6/1.

nytt år, men inget som gör någon skillnad.

idag var jag och julia på ikea. vi var i desperat behov av nya lakan/påslakan, alla jag har har blivit sådär noppriga och osköna att sova på. Vi köpte även lite blommor och växter. Nu är det fint här hemma. Jag blir så harmonisk av massa växter. egentligen skulle jag vilja ha en växt på varje liten hylla och varje litet bord här hemma. dålig kombination bara med tanke på att jag är så fruktansvärt dålig på att ta hand om mina små blommor. :P.

idag har vi också utökat vår lista på namn till våra kommande barn. det är konstigt att vi kom på så många idag för vi har verkligen svårt att hitta namn som båda tycker om. men vi lyckades hitta några :P.
tjejnamnen är för närvarande:
unni
lee
vera
tåve

killnamnen är för närvarande:
morrigan
manne
hilding



jag har sovit jättedåligt de senaste nätterna. det påverkar mitt humör så mycket. det är tråkigt. :(.

igår var vi på teater. vi såg vit,rik,fri med ann petren, som är skriven av christina ouzounidis.
jag och jonna gjorde vårat projektarbete med en annan text som christina ouzounidis har skrivit och jag kände igen hela stilen med upplägget av texten och allting. sceniskt var det också väldigt likt det vi gjorde förut. det var lite kul att se, att jag och jonna tänkte lika som de som regisserade en text av samma manusförfattare nu. jag verkligen älskar christina ouzounidis texter. de är helt magiska. sådana texter man måste läsa flera gånger, analysera och förstå. väcker många nya tankar. är både djup och lätt. svår och enkel. underbart, alltså. :). se den, vit, rik, fri, stadsteatern.



eftersom att jag skrev ett inlägg fortsätter jag väl ett tag till.. men som sagt, får se hur det blir.


RSS 2.0