haha. Bästaste min<3.

Sedan när jag skulle gå till jobbet, ser jag Sara längre upp i backen och springer ikapp henne, men tyvärr jobbade vi inte tillsammans. Och sen så var det bara att sätta igång och jobba. Förberedde mig på det värsta, och sen blev det riktigt, riktigt bra i alla fall! Åh, så glad jag blev.

Dagens roliga!
'Du ska bli nakenfisk!'
'Nu knäckte det, eller det lät mera     plopp.'


Jag hittade också skivan från när vi var några scouter som gjorde ett fotojobb till en broschyr. Som jag saknar mitt långa hår. . .

20/8

Usch vad jag inte sov bra alls inatt. Världens huvudvärk har jag också.
Nu blir det en liten springtur och sen hoppas vi att allt är bra.



Jag måste verkligen städa. Och jag orkar det inte alls.
med Lars Winnerbäck, miss li, lisa ekdahl, fiest, patty griffin, jonas gardell m.fl i bakgrunden, så går det nog bra.
:).
Nu får ni akta er allt smuts, här kommer jag.
Åh, vad äckligt det lät, som om att det ligger stora högar av skräp och smuts här. Men så är inte fallet. ;).



Nu har jag städat. Mycket och noggrant. även allt såndant som man inte alltid gör, ni vet fönster och speglar och lister och allt sånt. Så nu är det renare än renast här hemma. :).

Bror min har nu flyttat och pappa har åkt därifrån här visar han stolt upp sitt första egna boende. :).

19/8

Jag sov med sockor och tre filtar ovanpå täcket inatt, jag fryser fortfarande lite.
Jag vaknade klockan sex imorse och kunde inte somna om, så det var väl lika bra att gå upp.
Idag jobbar jag värstingpasset av dom alla på jobbet. Men från och med 1 septemder har jag knappt några 16-21 pass alls. Och det är det allra bästa med heltidstjänsten.
Nu har jag hittat en mobil jag vill ha. sony ericsson c901, som är gjort av återvunnen plast. :).



Det gick väl bra på jobbet.
När nattpesonalen kom, så satt vi i sofforna och vi pratade lite och sen skulle Sara f, svara 'ja' på en fråga så skrek hon kort och högt ut 'JA!' och blev jätterädd för sig själv. Då började jag skratta och kunde inte sluta alls. haha, då konstaterade dom alla att jag var trött, och det fick jag ju lov att erkänna, det var ju svårt att hålla det hemligt. ^^.

18/8

Så kall och så frysen, alla kläder är blöta, men oh en sån fin människa Emil jensen är. Jag blir alltid sådär kär i nyfunna artister. Tacktacktack Sara!!! :D.
Det är något visst med livemusik, även fast jag i många lägen kan ha svårt för det. Men den där känslan man får då, kan man inte få på annat sätt. Och så jag älskar det.
Nu dricker jag te och försöker värma upp mig så gott jag kan.
Vida är helt tokig och kan inte bestämma sig för om hon vill äta, leka eller gosa, så hon springer omkring här som den knäppa lilla Vida hon är. <3!

Och jag är glad att jag lämnade en lampa tänd åt Vida, för det blir ju så pass mörkt på kvällarna nu. Mest är det nog bara för att jag är mörkrädd, men det finns en liten chans att Vida också är mörkrädd, men inte kan säga det, och i så fall vill jag göra allt för att hon ska slippa vara rädd. :).
Hösten och så är det det där med mörkret. Snart kommer det och det känns alldeles för tätt inpå. Jag vill inte. Jag vill verkligen inte ha någon höst! men den är med bestämda vindar här, och det är väl bara att ta på sig elefantbyxorna och vara som en människa, om inte annat riktigt varma kläder, en mysig katt, en bra bok och ett riktigt gott te.



17/8 mera.

Tågen går oftare igen! Yeay.
Jag har jobbat med Sara idag yeay.
Jag jobbar med Sara imorgon. yeay.
Jag jobbar i helgen. INTE yeay.

Jag lagade god middag. fakstiskt så var det gott.
JAG RINGDE OCH BOKADE TID ÅT VIDA IDAG! mest yeay!
Jag är lite rastlös, och egentligen borde jag inte vara det eftersom jag var ute och sprang. Är också trött. Det är ingen rolig kombination, jag har det ofta så. Jättetrött men samtidigt jätterastlös. Vad gör man då liksom?

Annars sitter jag och skriver lite. Vida ligger och myser i soffan.
Storebror och flickvän flyttar 'hem' till åkersberga idag. Lillebror flyttar imorgon. Dom byter av varandra sådär.
Känns lite tråkigt att lilla bror min flyttar en bit ifrån.





Ny låt! :D.
Var ju längesen nu. Så skönt när det bara går att skriva sådär.
Nu måste jag nog stänga av, om jag ska orka gå upp och springa imorgon innan jobbet.
god natt.

17/8

 
Då skrattade jag också
och det var kanske det dummaste jag gjort i hela mitt liv.


16/8

Idag vaknade jag med ångesten i mig. Men den ska vi få bort!
Jag ska ut och springa innan jag börjar dagen. Har iof redan varit vaken två timmar, så dagen har väl redan börjat, men ändå. Förresten har jag spelat lite på fiolen i veckan. Det är verkligen ett fint instrument.
Nej, nu spring, sen Vidamys.



