31/10

Jag har sovit ungefär sådär två timmar inatt.
visserligen har febern försvunnit under natten, men magen dödar mig.
Det är inte så ofta man ligger vaken två timmar innan klockan ska ringa och bara önskar att den ska ringa NU, speciellt inte när man börjar sju på en lördag.

Och jag måste säga att min Vida är världens bästa kramkatt, varje gång jag kommer hem springer hon ut i hallen, så tar jag upp henne i famnen och så brorrar hon in sig i mig och sluter ögonen och bara ligger där, alldeles nöjd, och jag bara håller om, sedan efter någon minut sådär tittar hon upp med söta små ögon på mig och så släpper jag ner henne. finaste finkatten i hela världen. ♥.




I morse glömde jag att ta på mig mina glasögon och åkte till jobbet utan dom. trötta ögon och ett mycket trött huvud nio timmar senare. men så fort jag fick på mig mina kära glasögon när jag kom hem lättade huvudvärken. Nu är jag bara lite trött. Tänkte faktiskt snart gå och lägga mig, har några timmar att ta igen från i natt och borde vila ut innan tolvtimmarspasset imorgon.

30/10

Jag är sjukt glad att jag sjukanmälde mig för idag med.
feber och världens mag- och huvudvärk.
Nu undrar jag bara hur det kommer att gå att jobba imorgon och på söndag.

i natt drömde jag först att mamma och pappa bodde tillsammans igen, vilket inte var det bästa.
sen drömde jag lite jobb. och sen drömde jag att jag sprang tjejmlen, men det gick så långsamt, det gick liksom inte att springa, så jag började simma i luften, det är något jag alltid har kunnat göra i mina drömmar, dock annars bara i mardrömmar, men det här var ingen mardröm. men det är väldigt praktiskt att kunna simma sig fram i luften. både ryggsim, bröstsim och crawl fungerar!



när jag tatuerade mig förra tisdagen, kunde jag inte direkt vrida på huvudet, för att huden inte blir särskilt elastisk eller vad man ska säga, då tatueringen bildar en skorpa. Så jag var väldigt stel och rörde mig inte som vanligt och lyfte tungt på jobbet. och på fredagen fick jag sjukt ont långt ner i ryggen, som inte har gått över än. jag kan typ inte böja mig framåt och det gör verkligen asont.
när jag ställer diagnosen på mig själv har jag fått diskbråck, men det vägrar jag att tro på.



jag saknar<3.





hjälp



Jag åkte hem till pappa och åt middag. Och lillebror plus flickvän kom också dit, så jag hann träffa honom den här helgen ändå. :) :) :).
Och nu har paniken inom lagt sig lite grann.


och jag klippte honom också, därav bror utan tröja. :).

29/10

<3.



det här var ju ingen sjuka. det var ju bara mens. men som sagt är min mensvärk ibland så dum att den ger feber och migrän. och att den fortfarande är så oregelbunden efter 11år gör att jag aldrig kan lista ut när det är mensvärk och när det är sjuka. Och i och med att jag vaknar så tidigt har jag redan sjukanmält mig för imorgon med, men sa att jag skulle komma igen på lördag.
I skolan fick jag nästan alltid sjukanmäla mig den här tiden på månaden, men nu när man jobbar, har man inte råd med sånt, men ibland, när den är så här extra dum, då måste jag.



Nu har jag sorterat alla räkningar och alla viktiga papper från i början av året i olika pärmar. det tog sin lilla tid, men det är så skönt att ha ordning på dom sakerna. tidigare låg räkningarna bara i högar vid datorn.

haha, en av anledningarna till att jag är så dålig på att laga mat, är att jag oftast går och gör saker i mellan och sedan glömmer bort att jag lagar mat. Sedan hör jag att det pyser och fräser från köket och blir lite sådär rädd och undrar vad det är som låter... tills jag inser att det är maten som låter och att jag lagar mat. Då springer jag in i köket, det är inte så ofta det blir så bränt att det inte går att äta, men det händer också. haha knasjag.

Nu ska jag sy elefantbyxor. för jag hittar inte mina gamla som jag och jonna sydde. eller ja, först ska jag såklart till köket och göra klart maten och försöka äta. men sen. ;).



Nu har jag sytt världens skönaste elefantbyxor i pyjamasversion. :).




Tittar lite på rosa bandet - galan. Det är så fruktansvärt hemskt med cancer. Så hemskt att jag nästan vill blunda lite för det, så länge jag kan tills jag inte kan det längre, tills någon i min närhet drabbas. för det gör så fruktansvärt ont i hjärtat. :(. Och lite pengar gav jag allt, men det känns så lite, som att det inte förändrar någonting, men det gör det i slutändan, när alla skänker lite. :).
Annars skänker jag regelbundet varje månad till andra organisationer och vill att det ska göra någon skillnad. jag vill jag vill. Det känns så fjuttit att skänka lite hit och lite dit. Men det känns bra i hjärtat, att veta att man gjort något i alla fall.

Förresten är bror hemma över helgen men jag hinner inte se honom den här gången heller. Men jag ska ju snart hälsa på. :)



och det är korvans vad eländigt det ska vara med denna mensvärk. varför ska man behöva spy också? räcker det liksom inte med den sprängande huvudvärken och den hemska magsmärtan?

28/10

Jag drömde att jag blev skjuten i nacken på ett sjukhus när jag försvarade en vän och ställde mig framför henne. och det gjorde så fruktansvärt ont. och även fast vi var på ett sjukhus fick jag ingen hjälp. och helt plötsligt var jag hemma, fortfarande med den där kulan i nacken, och efter några dagar stod jag inte ut längre och åkte tillbaka till sjukhuset, men fick fortfarande ingen hjälp. vi frågade och frågade efter någon personal som kunde hjälpa oss och alla skickade vidare oss till ett nytt ställe, där det inte heller fanns vårdpersonal, bara massa annat folk. till slut gjorde det så ont och jag fick så svårt att andas att jag svimmade av. och så vaknar jag, på riktigt alltså, av att jag har en extremt sprängande huvudvärk.



Det gör lite ont i lungorna. att andas. lite som det gjorde i somras när jag blev sjuk första veckan på semestern. men jag har inte ont i halsen i alla fall, så jag hoppas att det inte blir likadant som då. och vida är världens mysigaste katt<3 jag är glad.



