30/9

Jag älskar sjukhusserier. Jag förstår inte grejen med det. Scrubs, house, grey's anatomy, cityaktuen, förlossningsakuten, riskförlossningar, små mirakel. Dom första har väl inte så mycket med just sjukhus att göra, utan mer om själva personerna, relationer osv, men förlossningsserierna på tv4fakta är helt sjukt intressanta och även fast jag måste blunda eller titta bort var minut så måste jag titta på dom! haha. Men det är så sjukt fascinerande det där med att föda barn tycker jag, hur man över huvud taget kan vara gravid, hur det kan leva en liten människa inuti en annan. Min dröm skulle verkligen, verkligen vara att bli en barnmorska, men som ni vet har jag skräcken för sjukhus, nålar, blod som gör att jag inte kan. Visst lär man sig säkert och övar bort det där, men det sitter så djupt i mig, den där skräcken, jag skulle nog ha svårt för det i alla fall.
Eller ja, först och främst skulle jag vilja leva på musiken, men det går ju inte och då vill jag barnmorska, men det går inte. Och sen vet jag inte, sen finns det inget mer. Det finns inget som jag verkligen känner att jag vill. Nej. 

Man känner sig så meningslös. Jag vill göra någon nytta. Jag vill göra skillnad. Jag vill vara någon.  
Nej, nu är la rasta slut och jag ska åter tillbaka till den här verkligheten som jag inte vill kännas vid.

 

 


 

 

Ibland blir jag sådär glad. Sådär glad över vem jag är, att det faktiskt känns okej att vara jag. Men det är när andra människor får mig att känna mig okej. Med människor som jag framför allt, kan vara aspergig med, sådär att det gör inget om jag gör något som är konstigt, det gör inget om jag säger något som är konstigt, det gör inget om jag missuppfattar, det gör inget om jag är så aspergerig som jag kan vara. När jag kan slappna av och inte behöver tänka på allt det där
kan jag säga det här? kan jag prata nu? Hur menar hon nu? Blir det konstigt om jag står där? Eller om jag tittar ditåt? Blir det konstigt om jag säger något samtidigt som jag gör det här, betyder det något annat då? Menar hon någonting nu, bara för att hon tittade på mig?
Och då blir jag så glad. Att jag kan vara precis som jag är. Konstig. För det är jag, i andras ögon, men det är sådan jag är. Och det gör mig så glad. Att den här världen faksiskt även är till för mig. Att det finns en litenliten plats för aspergertjejen Andrea. Att det finns ni som tycker att den konstiga aspergertjejen är okej. jag har bara tränat med Sara. Men du är en av alla dom. Tack. Tack för att jag får andas ut ibland. Och vara den jag är. Tack.

 

haha. Nyss ringde telefonen och det var en sån där himla försäljare igen (jag har spärrat ,eller var det heter, försäljarsamtal, men det tar väl ett tag innan det börjar fungera) hur som, så frågade killen om jag hade mamma eller pappa hemma! HAHA.

 


 

Uschans så kallt det är! Jag fryser! Vida ligger redan i sängen och väntar på att vi ska sova. Jag har gjort åtta nya tvålar och det är så kul! Den roligaste var nog saltlakritstvålen, men sen luktade också äpple/apelsin väldigt gott. Också äpple/vanilj. mmh, man vill bara äta upp dom!

Idag har jag inte haft ont i huvudet! första dagen på någon vecka känns det som. så skönt att slippa den där korviga smärtan i skallen.

Imorgon är det redan torsdag och snart är det söndag, jag måste fixa pappapresenten, men just nu har jag sådan idétorka. :(.


29/9

Så trött jag är och huvudvärken är fortfarande kvar.
Men det är soligt ute så det känns ganska bra ändå. :).



Åh, så roligt det var att åka in till panduro och köpa massa saker till alla tvålar jag ska göra! Och jag har köpt typ allt som finns i body shop, haha.
Och jag har ätit goda blåbär :).
Nu är jag glad.
Fast det är väldigt kallt ute!