Färdigsprungen. Jag var så inne i min egna lilla värld att jag glömde titta efter bilar när jag korsade vägarna, och så fick en stackars farbror tvärtnita framför mig. Han blev kanske jätterädd, stackars. Jag ropade förlåt, inte för att han hörde, men ändå. Jag kan inte tänkte på så mycket annat när jag springer att jag gör sådär. Skärpning Andrea.

Nu ska jag ringa veterinären. Nu SKA jag! Jag är så nervös varje gång jag ska ringa att man kunde tro att jag skulle dö bara av att vidröra en knapp på telefonen.
Det var sån där telefonsvarare först som prata och berättar lite, det tycker jag är bättre än bäst. Då hinner man förbereda sig lite till för att prata med någon. Och jag behövde inte ens prata med någon, utan den telefonsvararen sa att man inte kunde boka tider idag, utan att det endast var akutmottagning idag. Så då får jag ringa imorgon. Men då måte jag ringa från jobbet, det känns än jobbigare, då kan jag inte hålla på att tönta mig som här och slå numret sjuttioelva gånger innan jag vågar ringa på riktigt, sen tar det ytterliggare fem gånger att våga vänta på att det går några signaler, för att jag lägger på.

Nu ska här duschas och städas lite innan min Sofia kommer hit. <3.



En bästa dag, med en bästa Sofia.
Jag fick fina presenter och vi åt salladslunch och vi sjöng och vi skrattade och vi pratade och jag saknade, ja, för jag har redan börjat sakna henne, för hon flyttar ju på lördag. Hur ska man klara sig utan en av dom bästa? Det blir svårt det här.





Ute blåser det, men himlen har en fin blålila färg, Vida sover och jag känner mig glad och lugn, och lite sorgsen. Mest för att jag tänker på Sofias flytt.
Just nu laddar jag upp sången som jag och Sofia skrev om texten på, på facebook. Orka att det tar två och en halv timme?! Och att man inte kan göra ngt på facebook under tiden, och råkar man glömma det och trycka någonstans ändå, måste man börja om från början!



15/8



I natt drömde jag om Sara och hon hade köpt en värsta häftig bil. jag önskar sååå att jag kunde rita upp den, men Jag kan verkligen inte rita, än mindre på datorn, eftersom det blir med högerhanden då. Men den var typ blå, lite ljusblå, men ändå inte, gammal bil, såklart, såklart säger jag, men jag menar att det är ju bara gamla bilar som är coola. fast alltså inte rostig och så utan bara, äldre, och den var helt platt framtill, som en buss ungefär. Och sen såg bilen ut precis som ett hus. fast i plåt. Svart tak, inte sånt där platt tak, och dörren in till bilen var som en husdörr, inte en bildörr liksom, och så var det två fönster lite längre upp mot taket, och där satt Melvin och tittade ut haha :D. På insidan var det en helt vanlig bil med bilsäten och allt sånt, det var bara utanpå det såg ut som ett hus. och så var bilen såklart helt fyrkantig och bara jättecool! Det går verkligen inte att förklara, men jag blev så avundsjuk på den bilen i drömmen! haha!
 

Idag känner jag mig riktigt utvilad och på mycket bättre humör än dom senaste dagarna! Solen skiner och jag ska ut och springa. :). Sen är det frukost som gäller!



Jag har haft sjukt ont i huvudet och frysit som en isbit, om du isbitar fryser, dom ska ju vara så kalla. Hursom gjorde jag mig själv lite grönt te med mintsmak. Jag har inte druckit te på väldligt länge och vet inte varför det blivit så. Jag har ju varit som beroende av te. Gott var det. Nu ska jag iväg på födelsedagsfirande.





Jag har läst sjukt många böcker dom senaste veckorna.
och några som är OTROLIGT lätta att läsa, eller som går väldigt väldigt snabbt att läsa är Denise Rudbergs böcker. Dom jag läst nu är Vänninan, storlek 37 och o.s.a. Dom tycker jag att ni ska läsa om ni är känner för att läsa något bra. Och jag har läst bara självbiografier dom senaste åren, så det var väldigt skönt att varva med något annat, men nu har jag köpt massa självbiografier också, så det är vad som står på tur.

Idag har jag haft en klänning på mig som jag köpte sommaren 2006. Oj oj oj, det är så längesen. Och konstigt att jag kan ha den, med tanke på att jag gått upp så mycket i vikt sen den tiden. men den är fin. :). Här är bilden från 2006. Köpte den till en konfirmation, då jag hade varit ungdomsledare.




Så börjar man ju titta igenom gamla bilder.
Jag saknar Ewelina, min fågel.


Den här bilden på Alice och mig är fin! :).

Den här bilden på Alice och mig är fin. :).

Så här är jag mitt rätta jag.


Och det är så fint med mina regnbågsdreads att jag nästan vill fläta i dom igen.

14/8

Idag fyller min gammelfarmor år! Hela nittio år blir hon! tänka sig.