Idag saknar jag min bror på gotland. så jag har suttit och tittat på hans självbiografi som han gjorde för lääänge sen och lagt upp på youtube. Jag tycker om den obäddade sängen, jag tycker om det rosarutiga påslakanet och det röda överkastet. jag tycker om att han är rolig, att han är sig själv men ändå inte. jag tycker om att du dansar med rumpan nära kameran och har kalsongerna på huvudet. Jag tycker om att du äter en banan, som är äcklig och sedan fortsätter äta den. haha. jag tycker om att du gjort att, spelat in det och sedan lagt upp det på nätet. haha. bror min <3.
och jag fattar inte varför det inte fungerar att kopiera in filmen hit.

pappa jobbar hemma idag, så jag kanske ska be honom komma hit med symaskinen så att jag kan sy lite kläder. jag är otroligt uttråkad av alla tv-program.



Jag har funderat ett tag på att köpa en hörnsoffa, min är lite liten när det är flera här. så jag har tittat lite på blocket och jag tycker den här är störtskön, färgen alltså. men inte är den värd 4000.




Nu har jag en fruktansvärd huvudvärk. det känns som att hela huvudet sprängs så fort man rör ögonen minsta lilla. och imorgon måste jag ringa jobbet och säga hur jag kommer må över hela helgen, det är så konstigt att man på torsdagen måste säga att man kan eller inte kan jobba på hela helgen. tänk om jag blir frisk fredag kväll tex, men så har jag redan sjukanmält mig för lördag och söndag också. dumt det där.



Såg nyss på bonde söker fru, det är nog andra gången jag ser programmet. Samtidigt som det är lite fint är det fruktansvärt svenskt. det blir lite pinsamt när en 37-årig kille ska försöka förklara hur det känns när man är kär. Det är lite samma som när man frågar ett dagisbarn liksom. samtidigt som det är lite fint.

jag är så sjukt trött på den här höga musiken som folk tycker det är väldigt roligt att lyssna på så här på kvällen. klockan är halv elva nu och musiken har jag ofrivilligt lyssnat på sedan klockan åtta, och så här har det varit sedan i fredags. I måndags lämnade jag en liten lapp i brevinkastet, men den verkade inte ha någon som helst effekt.
Det är väl klart att man får lyssna på musik, men jag bor längst ner i huset och musiken kommer från lägenheten längst upp och den överröstar min tv- och musikvolym. Då känns det kanske som att man kan sänka lite grann. Och okej om det är en fredags eller lördagsfest, men varje dag? kom igen?

27/10

Migränliknande huvudvärk, feber, svettas, fryser, ont i halsen.
Idag stannar jag hemma från jobbet. Imorgon med.



Jag blev så glad av det du skrev igår sara i ditt inlägg, så nu går jag in och läser hela tiden, för att jag blir så glad! :D.

Eftersom att jag sjukskrev mig imorgon med och är ledig på torsdag kommer jag att ha tre dagar här hemma att inte göra någonting på. och när man inte är sådär dödssjuk att man ligger och sover dygnet runt, är det bara tråkigt att vara hemma och sjuk. Men nu kom det lite post, så då kan jag gå och titta vad det var för roligt. kanalen och södra roslagen... tidsfördriv i max tio minuter. och med den här migränliknande huvudvärken kan jag inte ens sitta och spela och sjunga, eller skriva någon låt. sucks.

och jag måste även säga att dom här disktrasorna från designtorget är så bra, man tvättar dom i tvättmaskin och sedan går det att använda dom igen. dom blir som nya. :). Plus att det är fina färger. :).




Jag börjar så smått tro att vida har små ungar där inne i magen. Jag vet inte hur dom är när dom är dräktiga, för så heter det väl?, men hon ska liksom vara nära mig hela tiden när hon är hemma, flyttar jag mig från soffan till datorn, följer hon efter och lägger sig vid mina fötter och sådant gjorde hon inte förut, men senaste veckan har hon följt mig vart jag än går. Hon sover och äter mer och hennes små tuttar börjar liksom sticka ut lite mera. och när vi ligger och gosar i soffan och jag klappar henne på magen, knäpper det liksom till mot handen. Om det nu bara är tarmgrejs eller om det finns någon liten där inne vet jag inte. Men jag blir lite rädd. :o 



det är så varmt att jag håller på att dö, tror jag. men jag känner mig inte hängig i alla fall, sådär att hela kroppen bara sjunker ihop i soffan och inte vill röra sig. nej då, jag är bara otroligt varm. plus den här migränhuvudvärken, men den är det ju bara att vänta ut. ibland känns det så korvigt att inga värktabletter hjälper på mig och att medicin överlag får en annan effekt på mig än vad den vanligvis ska ge, men samtidigt vill jag inte behöva ta några mediciner, för jag tycker inte om att utsätta kroppen för alla kemikaliska ämnen. men ibland skulle man bara vilja ta en liten tablett för att lindra den där huvudvärken i några timmar. men med lägsta möjliga volym på tv:n, släckta lampor (förutom dom små fönsterlamporna) och stillsamhet, går det ganska bra ändå.





26/10

Nu ska jag göra en liten sak. till sara. som jag sagt förut att jag ska göra, men som jag inte hann med, tills då hon egentligen skulle få den. Och jag kan inte skriva vad, utifall att hon hinner läsa innan hon får den ;).
Men så är det när man är vän med mig. Då får man vänja sig med att få saker av mig, för jag älskar att ge bort! :).



Oj vilken tid det tog att göra det där. Och haha, världens finaste blev det inte heller, men jag försökte i alla fall. Nu är problemet att få med den här till jobbet, och för sara att få med den hem, utan att den helt går sönder. Och hur ska jag få med den? Det hade jag inte tänkt på... hmm.



Glömde också ta kort på tårtan, som sara nu har fått. Ni får väl kika på henne blogg sedan, hon lägger kanske upp bild där.
Jobbet idag gick bra, men ända sedan tidigt imorse har jag känt mig febrig. Vaknade flera gånger av feberdrömmar. och jag känner mig bara ännu mer febrig nu. Vaknar jag imorgon med feber, så går jag inte till jobbet. Så är det bara. Jag jobbar alldeles för ofta med feber, men när den känns så här extra mycket så måste man väl få vara hemma och sjuk?
Nu ska jag dricka lite te och se till att jag inte är sjuk imorgon.
god natt sen.

25/10

Så gick jag ut och hoppades på att Vida skulle sitta där utanför porten. Med tassarna mot fönstret och titta på mig när jag kommer mot henne. Men nej, ingen Vida. Står och lockar på henne en hel kvart innan jag ger upp. Tre andra katter kom springandes till mig, men ingen Vida.
Nu är jag ledsen.



Vida kom hem strax innan jag åkte iväg till gärdet med far och bror plus flickvän, för att lämna av dom i sin nya lägenhet med deras saker.
Sedan gick pappa och jag runt en liten stund i stan.