28/9

Imorse när jag var ute och gick en lång promenad sa dom på radion ...eftersom att det är måndag idag... och då skrattade jag tyst för mig själv och tänkte att nu sa dom allt fel det är ju torsdag idag! så tänker jag efter och kommer på att det faktiskt är måndag. Man hamnar helt fel i dagarna när man jobbar helg så här.

Plus att det faktiskt är så kallt ute nu att jag fick den här svullnaden och kliandet mot kylan. Och det är som sådär extra jobbigt när det är 40minuter kvar att gå hem, och det bara kliar och kliar. Jag undrar om man kan ta på den där salvan innan man går ut?

Nu ska det städas och göras lite mer tvålar och body scrub. :).
Och min finaste far fyller år på söndag, jag funderar på att skriva en låt, och rama in texten på något fint sätt.



Nu har jag gjort mig en smoothie och sitter och tittar på lars winnerbäck när han spelade live i linköping 2003. jag fick dvd:n av pappa för kanske ett år sedan och jag har ingen som helst förklaring till varför jag inte tittat tidigare.

Och jag kom på värsta idén. eller så värst är den kanske inte. Men nu blir det andreascrub och andreatvål advanced ;).



Huvudvärken sitter i, men det känns som att det börjar släppa lite grann i alla fall.
Jag sitter och fryser trots sockor och te, men snart är det träningsdags och då blir man ju varm.
Jag kommer att ha så många tvålar och så många body scrubs över, är det ingen som vill ha?
jag ska dessutom köpa massa mer saker så att jag kan göra det ännu lyxigare och finare, så ni kommer få massa av mig, vare sig ni vill eller inte. :).



Nu har jag varit och tränat med Sara. Det är värsta roligt. Och det var en gyminstruktör där idag som kom fram till oss och gav oss lite tips och visade lite mer exakt hur vi skulle göra, och erbjöd en instruktionstimme med oss båda två, eller ja, det ingår ju när man köper träningskort, bara det att jag inte velat förut, men nu om Sara är med också, går det nog lite bättre. Och han verkade väldigt snäll och förklarade bra, till skillnad mot dom andra jag sett där förut, så det skulle vara kanon. :). Nu är jag glad, huvudvärken nästan borta, jag känner för att äta middag ikväll och jag har världens finaste katt<3.

Nu ska jag duscha sen ska jag försöka lära mig att spela fler winnerbäcklåtar.
Nej nu blev jag hembjuden av finaste far på middag. :).  pappafin som har så fint heter på min telefon.



När jag sitter och tittar på idol så börjar tv:n byta kanaler av sig själv, den bytte mellan 3:an och 4:an fram och tillbaka kanske tio gånger, jättesnabbt. Och efter det tändes lampan i köket. liksom what? Då tittar Vida mot köket med hennes stora ögon som sedan långsamt går mot sovrummet och hon liksom gör halsen lite längre så att hon ska se lite längre bort, innan hon lägger sig ner igen, scary things. usch.

Jag är i alla fall mättare än mättast och på ett ganska bra humör.
och jag tittade i mitt schema och ser att jag jobbar endast en kväll denna vecka OCH nästa! det känns sååååå bra!


och snart måste jag klippa mig igen, det här håller inte. och kanske är det värt att prova någon inne i stan, det kan ju i alla fall inte bli värre än vad det blivit tidigare.
Och jag bestämde mig nyss för att hoppa över förmiddagsträningen imorgon och istället åka in till stadens panduro för att inhandla massa tvålgrejer jag behöver för allt jag vill göra. Vill även gå en sväng på myrorna, det var längesen.