Natten fylldes av mardrömmar och jag tog inte igen några timmar alls, trots att jag lade mig så tidigt igår.
Nu har jag gosat det obligatoriska morgongoset med Vida och jag kanske måste klä på mig nu, måste gå om en kvart.
oj oj.
skynda skynda nu är det brottom.
Ikväll ska jag titta på Livet av jonas gardell, har jag bestämt. För det finns inget bättre än det.



Nej, nu är deppdagarna slut och jag ska vara glad har jag bestämt. så. och vetrinären rings på måndag! så får jag låna mormors bil eller så.
Jag är ledsen att ni behöver höra på mina neråtdagar i mellanåt.
Det här blir bra.
Jag kommer bli bra.
Jag är bra.



Idag var det förresten en dam på jobbet som sa att vi var på avdelningen för dom förnuftiga. Eller hur! ;).

Nu håller jag på att tvätta, skulle gå och boka en tvättid, men så var det ledigt nu så då tänkte jag att det var lika bra att passa på och skönt att ha det gjort. bra beslut av mig där, för nu är jag ju snart klar, så det känns finnemang.
Handen gör verkligen cepeont idag och kan jag inte ens trycka portkoden utan att det gör ont, kanske jag bör kolla upp det i alla fall. Är det kvar nästa vecka, så ska jag överväga det.
Imorgon fyller kusin vitamin år. Det är himlarns vad folk fyller år i augusti. :).

Ikväll är sängen efterlängtad och jag har nog aldrig varit så glad över att få gå och sova. nej, det var ljug, men det ska bli fruktansvärt skönt att få sova nu. :).
God natt!

13/8

Så sjukt trött. Så jag får skjuts av min fina far till jobbet. Då hinner jag ta en springtur! :).
Idag jobbar jag till två, sen ska jag inhandla några saker, sen är det hem och städa, jag förstår inte hur jag har kunnat stöka ner här på bara några dagar. Sen är det träning. sen ska jag sova, tidigt som attan, så att jag kan ta igen några timmar av alla jag missat. tjingepling.



Jobbet idag var minst sagt stressigt. Man blir helt slut i huvudet när man är en man kort.
Och min handled korvar sig igen. Men första gångerna jag hade så var när jag var åtta, och sedan har det kommit och gått, och det försvinner ju alltid.
Tror jag tar mig en springtur innan städandet. För jag kan inte träna friskis med handen.
gud så sammanhängande jag skriver allt ;).



När jag var ungefär halvvägs på springrundan möter jag en farbror med käppen i ena handen och en påse med jordgubbar i den andra. Han stoppar mig och ler och är jätteglad och frågade hur ofta jag springer och så, han tyckte jag var så duktig och han var så glad, och jag blev så glad att en gammal farbror stoppade mig för att säga att jag var duktig :D. Sen kom jag hem och lade mig på spikmattan, och lillkatten lade sig på mig, och där låg vi en timma.
Nu åskar det och ösregnar här i lilla åkersberga, och det som var på gränsen till sol när jag sprang. Vilken tur att jag hann ut innan ovädret.
Nu ska jag försöka mig på att laga lite mat. Sen är det storstädning hos fröken fast som gäller.



Vida måste till veterinären. typ helst imorgon. men jag vill ha far min med mig, tycker vekligen det är svårt att göra sånt där själv. jag vågar ju inte ens ringa och prata med dom, eller ens boka tid. Och det är så korvigt fegt, men sån är jag. Men ja, pappa far ner till karlshamn imorgon och hjälper storebror plus flickvän att flytta. Så det får vänta till nästa vecka med veterinärbesök. :/.

Nu är den här igen.

Dagen var piss. När jag kom till jobbet gick jag raka vägen till personalrummet och satte mig i ett hörn och grät. Jag grät och grät. Jag glömde bort tiden, jag glömde vart jag var, tills sara kom in och tröstade.
Sen var det bara att jobba.

När jag kom hem nu tog sorgen med mig på en springtur, ja själv hade jag inte orkat. Jag har knappt ätit sedan födelsedagsfikat i måndags och inte heller sovit särskilt bra den senaste tiden.
Jag känner ett ständigt behov av att få dig ur min kropp, bort från min kropp. Svettas ut dig från mig själv. Inte göda dig med mat så att du växer dig större. Hela tiden för jag kampen med dig i mitt inre, det inre som jag aldrig når och det inre som du aldrig kommer att försvinna från. Jag försöker radera dig, fastän jag vet att du inte går att radera.
Jag måste tömma mig tom, tom på allt, för ju mer jag finns, ju mer finns du.
Jag lever på övertid och jag väntar bara på att det ska ta slut.
hjälp.

12/11

Nu har jag drömt massor av mardrömmar och vill verkligen inte sova mer. Även om ögonen vill det.
Vad är grejen med mardrömmar egetnligen, jag blir så arg, när man aldrig får sova. korv.



Jag mår så illa.

Jobb och Sara.

När jag väl kom till jobbet och kom igång gick det väldans bra, och dessutom jobbade jag med Sara. Vet du Sara att du gör det så där extra roligt att gå till jobbet? att du gör skillnad? Att du gör skillnad för mig? Det gör du. Fler borde vara som du! Så härlig och skön, bara. 