Hemma sen somnade jag på soffan och har sovit till och från hela eftermiddagen/kvällen. Och jag känner mig fortfarande helt slut. Har också väldigt ont i huvudet. Undrar om jag håller på att bli sjuk.

Jag har inget spännande alls att skriva, så jag slutar nu.
god natt.

24/5

Och såklart drömde jag om döden inatt. Det var någon som band fast mig framför roslagsbanan.

Jag saknar att träna!!! AAAH! Men jag kan inte riktigt än, tatueringen är inte helt läkt. . .
Men maten går ganska bra! Jag är hungrig! :). Vilket inte händer allt för ofta. :) :) :).



Nu har jag tittat på napoleon dynamite igen. haha, den filmen är så skön!
Och det måste vara grymt roligt att spela napoleon.
Det är ju liksom inte alls likt riktiga Jon heder.

what are you drawing?
A liger.
What's a liger?
It's pretty much my favourite animal. It's a tiger and a lion mixed.








Det är som när vi skulle göra vår första teatergrej på gymnasiet. Och första grejen för mig någonsin med teater, hade ju aldrig spelat teater innan. Då skulle vi spela upp dialoger och jag fick vara en tjej som skulle svära och sånt. Och jag svär typ aldrig, än mindre då. Och när vi läste igenom manuset första gången och orden som hora dök upp, kunde jag knappt säga dom och när jag sa dom kunde ingen låta bli och skratta för det lät liksom så fel när det kom från min mun, från mig. Jag kunde inte heller låta bli att skratta. haha, men det var kul! Det är kul att göra sådant som är så långt ifrån en själv.
Många undrar också varför jag valde teater, när jag aldrig hade gjort det tidigare. Jag undrade ofta själv vad jag gjorde på estetiska linjen med inriktning teater. Men, jag ville försöka jobba bort lite av det där blyga som jag har i mig. Lära mig det ickeverbala språket, som inte finns naturligt hos de med asperger. Kroppssråket, ansiktsuttryck, blickar med ögonen osv. Och faktiskt har det hjälpt mig en hel del. Även om det inte finns naturligt i mig, så är det vissa saker som jag lärt mig att tolka och förstå vad det betyder. Och jag är ganska usel på att spela teater, just för att jag inte använder ansiktsuttryck och kroppsspråket så mycket, man ska ju överdriva det i teater. Men, jag utvecklades som människa av teater. Och jag är mycket tacksam för det. Och mina teaterlärare från gymnasiet kommer alltid ha en egen liten plats inom mig.



jag sitter och tänker på om jag ska klippa mig eller inte.
Jag bestämde mig ju ganska nyligen för att inte klippa mig på flera månader!
Men, om jag ska klippa kortare är det ju ingen ide att vänta, då behöver det ju inte bli längre liksom.
Jag sitter och försöker förbereda mig för OM jag skulle klippa mig.
Och då blir jag lite nervös, sådär så hjärtat slår lite snabbare. haha, det är helt sjukt.
Det är nästan som tandläkarfobin! Inte alls lika jobbigt att gå till frisören som till tandläkaren, men känslan är lite densamma.
Det är oftast därför jag spontanklipper mig. Går in till en salong och ber om en dropintid. helst på väg hem från jobbet eller så. Så jag inte hinner tänka alls. Men det är väl också därför det blivit som det blivit.



Vilken seg dag.
jag tycker inte om sega dagar. Jag vill göra något. Alla är typ upptagna.
Jag sitter i tights, sockor och tjocktröja och har inte ens duschat än.
Och bara påbörjat städningen, som jag inte alls har lust med.
och jag lyssnar på så bra musik att jag känner att jag aldrig ska sjunga eller spela igen. Fast det kommer jag såklart, om jag känner mig rätt.



Här kommer en bild på tatueringen utan plast över och lite mer på hela tatueringen. :).


och så ser jag att skrivit 24/5 som rubrik. Önsketänkande.



jag tröttnade på att städa efter att jag diskat och rensat ut garderoben på gamla kläder/skor/jackor/väskor.
Så jag ville göra något lite roligare och målade badrumsskåpet.



Nu ska jag cykla hem till bäste far och äta middag.



Nu är jag hemkommen från middagen och Vida har varit ute i fjorton timmar och nu börjar jag bli lite orolig för att hon är borta så länge hela tiden... :(. Och jag går ändå ut minst en gång i timmen för att se efter om hon vill komma in, men icke.

Glöm inte att man ställer tillbaka klockan inatt. :).



Nu tänkte jag nästan sova, men ingen vida är tillbaka. Första gången jag sover utan henne vid min sida på nästan tre månader. Jag hoppas innerligt att hon sitter i buskarna utanför porten, antingen inatt när jag vaknar, eller imorgon. finkatten. vart är du? <3.

23/10

När jag som precis börjar somna runt tolv sådär igår, så bestämmer sig grannarna för att ha sex på högsta volym i cirka en timme. Och det känns sådär lagom kul när deras säng står precis på andra sidan av väggen där jag har min säng.



Hektisk dag på jobbet igen. Ingen rast igen. Hann liksom inte ens gå på toaletten på hela dagen. utbildningen på jobbet gjorde mig lite sänkt. Men nu är det fredag och jag är ledig hela helgen. Så nu släpper vi jobbet för några dagar.

:).



Jag har en granne längre upp i trapphuset, som alltid spelar hög musik varje fredag och lördag. det är liksom så att man hör musiken bättre än vad man hör tv:n. Då blir jag så irriterad när jag ska försöka titta på idol och alla ljud bara skär sig ihop med varandra.

jag känner mig fortfarande lite ledsen efter allt tänka på döden och jag kan inte sluta gråta. Det är tunga tårar som rullar ner.

Ljudet tystnar och jag sätter mig ner
Ljuset från lyktan gör att jag ser
Mitt ansikte speglas vid vattnets yta
Det är så fint att jag i vattnet vill flyta
Ensam sitter jag här på stranden
Och lyssnar på musik från sommarbanden
En ensam fågel flyger högt i skyn
Men vinden för den sen mot byn
Lycktan släcks utav en vind
Blöt av tåren blir min kind
Spegelbilden i ytan försvinner bort
Tiden på jorden är alldeles för kort



Får man gå och lägga sig halv tio på en fredag?
Jag skiter i vilket. Jag är trött och vill sova.
god natt.

22/10

Varför kan man aldrig få sova?