27/9

Det var väl korvans vilken envis huvudvärk jag har. Det är sådär att det gör ont i ögonen så fort man rör dom, ni vet?
Och finns det några andra värktabletter än voltaren, pronaxen, alvedon, ipren, panodil, eox, bamyl koffein, eeze, ibumetin, magnecyl, och något som jag säkert har glömt, får ni gärna skriva, för dom jag har provat fungerar inte på mig. Eftersom att värktabletter ibland inte har någon effekt på personer med asperger, är jag såklart en av dom, men det är extremt jobbigt att behöva gå runt med den här huvudvärken, när den väl dyker upp.

Och nu är det tolv timmars jobb som ligger framför mig. Härligt.
eller inte.

26/9

Jag har så ont i huvudet att jag inte vet vart jag ska ta vägen.



Nu har jag gjort min första tvål! Den måste bara svalna lite nu. Det var ju mycket lättare än man hade kunnat tro, lite trixit med temperaturen när man skulle smälta tvålmassan, men annars så. :).
Så nu ska jag börja göra egna tvålar, istället för att köpa. :).



Hur svårt ska det behöva vara att äta regelbundet?
Jag blir bara ledsen och arg på mig själv för att jag misslyckas med det hela tiden.
jag ger upp igen. Ingen ny måldag...

Jag har fortfarande sjukt ont i huvudet. Så nu ska jag spikmatta mig och sen försöka sova bort den här hemskheten till värk.

25/9

Oh så trött jag var när jag vaknade. Jag låg mest och vred och vände på mig hela natten, och drömde samma dröm hela natten kändes det som, den fortsatte liksom varje gång jag somnade om. Ingen rolig dröm heller.
Men nu är tvätten igång, och det var inte så mycket att tvätta, så det blev bara två maskiner, så det går ju ganska snabbt faktiskt.
och jag har ingen lust med psykologprat idag.



Hon tycker jag ska börja med någon typ av medicin igen för att hjälpa sömnen lite. Men jag vill verkligen inte ta några mediciner. Samtidigt vet jag hur det blir om det blir tretimmarsnätter igen, och det gör jag nästan allt för att slippa.
Mamma mu och kråkan som så bra räddade min sömn för några veckor, eller månader kanske det är nu, verkar inte vara lika effektivt längre. 
Huvudet sprängs, likaså magen, och jag känner mig yr, men jag har inte heller ätit så mycket alls idag och att inte göra det när man har mens, brukar ge lite yrsel. Men jag mår alltid så illa, dom här dagarna, så det knappt går ner något.


Och lite ledsen är jag, hade ställt in mig på att få jobba med sara hela helgen, men så blev det ju inte.
Jag förstår inte vad problemet är. . .

Nu ska det också bakas tvål här hemma, för det har jag inhandlat saker till. Fast jag tror det blir imorgon, efter jobbet, jag vill inte börja med det nu, utifall att jag blir uppe hela natten.

och jag var inne i en sådan här bh-butik idag, och bli inte förvånade om ni går in i en sådan och dom drar ner storleken runt om några storlekar, och går upp några storlekar på kupan. Jag blev lite förvånad i alla fall, när hon sa, vad jag skulle ha för mått, och att jag använde aldeles för stort och smått. helt fel, helt enkelt. Och visst hjälpte hon mig, men jag fick lite känslan av att hon tittade sådär på mig, som att jag inte kunde någonting. Fast, jag vet ju inte riktigt sånt där, så det behöver inte stämma heller. Fast jag köpte inget för dom hade inte den kombination av storlekar som jag hade. Vart ska man då köpa bh? om dom inte har storleken i en butik som endast säljer bh:ar?

vilket tjejigt inlägg med tvätt, mat, psykolog, lite ledsen, göra egen tvål, mens och bh:ar.
Men så ska det väl vara ibland. Jag är ju faktiskt en tjej.

24/9

Världens finaste finaste finaste.




Nu äter jag pappas egenodlade tomater. Och så gott det är! Nästan så att man aldrig mer vill köpa tomater från affären.
Det regnar ute och det är skönt att bara sitta här inne, dricka te, mysa med Vida och äta pappas goda tomater.