Maten har inte gått lika bra idag. Maten på jobbet var alldeles flottig och flottade ner allt, så knappt salladen gick ner. Men jag ska försöka med en middag snart.
Och jag har ont i axeln, ganska mycket, när jag väl kände efter, och så är jag smart nog att säga det när sjukgymnasten är nere hos oss på jobbet, och han börjar göra massa koller och allt för att försöka lista ut om det var muskeln eller benet i axeln jag hade ont i.  och sa att jag måste kolla upp det om det sitter i fortfarande om två veckor. blähu. började snacka om att det kanske var något på benet i axeln och sånt. nej, korv.





Nu har jag spikmattat mig och sprungit och duschat.
Jag är på skrivarhumör och det blir kanske en låt ikväll, vem vet. För jag kan sitta uppe hur länge som helst och skriva, för imorgon jobbar jag kväll. Dock kommer jag typ somna när som helst känns det som, är sjukt tröttelitrött.
Jag hittade förresten, för några dagar sedan, ett gammalt block, där jag har skrivit flera stycken halva sånger och några av dom texterna var ganska bra, så jag kanske fortsätter på någon av dom, eller så blir det något helt nytt.



Nu har Vida provat spikmattan också, sötkatten! Hon visste inte riktigt hur hon skulle sitta på den, provade jättelänge innan hon gav upp och gick av mattan. Sen lekte vi lite och hennes rivmärken på mig har typ svullnat upp, på bara några minuter, det brukar ju bara bli ett litet rivmärke... Well, inget man dör av! :).

11/8

Jag är så otroligt, otroligt trött.
Jag snoozade en halvtimme! så länge har jag nog aldrig snoozat.
och det känns som om att jag fortfarande sitter här och sover.
Så trött. -_-
Jag vill bara sova. Men imorgon jobbar jag kväll, då kan jag i alla fall sova lite mer.
Hejsvej.

10/8.

Nu har folk gått. Fika hemma hos mig med massvis av onyttigheter kvar.
Så är det någon som vill ha vegansk blåbärspaj eller veganska negerbollar (ja, det heter faktiskt negerbollar) så är det bara att komma förbi! :D.
Jag har jobbat hela dagen, eller alltså, till fyra, med det räcker så att det blir över. Ganska bra dag idag på jobbet. Sen skyndade jag hem och bakade.

Sen blir jag lite ledsen när min finaste vän inte haft en lika bra födelsedag. <3.
:(.
Så nu sitter jag och Vida och mjauar tillsammans. Ja, jag mjauar med henne, jag tror jag ska lära mig kattspråket. Eller kattiska, som jag så fint sa en gång.

Ont i ryggen har jag verkligen. Fortfarande sen den där massagen i stan.
Men nu ska jag nog spikmatta mig lite. :).

Tjingepling.

Ja må hon leva.

Igår kväll sjöng jag in en liten sång till mig själv som jag hade som väckningssignal.
Jag blev lite överraskad faktiskt, för jag vaknade till sången! haha.
Vad gör man inte för att få lite morgonsång ;).

Jag har ont i ryggen.
bleh.

Slutar fyra, då är det bara att skynda hem och baka och vänta släkt.
Tack alla som sagt grattis! Tack snälla. :).
<3.

9/8

Nu ska jag städa.
Jag ska skynda, för sen vill jag cykla till stranden med en bra bok.
Och jag måste hinna baka innan imorgon, hur ska jag hinna det?
Jag jobbar ju ikväll. och i morgon.
Jag ska fråga bror min om han vill hjälpa mig att baka något. Och han tycker ju om att baka, så det blir nog bra. :).

Jag har sjukt ont i nacken och axlarna efter massagen igår så fort jag rör på huvudet ömmar det i hela nacken. Jag är inte bara öm, det gör fruktansvärt ont.  Så fruktansvärt ont.

idag fyller han år. ächlopächlo. och varje år när jag ser datumet 9/8 så vet jag, minns jag. På lägren firades han minuten innan tolv och jag minuten efter. bleh.

Nej, nu. Skynda, skynda! :).



Några timmar i solen hann jag med i alla fall. Nu har jag nyss duschat och handlat. Nu ska jag snart gå till tåget, har lite saker att göra innan jobbet.
jobb jobb -_- På en sån härlig dag? Hur kan det ens vara lagligt?



Korv i ballongen så trött jag är. Kom nyss hem från jobbet. Jag vill bara sova.
Imorgon är det jobb igen. Börjar sju, men pappa ska åka vid den tiden han med, så då får jag skjuts. yeay.
Vida min ligger och dregglar i mitt knä, och jag tycker det bara är mysigt, haha. finiskatten.

Korv.

Korv. Jättemycket korv.

Lite av mina gamla dikter.

Jag försvinner. Bort med vinden, bort med natten, bort med mörket.
Men jag återvänder inte när vinden byter riktning, när morgonen gryr eller när ljuset visar sig.
Jag lever i tystnad och försvinner i tystnad. Ingen ska sakna, ingen ska misströsta.
För aldrig har jag funnits så mycket som när jag är borta.