Frysa, frysa, kallt det är kallt.
Nu börjar tatueringen göra mindre ont, men det kliar istället. Och det tyder ju på att den börjar läka!
Träna kan jag inte förrän på måndag och det känns så konstigt, att inte gå och träna liksom, när man blir så van av att gå och träna hela tiden.

Idag är det en sådan dag när tanken jag förstår inte vad jag gör i den här världen mals om och om igen i mitt huvud. Men jag försöker slå bort den.

Jag hade tänkt att jag skulle gå och handla innan jobbet, så att jag slipper göra det imorgon efter jobbet. Fredagseftermiddagar är värsta tiden att handla på. I alla fall på Ica i åkersberga. SÅÅÅ mycket folk. För det enda jag har i kulskåpet kylskåpet nu är en ände av en gurka, två små körsbärstomater, en havremjölk och typ vin. Nej, lite smör också.
och det kommer man inte så långt med.



Nu är det snart dags att fara iväg till jobbet.
Ingen mathandling blev det heller. Jag är ibland så dålig på att ta tag i saker. Just bara för att man vet att man kan göra det senare. Jag står i spegeln och tittar på min tatuering hela tiden, jag är så glad! Den är så fin! Men, jag ser ju typ bara dom två översta bladen i badrumsspegeln. Varför ska ALLA badrumsskåp sitta så himla långt upp. jag ser mig själv från typ hakan och uppåt, inte okej! Jag får köpa en sådan där pall man hade när man var liten för att nå upp till handfatet och borsta tänderna. Och missförstå inte, det är inte handfatet jag ska nå upp till, utan spegeln! Så kort är jag inte!



Vida har varit ute sedan elva idag på dagen. Och ville inte komma in innan jag åkte till jobbet. Och hon är fortfarande inte tillbaka. Min lilla finkatt<3.
Jobbet gick bra, trots en enormt rörig kväll. Ibland känner man sig så dum, när man för en stund tappar tålamodet och höjer rösten när en fråga kommer för nittioelfte gången på tre timmar, men, man är ju bara mänsklig...
Imorgon jobbar jag 7-16 men de tre sista timmarna är utbildning och det känns mycket skönt att slippa eftermiddagshysterin på jobbet så där på en fredag med ledighet hela helgen. :). 

Och förresten har jag börjat känna mig hungrig i mellan åt !!! brabrabra!




21/10

Jobb.
Möta upp fina tjejor.
Möta upp mamma.
Sommaren med göran.
Barcelona.

Ont i ryggen, mycket glad och lagom trött.


En mycket bra dag vill säga. :).

20/10

Nu börjar jag få lite panik. Jag sitter och tänker på hur många blad det ska vara nu. Jag har åtta stycken, men när jag räknar personerna får jag det bara till sex stycken. Jag är så nervös att jag inte ens kommer ihåg vilka det är. aaah. och då blir jag så nervös att jag inte vet hur många blad jag ska tatuera. tänkt om jag tatuerar in samma person två gånger?
Men jag bestämde mig för fem förut, när jag visste alla åtta jag redan har på mig, så det borde stämma.



Nytatuerad och fin! <3!!!





Det gjorde inte lika ont som första gången. och det gick mycket snabbare den här gången. Förra gången tog det fyra och en halv timme, den här gången tog det bara drygt två timmar, nästan två och en halv.
Vissa ställen gjorde det inte alls ont på, andra ställen gjorde det jätteont. Och det sista han gjorde, när han fyllde i det vita i tatueringen, gjorde så himla ont. Precis som jag kom ihåg det från förra gången. Och I nacken, precis nedanför hårfästet gjorde det jätteont och till slut kunde jag inte hålla mig och fråga hur lång tid det var kvar och då säger han att han är klar, gissa om jag blev glad!
:D.

Och nu vet jag alla blad. haha.
fjorton stycken är ni nu.
Och det blev sex stycken nya blad, inte fem. Så att ni inte tror att jag räknar fel.
Tack för att ni finns<3.

Och jag håller på att titta på frisyrer.
Kanske att det här kan vara något liknande av vad jag vill klippa. Men det är långt ifrån genomtänkt.




Vida vill inte komma in... :(.
Jag som tänkte försöka lägga mig tidigt idag, men det känns ju inte så roligt att lämna henne ute hela natten... Hon gick ut vid halv åtta, så jag trodde att hon skulle komma tillbaka typ snart.
Måste ju upp lite tidigare imorgon också och fixa och trixa och tvätta och grejer med tatueringen, det tar sin lilla stund.
Jag är lite öm på ryggen och i musklerna, men så ska det ju vara.
Och förresten har jag mitt körkort igen! yeay!

so long.

19/10

Idag är det jobb och träning.
Och
IMORGON
är det
TATUERING.


 

Det är helt hemskt hur jag kan känna mig så irriterad.
Jag försöker verkligen.
Men annars är jag på väldigt bra humör. :).

Igår köpte jag två par jeans, tre långärmade tröjor och två tjocktröjor för drygt tusen spänn bara.
mina favvojeans som jag använder typ jämt, börjar falla ihop, även det jag redan lagat, så jeans var jag i stort behlv av att köpa, men inte hittat några. cheap monday har verkligen billiga och riktigt bra jeans, så jag är glad att dom finns. :).

När jag vaknade i morse så var jag helt säker på att jag var en sumobrottare för en sekund. haha. Jag måste ha drömt att jag var det. Och så var jag sådär nyvakenförvirrad och blev som lite förvånad över att jag inte var någon sumobrottare. Sen när jag vaknat lite mer ordentligt så skrattade jag högt för mig själv. haha. sumobrottare. 

Idag när ssk ringde till avdelningen svarade jag, men jag svarar inte med mitt namn utan någon annans, virriga jag. haha.


Pappa var på väg hem från jobbet, så jag fick skjuts till åkersberga och hann då till medelpasset. Det var jättekul! Jättedålig musik och inte så rolig ledare, så det borde inte ha varit så speciellt kul alls, men hon gjorde lite annorlunda rörelser än vanliga friskisrörelserna, och dom blir man rätt trötta på. Det var nog bara kul att det var någon av alla som gjorde någonting nytt. :).

 

Jag har mått illa av nervositet hela dagen! Nog därför jag varit så virrig.

Fick hem ett brev nyss också där det står att jag kan hämta mitt körkort!!! :D. jippi! Jag vet inte hur länge jag har varit utan leg nu. länge.


18/10

Och det jag försökte skriva så fint igår var att det var kul hos sara ;).