Jag.
Jag orkar.
Jag orkar inte.
jag orkar inte vara.
jag orkar inte vara med.
Jag orkar inte vara med längre.
Jag orkar inte vara med längre,därför.
Jag orkar inte vara med längre,därför att.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma i.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma i den.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma i den här.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma i den här världen.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma i den här.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma i den.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma i.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte hemma.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör inte.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag hör.
Jag orkar inte vara med längre,därför att jag.
Jag orkar inte vara med längre,därför att.
Jag orkar inte vara med längre,därför.
Jag orkar inte vara med längre.
Jag orkar inte vara med.
Jag orkar inte vara.
Jag orkar inte.
Jag orkar.
Jag.



Blodiga barnet som skakar av köld
ingen vill finnas om natten
Aldrig förr har hon känt denna törst
men ingen vill ge henne vatten

Blodiga läppar som skriker sin sorg
hon skriker men ingen kan höra
stängda ögon som skriker sin skräck
hon vet vad ingen vill göra

blodiga ben som skrapas av glas
hon vet att ingen vill se det
blodiga ben som skricker av smärta
låtsas gör alla när dom inte vet det

blodiga, sköra, fina lilla flicka
hon som ingen vill ha
blodiga flicka gå nu din väg
för dig kommer ingen att ta




8/8

Igår låg jag ute och läste som sagt.
Och efter två timmar i solen, blir man så här brun. :).  Och det ser ju nästan ut som muskler!?



Alltså ni får ursäkta alla bilder på mig själv.
Men är det någonting jag tycker om på foton är det kroppens alla former.
Alla vinklar man kan fota ur, allas egna skönhet.
Jag är en sån där som inte är bekväm alls vid badet i badkläder och visar mig helst inte i alldeles för lite kläder på mig.
Men målningar som jag tycker om är oftast på nakna kvinnor, och jag tycker det är såååå vackert.
Det låter lite märkligt, kanske. Men, jag tycker verkligen det är vackert.


Idag blir det staden med Lova världens bästa. Det var SÅ länge sen!
Jag bara får inte glömma kameran. Den måste jag packa ner på en gång.

-

En fruktansvärt bra dag att vara ledig på! <3.
Pappa skulle in till stan, vilket jag också skulle, så jag åkte med honom dit in. Så gick han och jag runt och fixade lite saker. Han köpte dessutom min födelsedagspresent till mig. Men det glömmer jag till på måndag ;).
Sen träffade jag Lova vid ett, vi har gått runt i hela stan typ, tror jag.haha, jag och lokalsinne. Det har varit jättemysigt, fint väder och bra sällskap. Vi åt lunch, eller ja, en väldgit sen lunch, om det inte till och med var så att det blev middag. Sen ville Lova få massage, så då bjöd hon mig också. Värsta snällt snällt. :). Det gjorde korvont, även fast det var skönt, kände hur spänd jag verkligen var. Hon som masserade mig trodde inte på att jag drog ner axlarna och slappande av, för att dom var så spända. Sen gick vi lite till och sen åkte vi hem.
Som sagt. En fruktansvärt bra dag! Jag behöver fylla på mina batterier, min själ, med Lova. Och nu är det sådär bäst igen, ni vet. Känslan.
Lite bilder från idag.

Lova världens bästa.


Jättesöta ungar som gömmer sig för solen under mamman.


Och helt enkelt för att det var fint.

7/8 fortfarande.

Nu blev inlägget så långt, så jag gjorde ett till.
Precis som när jag började känna mig ensam och mest ledsen i världen kommer Andrea hit.

Vi åt veganblåbärsglass med blåbär i. Och Andrea tyckte att min kök behövde piffas upp lite så hon hällde lite socker över hela köket (tappade sockerpåsen). Haha, Så det är socker vart man än går här nu. Men jag ska ju städa imorgon, så det är ju ingen fara. Men, haha, kul. :).








Sen när Andrea skulle hem, cyklade jag med henne, hela vägen hem till henne. Sedan skulle jag cykla hem, och ni som känner mig vet ju hur dåligt lokalsinne jag har, och hur dåligt lokalsinne aspergerfolk har. Så självklart cyklar jag vilse, utan mobil och allt. Men sen kommer jag ut på ett ställe där jag känner igen mig, och kunde lugnt cykla vidare hemmåt.

Väl hemma puffar Vida på mina fötter och leker att dom är någon himmla råtta eller något, och jagar mig vart än jag går.
Finaste lilla. <3.

7/8.

Vaknade vid halv sju. Mardröm. Galet ont i huvudet. Men med Vida bredvid mig <3.

Jag hade tänkt om jag skulle åka och hälsa på lilla Ronja idag. Men jag känner för att bara cykla ner till stranden och läsa en bok. Så det kan hända sig att det blir så istället.

Igår pratade jag och Lova. Och imorgon ska vi ses igen! Oj så länge sen det var. Minst sagt på tiden.
Jag skulle behöva städa också, det kommer ju folks hit på måndagen. Och jag måste baka lite på söndag, vet inte riktgit vad jag ska bjuda på. Får klura ut något. Handla måste jag också göra, nu börjar det bli tomt igen. Eller ja, egentligen blir det ju aldrig tomt, men ni vet, när det inte längre finns några valmöjligheter och man får äta samma sak flera gånger i rad.

vad djuren gör när ingen stör, idag blir det Pandan. :).