Kvart över sju vaknade jag imorse. Hade velat sova lite längre. Men nu känner jag mig ändå pigg. Dom där 8-20 passen kan vara rena mardrömmen, men som igår, tycker jag att dagen gick jättefort och kändes som en kortare arbetsdag än vanligt. Trots att jag jobbat hela veckan, som dessutom var den värsta veckan på hela året typ.
Men det är väl det där med hur man mentalt är inställd på det. Jag jobbade inte fredagskvällen och blev ledig idag, plus att jag skulle till sara efter jobbet igår, så då kändes ett 8-20 pass på en helg som ingenting. Så det blev ingenting. Lätt som en plätt. :). Värre är det ju när man jobbar veckan då man annars jobbar helg, då man bara är ledig på torsdagen och "laddar" inför helgen, för att orka. Då åker man TILL jobbet på fredagseftermiddagen när ALLA är på väg HEM för att vara ledig hela helgen och vet att man själv inte är ledig förrän söndagskvällen, ibland måndagseftermiddagen. Då är helgens arbetstimmar såååå mycket jobbigare.
Och så rörigt jag skriver. Jag orkar inte skriva så att ni som inte jobbar med dom scheman som vi har, förstår hur vi känner. Men jag vet att ni från jobbet förstår.

TIIIISDAG!!! TATUERING!!! AAAAAAH!!!
Det jobbiga är att man inte får träna på ett tag efter det. :(. Surt. Men det får det vara värt. Eller, alltså. Det är värt det. Jag kommer ju att bli så fin. ;).


Och det bästa är när man kan gå ut barbent med nattlinne och sockor i trapphuset för att slänga sopporna. :).

För er som visste att Emil Jensen är sjukt bra och för er som visste att jag skulle tycka om honom, men inte berättade om honom för mig tidigare borde typ straffas eller något!? haha, nej. Men åh, så bra han är. brabrabra jajaja.

Hur kan höstens färger vara så fina och starka när färgerna inom en själv bara dämpas?

17/10

Nu är det tolv timmars jobb som ligger framför mig.
Sen ska jag hem till sara! :).




H är klockan 02.34 ocg jag kom precis hem .  det var trvlgitr e hod dsraaea sara. jag ör trött eftyrete sex dagaras arbete och slutsdae vekcan med t olvtimmarsdoappass.. sen hemma hos ssara var det idnt . och jag åkee t taxi med två narda till roslarhs näsu, men sen var dom bara borts ohcj g stod ensam kvaroch vänstade på min fuss. nu sk ajag sova. så trött asom jag är.
men att tre st havldab gals vin ska dn glra så hä mr mied mig. är  inte kly . nej.

god mns natt<2

15/10

Idag är det trött här hemma hos mig. Varken Vida eller jag ville gå upp.
Och jag har väldigt ont i huvudet. Jag hoppas på att det bara är tillfälligt.





Och jag saknar att ha konfirmandgrupp med sofia. En sån där liten och fin grupp. Och med en präst som bara sa vettiga saker. :).
dvs väldigt lite bibelsnack och väldigt mycket livetsnack.

Jag förstår inte. Varje dag på jobbet den här veckan har varit helt hysterisk. Har inte hunnit med raster, elev och praktikant går intro samma vecka, nya rutiner, personal som är sjuk och bara extremt mycket att göra.  Jag är helt och hållet slut. Men imorgon och på lördag hoppas jag att det blir lite lugnare :). Kul att ni får lyssna på mitt jobbtjat.  Men det hinns inte med och orkas inte med så mycket annat den här veckan. Ni får stå ut.

Finbesöket jag skulle få har blivit sjuk, så då blir det träning och ett besök hos min fina far och storebror plus tjej.
Och nu är det bara dagar kvar till tatuering. hjälphjälphjälp.



Träningen var bra! Favoritledaren var där idag, istället för imorgon, så jag blev glad eftersom att jag inte hinner med passet imorgon. Sen bjöds det på pannkakor hemma hos far. :). Sen påminde bror min om att han skulle fixa mina studioinspelningsgrejer! Så det ska han så snällt göra åt mig. Mikrofonen, mixerbordet, synten, inspelningsprogrammen och det där. Sen kanske jag kan spela in lite igen. Liksom göra någonting av det här.

nu ska jag snart sova mig. fast ska nog lägga mig på spikmattan ett tag först, så somnar jag ännu snabbare sedan.
Hon psykologen i måndags berättade hon, efter att ha tittat på mina anteckningar av sömnen under två veckor, att förr så sov man i två omgångar. först sov man typ mellan tio och två och var sedan vaken en stund, allihopa liksom och spelade spel, läste eller något någon timma eller så, och sedan sov man en andra gång. Hon föreslog att jag skulle prova något sådant, eftersom att jag ändå brukar vakna där mitt i natten någon gång. Och se om det gör att jag sover bättre under tidiga morgonen, där mellan tre och sex, när jag kan vakna upp emot 20ggr. Men de senaste nätterna har jag inte haft så svårt att somna om.

Jag känner att hela den här sista delen av dagens inlägg inte är något som går att läsa eller förstå. Jag har inte min vanliga dator, eftersom att bror min har den hos sig nu för att fixa och trixa med musikgrejerna, så texten är mycket större på skärmen nu och det ser inte ut som det brukar och jag blir helt snurrig.
dags att sova, kanske.
god natt.
nej.
sov gott.

14/10

Gårdagen på jobbet och dagen idag har känts som en hel jobbhelg, med heldag och allting. Så rörigt och så mycket. Jag är helt slut. Men då är det väl lika bra att göra sig ännu mer slut och gå och träna på en gång.
ånej, träningen var ju halv sju, inte halv sex. Jag som ville träna nu. bläbläblä.



Jag frös som en tok efter träningen trots att jag blev väldigt varm när jag väl tränade. Jag tog en lång varm dusch och nu är jag varm igen. Dricker te och tittar lite på tv. Och snart är det meningen att jag ska ställa mig och laga mat för att ta med mig som lunch imorgon till jobbet.

Imorgon blir det ingen träning, för jag får finbesök. :).





Det sitter där och skaver
Som en sko som sitter fel
Men ändå gör jag allt för att höra din röst en sista gång.
Jag hör dig inte
Och det gör mer ont än skavsåren på min fot.




13/10

idag fyller en mycket fin människa och vän år. Grattis Sara! :).

Och nu snöar det. snöar.


Nu funderar jag på att gå och träna. Hinner inte med så mycket träning den här veckan, så jag måste träna idag. men frågan är om jag ska göra det innan eller efter jobbet. Det är ju skönt att ha det gjort, men just nu sitter jag här med en kopp te och vill verkligen inte gå ut i kylan, även om det bara är några minuters gångväg bort till friskis.