Sen har jag sjukt mycket jag vill skriva ner och få ihop till en sång, men det går liksom bara inte just nu. Det är så tråkigt när det blir så, det finns för mycket man vill säga, så det blir inte bra. Och gitarren vill inte alls låta så som det låter i huvudet. 

Dagens låt.


Hur kommer det sig att alla artister som är bäst sjunger ihop med Winnerbäck? Liksom bl.a. Lisa ekdahl, Miss li och Anna Ternheim. Det är så bäst! :D.

-

En skön dag i solen!
Sen gick jag och handlade och glömde väl hälften, men jag hämtade mitt paket med böcker som kommit. Det är ju så sjukt mycket billigare att beställa hem, än att handla i affärerna.
Åtta böcker för trehundra kronor! Är det inte bra så säg. :).



MysisVida ligger och sover medan jag lyssnar på musik, diskar och lagar mat. Hon börjar busa mycket mer också. Det är så skönt att hon känner sig så trygg här. Att hon har kommit hem till mig. :).


Idag gjorde jag tacos, och när jag var och handlade hittade jag Andrea i kassan. :). Jag bjöd hit henne på glass och blåbär, så kanske att hon dyker upp här när hon slutat jobbet.



-

Jag känner mig helt slut i huvudet.

Ikea.

Vid halv fyra typ ringde far och sa att han och min bror skulle till Ikea och köpa lite saker. Anton har ju nämligen kommit in på en skola på gotland och flyttar dit snarast möjligast, så han behövde lite basgrejer ni vet.
Och jag kan inte låta bli ikea, det finns alltid något man kan köpa hem till lägenheten, och göra den än lite finare.
Skulle jag kunna, skulle jag nog vilja bli typ inredare eller något, det är så fruktansvärt roligt.

Bilden från boken Vad djuren gör när ingen stör blir idag på giraffen.



Åh, alla böcker som jag beställt kom idag! :D.
Massa mera läsning!
Just nu håller jag på att läsa allt för min syster, den är helt okej, men lite seg. Men inte så seg så att jag givit upp den.

Nu är jag duktig och lagar lite mat.
Jag sov bra i natt. Jag vaknade inte en endaste lite gång, förrän klockan ringde. Visserligen gick jag och lade mig ganska sent så jag kunde bara sova fem timmar, men dom timmarna sov jag, kan jag säga!
Så skönt, att känna sig utvilad. Det är som att jag glömmer hur det känns i mellan åt.

-

Klockan är bara tio, men jag är redan trött. Så jag och Vida tar tag i varandra, siktar och hoppar rakt ner i sängen.
God natt alla fina människor.

UNKÅ!

UNKÅ! 
I nolland två kusinel dom inne unkå.
:).
Jag menar inte att vara dum! Men det låter så när hon pratar, och det är väl det som är charmen med henne.

Nu har jag rast på jobbet.
Iag har varit en väldigt lugn och fin dag.
Jag har varit ute på två promenader med två olika damer.
Synd att man inte kan gå någonstans typ. Vi har bara den där fontänen vid centrum man kan gå runt typ.
Vilket innehållsrikt inlägg.
 Verkligen.
Men det är väl för att jag inte direkt har något att säga.
Helgen blir jobb i alla fall. Lördagen fick jag ledigt i och för sig, men jobbar ändå 16-21på söndag. Det värsta passet av dom alla.
och så fortsätter jag att skriva, trots att jag inte har något att säga. jag är så bra ibland. ;).

Jobb, psykolog, träna, bli blöt.

Jobbade.
Gick bra idag!
Tåget från åkersberga på morgonen var såklart trasigt, så det kom inget tåg utan ersättningsbuss, vilket tog en si sådär hundra år. Så jag kom sent till jobbet, men det gjorde inget. :).

Sen skulle jag iväg till psykologen.
Hon föreslog att jag skulle prata i grupp med andra som har asperger syndrom. Jag tyckte det lät bra, men det var bara en till som hade velat, och, jag, psykologen, plus en till, känns lite lite, då blir det så mycket uppmärksamhet på bara mig och den andra. Jag vill kunna gömma mig lite bland flera. Annars hade det varit en bra grej. Det där med att dela en del tankar och känslor med någon annan som har asperger. Det har jag faktiskt aldrig gjort. Tänk att få träffa någon som förstår precis vad jag känner. Känner precis vad jag känner.

Sen när jag kom hem, låg jag och Vida och hade det mysigast ever, innan jag skulle gå iväg och träna.
Det kom ingen träningsledre så jag gick till gymmet och sprang i stället.

Sen kommer jag hem och ska diska lite innan jag duschar, och tror ni inte att det går helt fel eller?!
Kranens munstycke, (det heter väl munstycke? Det där som sitter precis längst ut på kranen där strålen med vatten kommer ut.) Det går sönder! Så sekunden efter är köket och jag dränkta i vatten. Haha, det var faktiskt en väldigt rolig grej. Men så typiskt. :D.

Titta inte på mitt svettiga träningsansikte... ;).



Förra året fick jag en bok i studentpresent av min kära vän Lova.
Den ser ut så här och heter "Vad djuren gör när ingen stör" och den är bara så skön.


Och så är det massa bilder på olika djur om vad dom gör just när ingen stör, som titeln säger.
Idag får ni se vad fjärilarna gör när ingen stör. :).