17.5km på 30min. Jag måste fråga gyminstruktören sedan hur dom räknar det där, för det är ju helt orimligt.
Och Vida är så söt, det ska pussas, kelas och gosas heeeela tiden, lyfter jag min hand för att skriva något på datorn, så sträcker hon sig direkt efter handen för att jag ska klappa mer. <3. Min finaste lilla katt.

Nu har jag både skickat in körkorskortet och betalat för ny tillverkning av körkort, så nu borde det inte dröja så länge innan jag har leg/körkort igen.



Vet ni mer vad det är för dag idag? Det är dagen då det är en vecka kvar innan jag ska tatuera mig! AAAh jag är så nervös. Och det verkar inte vara någon alls som är ledig och kan följa med mig och ge mig lite moraliskt stöd. jag kommer att dö.

Och jag är sugen på att klippa håret lite kortare, fast ändå inte, jag vill ju ändå ha långt hår. det vill jag ju, men det är så många som passar i kort hår, som har så fina frisyrer. Men jag passar ju inte så bra i sådär kort. jag vill ha långkort, kortlångt. Någon som vet något snyggt?

12/10

kallt kallt kallt är det.


11/10

Idag fick jag äntligen träffa SOFIABÄSTA igen!!! Som jag har saknat och längtat!
Först gick vi till ica och handlade lunch. Då hittade vi sven som låg där på marken alldeles kall och blöt. Så jag tog med mig honom hem, inte kunde han ligga där alldeles ensam.



Vi var också ute på en promenad!






Jag ville inte säga hejdå. jag saknar dig redan och längtar till nästa gång vi ses.
<3. Tack för en fin dag. Min fina vän.
RYSS!

Nu är det snart träningsdags och sen ska jag väl försöka skriva på den där sången som är helt omöjlig att få ut ur huvudet ner på papper.



Jag skulle vilja vakna upp en morgon och vara helt fri från allt som har med order asperger att göra. Det här kaoset inuti är inget jag kan stänga av eller på. Det finns alltid där.
Samtidigt är det den jag är. och det kan jag inte göra något åt. Jag skulle bara önska lite mer förståelse. Och det är också svårt, för jag förstår att det är svårt att tänka sig in i det. bleeh.

Imorgon ska jag till psykologen, innan jobbet. Tycker inte om dom tiderna. Eftersom att jag håller allt inne när jag är där, kommer allt efteråt. Och ibland då på jobbet.


Behandlingsassistent. Det är jag verkligen inne på nu. och bara två år plugg. jo. faktiskt.



Nej, nu ska jag stänga av och gosa med Vida för hon är så gosig idag.
Och just nu känns det bra.
jag är jag.
:).

10/10

I natt drömde jag att det var dagen jag skulle tatuera mig. När jag kommer dit, är han som ska tatuera mig inte där, så en tjej som är helt ny där, ska tatuera mig istället. Jag sa att jag var jättenervös, trots att jag tatuerat mig innan och började förklara hur tatueringen skulle byggas på. Hon sa bara ja ja och började tatuera mig på ryggen, men sen helt plötsligt tatuerar hon ett streck över axeln och fram över nyckelbenet. Och jag blir så arg på henne. Och dom andra tatuerarna där skyllde på att det var hennes första gång och sa att det kanske inte gjorde så mycket, för att det inte syns om jag har en tröja på mig. Och jag blev så in i bollen arg på att ingen tyckte att det gjorde något medan jag storgrät. Hon hade inte tatuerat något på klätterväxten utan bara gjort det där strecket och ändå skulle jag betala för det där. ah. Hoppas det går bättre när jag tatuerar mig på riktigt sen. haha.



Nu hoppas jag på att koppar med te och jonas gardell ska ta bort en del av kaoset inom mig.



Jag skulle verkligen vilja sjunga för alla. sjunga som aldrig förr. få folk att känna. känna igen sig. sätta ord på sådant vi alla känner, men som långt ifrån alla pratar om. Om jag fick en endaste människa att känna att hon inte var ensam, skulle det vara värt det. En enda. Jag vill vara en röst för alla tystas tankar. för alla tystas känslor. visa att det finns någonting långt där borta som det är värt att kämpa sig fram till. någonting långt där borta som du inte ens ser, som är värt att kämpa sig fram till. Någonting långt där borta som du bara ser ibland, men det finns där. jag vill trösta dig, när du ligger vaken på natten och inte har sovit något alls, med att jag troligen också ligger där alldeles klarvaken. jag vill säga att du inte är ensam. för det är det värsta som finns. vi vet bara inte om varandra. jag vill att mina ord ska värma din frusna själ. jag vill göra allt vad jag kan, om det bara så är för någon, att slippa det här kaoset inuti. jag vill.

9/10

Nu är jag hungrig. Men jag har inte så mycket till frukost hemma.
Jag har lite ont i halsen och är lite hostig. Jag undrar om det var vår fina picknick igår som gjorde mig så.
Jag hade ingen kamera med mig, men andrea tog ett kort på mig.


Idag blir det träning och låtskrivande.

Vida fortsatte att sova när jag gick upp och jag smög omkring här för att hon inte skulle vakna och det gjorde hon inte heller.
Min finaste lilla finfinakatt.






Snart är det tatueringsdags. den 20:e. Och jag måste börja bestämma mig hur många blad det är som ska fyllas på. och nu har jag tänkt på det där. 5st blad. men jag har inte bestämt mig än om det ska vara några fina små röda blommor också. jag har några dagar till att fundera på. Men, det skulle ju vara fint med en liten färgklick. men jag vet inte om det känns som att det blir fel, eftersom att varje blad är en person, och så kommer det en blomma där mitt upp i allt. nej, jag vet inte. Men som sagt, har några dagar på mig. 



Nu har jag tränat också. Älskar det här medelpasset på fredagar!!! fast idag körde hon något pass som hon gjorde 2002 tror jag hon sa att det var, så musiken var ju inte den bästa. Men det brukar annars vara bra. Och hon har sådan energi så man blir glad. Så det var kul i alla fall. :).

Nu lagar jag lite mat. Jag är så fruktansvärt dålig på att laga mat att jag borde gå någon matlagningskurs. Men jag är så känslig med smaker och stark mat, att min mat aldrig smakar något. Är nog därför jag tröttnat på all mat också.

Tove i idol är nog fortfarande favoriten. jo, det tror jag.


jag kunde inte låta bli. jag vet inte hur jag ska säga. så jag säger inget. Jag är så dålig bara, när det misslyckas hit och det misslyckas dit. nej.

8/10

idag jobbade jag 8-14 och nu den senaste månaden har jag slutat 16 när jag jobbar dag, så det kändes som att jag inte hann med någonting idag.
Sen åkte jag hem och andrea och jag gick till ica, köpte med oss lite picknick och picknickade vid havet på en brygga. Det var kallare än kallast men precis vad jag behövde. :).

Nu har jag kliande utslag på hela benen och sådär vinterkalla tår. Snart dags för vinterskor alltså.
Ska nog värma mig med en varm dusch innan jag ska in till stan och se olle ljungström. jag har inte hört honom förut, men det är alltid kul med ny bra musik. :).



olle ljungström var fin han. ytterliggare en att lägga i musiklistan. :).
tack sara!

Nu är klockan ett och jag ska sova, innan jag börjar spela gitarr, annars fastnar jag i flera timmar. Och det vill jag inte nu, jag är sååå trött. Så fort sara gick av tåget, somnade jag och vaknade lagom en station innan jag skulle av.
nej. god natt. annars fastnar jag väl här också.


7/10

Vaknade tidigt och tänkte att jag lika gärna kunde tvätta lite.
Så nu har jag hunnit tvätta klart redan.

Jag  sov ända till klockan 6, så jag sov i alla fall ca 7h i natt. Det var skönt att sova ut lite.



himmel och plättar vad skönt det var att träna.
Och nyss började min hårtork typ att brinna! den började liksom sakta ner och så blixtrade det typ till och så kom det massa rök från den. Och jag blir sådär att jag blir stående med den i handen och undrar hur man ska göra nu. men så stängde jag av den med knappen, jag vågade inte dra ur kontakten. Ska man göra det?
jag frågar någon som vet.

På friskis fick man ett smakprov av en alpro soya.
så nu sitter jag här och dricker en liten alpro soya choklad som var väldigt mycket över förväntan god. Jag trodde att jag skulle ta minsta möjliga smakprov och grimaschera (stavas det så?) (vilket jag inte ens kan göra) och inte vilja ha något mer över huvud taget. Men nu har jag smakat och jag fortsätter att dricka. helt vegetabilisk, med kalcium och b2 och b12. Inte för att jag tror att den är nyttig, men inte bara onyttig.



Nu ska jag gå och möta min fina Andrea.

vi hyrde film. den var seg.
och vi bestämde oss för chips till filmen, nu har jag ont i magen.


men jag har också ont i hjärtat.



Hur ont kan det göra, innan det går sönder?
Hur liten plats jag försöker ta i ditt hjärta, hur mycket jag än försöker förminska mig, verkar jag inte få plats.
Jag blir inte mindre. så jag får kliva bort från den lilla plats jag så krampaktigt försökt få behålla.
det är inte vad jag vill.
det är vad jag behöver.
men jag vet inte hur det ska gå till.
för jag vill inte veta hur opåverkad du skulle bli utan mig där.
Jag vill inte inse hur liten plats jag försökt att få, men aldrig fått.
jag vill inte.



6/10

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Så ledsen blev jag.
Och igår kände jag en sådan ångest som jag inte känt på flera månader.
Det där välbekanta stora tjocka svarta molnet i mitt bröst kom tillbaka och rörde om mig riktigt ordentligt. Blåste upp till storm.
Det stormar idag med. Det stormar när jag tänker på vad jag måste göra, för min skull, för att må bra.
För att orka.
Varför ska det vara så här?



Tränat har jag gjort.
Ätit mat har jag gjort.
Nu ska jag dricka house och titta på te.
Imorgon är jag ledig.

Måndag är nästa psykologtid inbokad. och är det inte märkligt att jag varje gång svarar bra när hon frågar hur jag mår. Men jag vill aldrig säga som det är och sitta där och gråta och inte kunna sluta, fast det förmodligen är det man ska. Men antingen måste jag hålla inne allt, eller så släpps hela bomben liksom. Och jag har inte tid med kaos nu.
det är bra.

Nu är jag jättetrött. måste ha somnat för helt plötsligt var det inte house på tv längre.
Så nu ska jag stänga av, det är lika bra att passa på att försöka sova medan man fortfarande känner sig trött.

5/10

Nästan 6h sömn, men ändå så trött.



:(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(  :( :(.

Grattis pappa.

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa!

Jag hade ingen ram hemma, som jag trodde att jag skulle ha, så det blev det inte så kul att försöka göra fint.
Men jag försökte skriva ner sången lite fint med färg och pensel, och göra det sådär snett och hemmagjort.


4/10

inatt drömde jag att jag fick barn. jag vill verkligen.



Nu är dagens träning avklarad. Jag ritade lite. Nu ska jag städa lite och duscha. Sen är det middag hos pappa.



Men jag mår illa, jag har lite ångest och jag vet inte.



I början på veckan så var det en myra som kröp på min hand, som jag snabbt slog bort med den andra. och tyckte att det var lite konstigt med en myra nu på hösten så här, men tänkte att det kanske var den sista vakna myran som hade gått vilse eller något. Sedan nästa dag, ser jag myran på min hand igen. och jag har ju sådan fobi för smådjur sådär som spindlar, många myror, fästingar osvosv. Så jag slår snabbt bort den igen och får känslan av att jag har massor av myror som springer omkring på mig, men så är det ju inte. Och sen tänker jag inte mer på det. Men när den där myran befinner sig på handen för tredje gången och jag inte ser den någonstans på golvet efter att jag slog bort den, börjar jag undra om det verkligen funnits någon myra. Och nu när jag såg den idag så försvann den innan jag han slå bort den. Och jag vill inte ha en ny omgång av det här. Jag orkar inte det.



Så han grät pappa, när jag sjöng pappasången. Så jag hoppas att det var för att han blev glad. :).
Middagen vad god och jag är så mätt att det känns som om magen ska spricka varje gång jag andas in.
Och ibland är jag sådär extra trött och klarar inte av att vara bland människor, även om det bara är familjen, och tråkigt nog var det en sådan kväll idag. Och trots att jag grät i någon timme innan jag åkte dit, försökte jag orka med och vara där. Det var ju faktiskt pappas födelsedag.



När jag drömde inatt att jag fick barn, berättade jag inte hela historien, men det gjorde jag för sofia i telefonen, och hon sa så roligt så nu måste jag skriva det med. Jag drömde i alla fall att jag fick ett barn, men sedan helt plötsligt var det en katt och då sa sofia blev det en pojke eller flicka? Nej det blev en katt! haha, det lät så roligt. Sen så var det ett barn igen, en människa alltså, men hon var helt blå. ett blåbärsbarn!
Jag skulle bli glad för både ett barn, en katt eller ett blåbärsbarn ;).