100%

Ja, då var heltidstjänsten min helt plötsligt. Bara sådär idag.
Börjar jobba heltid 1 september.
Jag vet inte vad jag tycker. Det är bra, det är jättebra. Samtidigt undrar jag om jag orkar.
Det skulle vara så typiskt mig att bara må asdåligt för att det blir för mycket och får gå ner i procent i alla fall.
Men, jag måste ju prova. Innan jag vet. Och mer pengar till mig. :).

Idag blev vi jagade av en dam i korridoren, när vi skulle in och hjälpa en annan. Det blev lite sådär skräckfilmsliknande. Vi sprang korridoren fram och låste dörren om oss precis i sista sekunden och damen utanför rycker i handtaget och bankar på dörren. Oh, så rädda vi blev. Sen när vi gick ut igen, var hon inte kvar, som tur var, utan satt i soffan och tittade på tv och hade glömt att hon nyss jagade in oss i ett av rummen. Oj, oj, oj. 

Jag är så trött.


Och så här kan ni inte göra med armen!
Ja tittar på lite gamla bilder.
Och alla olika frisyrer jag haft.


Gud, så jag saknar mitt långa hår <3.

Morgon igen.

Jag liksom bara vrider och vänder på mig varje natt. Somnar aldrig riktigt.
Och huvudvärken smyger sig på idag med.
Och jag ska till chefen och prata idag innan jag börjar klockan fyra, och nej, då kommer jag inte kunna stå på mig, så jag får jobba hela fucking nästa helg också.
Bara för att schemaansvariga sa fel till mig, och inte ens skickade tiderna jag skulle jobba extra. korv! Det är ju inte direkt mitt fel.

Idag hatar jag. Idag vill inte jag. Idag är fel. Idag ska inte finnas.

-

Åh, vad jag skulle vilja kunna spinna som en katt.
Är inte det lätet det typ mysigaste som finns? <3

Nu ligger Vida i sängen bakom mig och snarkar.
Min finaste lilla.

Själv sitter jag här och gör mest ingenting.
finns inte ens några online att prata med.

Trött.

Så sov jag två timmar på soffan igen.
Jag förstår verkligen inte vad den här tröttheten kommer ifrån.
Jag är inte trött alls i kroppen, men helt slut i huvudet.
Jag orkar ingenting.
Vad är det här?!?!

-

Åh, jag fick mail från chefen nu.
Tjänsten är tydligen min nu i alla fall. Automatiskt alltså.
Eftersom att jag gått på vikariatet i ett år.
yeay. Hurra för mig!

Trååk.

01. Stänger du av mobilen när du sover? Nej, aldrig.

02. Vem såg dig senast naken? Jag själv?

03. Morgon- eller nattmänniska? Morgon.

04. Hur kommer du se ut om tjugo år? Äldre, antagligen.

05. Hur var du på dagis? Gick aldrig på dagis. Mamma var hemma med oss.

06. Hur är du att ha som arbetskamrat? Oj, jag är ganska svår ibland. Men jag försöker, och jag hoppas att dom andra tycker om mig. Det känns som att dom gör det i alla fall.

07. Har du celluliter? Blä.

08. Biter du på naglarna? Nejnej.

09. Har du något handikapp? Om asperger räknas till det? det är en funktionsnedsättning i alla fall.

10. Skriver du dagbok? Jag gjorde varje dag när jag var mindre, från 6år till typ 13år. Men nu försöker jag skriva någon sida då och då.

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna? Inget av det.

12. Svär du? Jag säger korv. Och korv i ballongen.

13. Är du rädd för blod? Rädd och rädd, men jag har svårt för att titta på det. Väldigt svårt. Men på mig själv är det inte alls lika farligt.

14. Hur många nätter har du spenderat på sjukhus? Så många att jag inte vet. Var mycket där när jag var liten.

15. Tror du på utomjordningar? jodå. Det måste ju finnas några mer än oss. Men jag förstår att dom håller sig långt bort ifrån jorden.

16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? oj...en sallad med massa goda grejer.

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Kött.

18. Har du blivit arresterad? Nej, bara inkallad på förhör.

19. Ljuger du? Mest bara för mig själv.

20. Vad gör du om du får hicka? Jag får oftast bara engångshickor. Men får jag en vanlig hicka skrattar jag, jag tycker det är kul att hicka långhickor. :D.

21. Hur känner man igen dig på långt håll? Oj, jag vet inte? Jag brukar titta ner i marken när jag går, eller så går jag runt och funderar i min egna lilla värld. Har nog inga speciella kläder eller så som gör att man ser mig bättre än någon annan.

22. Sjunger du i duschen? Såklart. Alltid. :). Det låter ju så mycket finare i badrummet och plus att ångan från det varma vattnet gör att rösten blir lenare och man kan ta ljusare toner. :).

23. Vad har du på din nyckelknippa? En massa nycklar bara. på jobbnyckeln har jag ett regnbågsband.

24. Spelar du något instrument? Gitarr, piano, fiol, munspel, blockflöjt. Jag kan lite allt möjligt, är dock inte lika bra på alla.

25. Senaste gången du skrattade? Igår när Sara bläckade ner sitt ansikte. Haha. :D.

26. Vad har du för mål för det här året? Har inget, har dessutom svårt för att sätta upp mål, är så sjukt bra på att misslyckas.

27. Hur många timmar måste du sova för att fungera? Förut sov jag tre timmar per natt, så allt som är mer än tre timmar känns bra för mig. Men efter sju timmar känner jag mig ganska nöjd.

28. Brukar du köra om? Ja, hur gör man annars? Hoppar över dom?

29. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej. haha. Alla lärare sa hela tiden att jag behövde prata MER!

30. När sa du senast att du älskade någon? Idag, till min lilla Vida.

31. Vilken tvserie skulle du helst leva i? Scrubs!

HAHA!

Alltså, titta på dom här.
Helt och hållet galna, men korv vad jag skrattar.
Haha, värst är väl ändå hon bakom?




Sova.

I natt fick jag äntligen sova ordentligt.
Tack för inga mardrömmar och för att jag knappt minns dom andra drömmarna.
Idag är jag ledig.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.
Men träna kan jag göra idag i alla fall. Känns som jag inte har tränat på ett år.
Jag har bara litelite ont i huvudet, men jag hoppas att det går över.

Städade gjorde jag ju igår kväll, hur jag nu orkade det efter ett 12-timmars-pass på jobbet. Men det är gjort i alla fall, så det behöver jag inte göra idag. Tack Andrea! ;).

Nu ska jag mysa med mysVida. <3.

Lång dag.

Började med att jag var astrött när jag vaknade och gick inte upp förrän det var absolut nödvändigt, det vill säga att få på kläderna och gå i princip.
Sen möter jag Sofia på tåget, och tur var väl det, hade ju tandkräm runt hela munnen och allt. oj oj oj.
Min arbetskamrat försov sig i hela tre timmar, det blev lite körigt, men sedan löste det sig ganska bra i alla fall. Kvällen avslutades med Sara, och ganska så mycket skratt. Och TACKTACKTACK<3 igen för presentkortet. Allt jag gjorde var att gosa med en fin liten katt i några dagar :).

Nu har jag städat lite grann för att kunna göra fina före- och efterbilder i lägenheten.
Med tanke på min lägenhets och min ettårsdag tillsammans, tänkte jag visa bilderna som fanns i broschyren, på visningen, och visa hur jag har det nu i lägenheten. Tänkte att det skulle vara lite kul att se. Det var såååååå opersonligt och kalt när jag var här första gången. Nu är det andra bullar!

Och en sak som jag måste sluta med är att säga "Ja, precis" Det säger jag hela hela tiden. Jag stör mig själv på det, måste vara andra som tänkt på det. Haha, så ofta som jag säger det.

Köket innan.


Köket efter.


Vardagsrummet innan .


Vardagsrummet efter.


Vardagsrummet innan.


Vardagsrummet efter.


Vardagsrummet innan.


Vardagsrummet efter.


Sovrummet innan.


Sovrummet efter.


Badrummet innan.


Badrummet efter.


Hallen innan.


Hallen efter.



Så en liten förändring är det väl i alla fall?
Och jag gillar min version av lägenheten mycket mycket bättre! :D.

Jag är jättetrött. Men åh, så glad. :).

Vilken fruktansvärd natt.

Vilken fruktansvärd hemsk dröm jag hade.
Och det var världens längsta dröm, ni vet när det känns så där som att man har drömt samma dröm hela natten och det bara måste vara morgon nu. Men jag vaknar, när jag i drömmen inte kan ta mig längre ner i ett hus, och vaknar med världens panik och gråter som jag vet inte vad, och så är klockan bara tolv, 00.00. Och det var meningen att jag skulle somna om, inte drömma samma dröm, i sex timmar till. Gissa hur det gick?


Ettårsdag!

Min lägenhet och jag fyller ett år tillsammans :D.
Så nu har jag bott här precis ett år.
Det här året har verkligen gått snabbt.
Och jag trivs bara bättre och bättre här hemma.
<3!

Jobbar.

Sitter på jobbet. Har rast i några minuter till.
Och jag är inte så trött som jag faktiskt borde vara.
Och heldagen imorgon känns inte alls så jobbigt som den gjorde förut , innan helgen.
Men heldagens sista timmar jobbar jag ju med en av dom bästa, så det är alltid ett bra sätt att avsluta helgarbetet på. :).
Nu ska jag gå och jobba klart den sista en och en halv timmen.
Sen ska jag hem vill mina finaste lilla Vida<3.
Igår när jag gosade med henne så kändes namnet Vida så rätt och bra, för helt plöstligt såg hon bara helt och hållet ut som att hon alltid varit en liten Vida. <3<3<3.
Min finkatt. :).

-

Jag kom hem och var sjukt trött, tänkte att jag skulle titta lite på tv och mysa med Vida och såklart somnar jag igen, och vaknade inte förrän några minuter sedan bara.
Så jag sov två timmar på soffan idag med.
Vad kommer allt detta behov av att sova extremt mycket ifrån?
Nu lagar jag lite mat.
Trots spöregnet hela dagen letar sig några få solstrålar fram nu.
Jag missade prideparaden. :(.
Men dagen till ära hade jag mina regnbågsstrumpor. :).


RSS 2.0