Nej nu ska jag snart stänga av och gå och lägga mig tidigt. Sen hoppas jag på lite sömn och att morgondagen blir lite lättare.

:).

Hej hej, tack för en trevlig dag! Jag blir alltid på lika bra humör när vi gör något tillsammans ... kram kram till min bästa Torpi!




:). Tack själv, pappsi.

3/10

usch vilken dålig natt.
låg i sängen strax efter elva, men somnade inte förrän strax efter tolv, sedan vaknar jag halv 4 av en dröm där jag sökt alla skolor, program och kurser som finns, men inte kunde komma in på en enda. Sen låg jag vaken till strax innan 6, så somnade jag om och drömde att min bror kom hem från gotland för att leta reda på mig och mörda mig och jag sprang längre och längre in i en byggnad tills det tog stopp, men jag gömde mig i ett litet utrymme med en dörr. Sedan öppnar han dörren och det är min bror, men han ser inte alls ut som min bror och när han tar en steg närmre mig vaknar jag. och nu har jag försökt somna om i en och en halv timme, men kan inte.

Men snart är det träninsdags. Eller ja, om 2 timmar i alla fall.


Det är så mycket frost ute att det ser lika vitt ut som snö.



Färdigtränad med ett fint träningssällskap. :). Oh så skönt det är att börja dagen med träning. förut sprang jag alltid innan skolan började, innan jobbet, men nu när man börjar sju, och går hemifrån tio över sex, är det lite tidigt för att gå upp och springa.
Nu äter jag frukost. Idag bemästrade jag tankarna. Gick till kylskåpet och tänkte att jag måste äta frukost. Så tittar in i kylskåpet men tänker känner mig inte alls hungrig, det finns inget gott alls jag tar något senare idag, så stängde jag kylskåpet och gick ut från köket. men vänder mig om i vardagsrummet och säger nej, jag måste äta, sluta nu. så går jag tillbaka till kylskåpet, men så tänkte jag igen att nej jag tar något senare. I vardagsrummet vänder jag tillbaka igen och så höll jag på några varv innan jag till slut bara tog fram lite ekologisk havremjölk, hällde över det i en stor tekopp och lade i några ekologiska branflakes.  Så nu sitter jag här med lite frukost i alla fall. :). Bra jag är.

Det är bra med heltidslön, det är lättare att köpa mer ekologiskt. Det gjorde jag för det mesta förut också. Men då blev det inte lika mycket pengar över i slutändan.
Kvart över elva bestämde jag med min far. Så åker vi en sväng till ikea.
Nu måste jag duscha. tjingpling.



pappasången blir inte bra. Den är väl okej, men jag kan mycket bättre. Och det är sådär så att jag bara vill skriva om allt, för det blir konstigt om man ändrar.



På ikea blev det

förvaringsgrejs till all pasta, mjöl, havregryn osv osv.


Nya röda kuddar till soffan.


röda gardiner att ha bakom dom andra, kanske lite juligt, men I like.
men nu gjorde jag om och satte dom i dörren i till köket istället, blir nog bättre så.


Och så hjälpte pappa mig att skruva upp lampan som jag köpte för några veckor sedan, till hallen. Det behövde bytas sladdar och grejer, och sånt kan ju han.

Sedan köpte jag fina glasburkar som jag ska ha till body scrubs och ge bort, men dom får ni inte se. och så köpte jag två nya fotpallar och slängde ut dom gamla, men dom glömde jag ta kort på.


Stannar hemma ikväll.
måste skriva på sången och skriva den på fint papper.

2/10

Idag fyller finaste Alice år. Jag önskar att jag själv kunde paketera mig och komma som en present på posten. till island. Tyvärr sitter jag på jobbet, och inte på något flyg. Hoppas du får en finfin dag i alla fall. <3.




Skyndade hem från jobbet, med skjuts från pappa, för att hinna med träningspasset. Och jag känner mig redan mycket starkare efter dom här få gångerna på gymmet, det var ju knappt jobbigt att träna ;).
Sen var jag jättehungrig och gick och handlade och lagade mat. Men sen orkade jag knappt äta ens hälften.
Nu är jag sådär lagom fredagstrött och är såååå glad över att jag är ledig hela helgen.



Imorgon är det mera träning och sedan ville pappa ta med mig till ikea, undrar vad han vill ha som gör att jag måste följa med och smakråda den här gången. :). Han är så fin.
Sen kanske jag går ut på kvällen, eftersom att jag fick en förfrågan om att följa med, jag tror jag bestämmer mig imorgon. Men det skulle nog vara kul.
Nu har jag nog snart tänkt att sova, men Vida verkar vilja göra allt annat än att sova, hon springer omkring så snabbt här hemma att hon nästan springer upp för väggen innan hon hinner stanna.

1/10

Oktober.
Jag vill inte.
Jag vill inte att månaderna ska gå, jag vill inte ha någon vinter.
Det är frost ute nu.
Jag vill ha den varma sköna sommaren.

 


 

Himmel och pannkaka.
Jag vill bara åka hem från jobbet
och gråta
ända tills tårarna tar slut.

tills allt tar slut.
tills jag tar slut.

 

 


 

Jag har inte sprungit på flera dagar och jag får lite smått ångest.
Men jag tvingar mig själv en vilodag från träning. Vi tränade ju faktiskt igår, även om jag inte sprang något. Huvudvärken är tillbaka idag, fast nog bara för att jag är alldeles slut.

 

 


 

 

Nu har jag skrivit en pappasång, men den blir liksom inte riktigt som jag vill. Men jag har två dagar till på mig att fixa till det.
Imorgon är det jobb, och tidigare idag fick jag för mig att jag skulle jobba nu i helgen och så glad jag blev när jag insåg att jag inte alls gör det.
Jag gör en sömndagbok på psykologens begäran, för att se om jag har några som helst mönster som kan förklara de här problemen med sömnen; när jag går och lägger mig, vilken tid jag somnar, vilken tid jag vaknar, hur många timmar det blir, hur många gånger jag vaknat under natten ( på ett ungefär, men det är mer att jag kan vakna upp emot tjugo gånger per natt ibland och liksom ha svårt att somna om) om det är under hela natten eller bara på tidiga morgonen och hur trött jag är på eftermiddagen.
Dom senaste nätterna har jag inte vaknat sådär jättemycket, men timmarna med sömn har inte blivit så många ändå. Men nu är jag jättejättejättetrött och jag hoppas att jag sover bra inatt.

god natt!

 


RSS 2.0