Var och tränade med Sara idag. Så mycket roligare än att ständigt gå omkring där själv. Fast det var första gången sedan i våras som jag körde styrkemaskinerna igen, så jag lär väl ha lagom med träningsvärk imorgon.
Nu känner jag mig sådär skönt trött, som man gör efter bra träning. Och nu borde jag gå och handla, så att jag har någon mat att laga, men då måste jag ju orka det också. Jag vet inte ens vad jag vill äta? och då är det ännu svårare att gå och handla mat. och det tar alltid hundra år för mig att handla, just för att jag aldrig vet vad jag vill ha. haha, typeliskt mig.



Nu färgfärgar jag hårhåret. Antar att det kommer en bild när det blir klart.





Så ringer en himla telefonförsäljare tio i nio och stör, mitt under idol! En viktigpetter från vattenfall som ville prata med den som betalar elräkningar i min famlilj, för dom hade ett sådant bra erbjudande som innebar det och det... och gjorde ingen paus som tillät mig säga att jag inte var intresserad. Och sen avbröt jag honom och lade på. Det var ju faktiskt dom sista minuterna av idol som jag ville se!
vart är det man kan registrera sig så att telefonförsäljare inte ringer?

Att jag aldrig kan skriva, allt jag ska skriva på en gång, så att jag inte behöver uppdatera tusen gånger.
Jag vaknade jättetidigt imorse igen, och nu är jag jättetrött. Och det är väl lika bra att passa på att gå och lägga sig, när man är trött, annars blir det lätt, mycket svårt att sova.
Och imorgon fanns det tvättid 7-10 så jag ska upp tidigt för att tvätta. Kände verkligen idag när vi tränade att jag måste tvätta träningskläderna, usch så dom luktade. Sen är det psykolog vid 11 så då har jag massa tid innan jobbet och tänkte shoppa lite mysiga höstiga varma tröjor. :). Det tycker jag låter bra.
Jag har fortfarande inte heller beställt något nytt körkort, för jag har inte kunnat fotografera mig, för varje dag har varit en dålig hår- och kläddag, så det har inte blivit av. Men kanske att jag tar kort till körkoret imorgon.
Sovisov! det ska jag.

23/9

Jobb jobb.
men rast nu såklart, annars skulle jag inte sitta här.

Jag har en sådan huvudvärk så att jag inte vet var jag ska ta vägen. Och jag känner mig sådär varm, men fryser, fast varm, fast det är kallt, men varmt. ni hajar.
Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk. Men det borde vara mensen som är på väg, och då blir jag ju sjuk, så. ja. äh.

Och jag tänkte på det idag, hur det är att jobba heltid här, jämfört med att jobba 81% och det är ingen skillnad alls, känns som att man är precis lika mycket.  Mycket har det ju att göra med att jag jobbade lika många dagar förut, bara inte lite långa pass. Men det är snarare bättre nu, eftersom jag slipper de flesta av 16-21 passen, vilket gör att det känns otroligt lättare. Så mycket bättre med heltid. och jag är fortfarande som lite förvånad över att jag fick tjänsten, med tanke på allt som händer här nu med alla anställningar.

haha, vad får ni egentligen ut av att läsa min blogg?
Men det är kul att ni gör det! ;).



Huvudvärken sitter kvar och jag känner mig helt tung i hela huvudet. Känns som jag har typ 40 gradig feber, men så hade jag bara 35,9. Hur är det möjligt? Jag känner mig helt färdig. Det går inte att jag blir sjuk nu, jag vill inte bli sjuk. Skönt att jag är ledig imorgon i alla fall, så hoppas jag att det blir bättre av lite vila. Och jag tror att jag ska gå och lägga mig väldigt snart, trots att klockan bara är 21.21.

sångsång gick ganska bra i alla fall, och Andrea följde med hem och åt middag.
Jag åt en banan till frukost och ett äpple till lunch, jag tror inte det räknas. Hur hård mot mig själv ska jag vara? Men nu känner jag att om jag verkligen ska ta tag i det, så får jag ta i ordentligt. Så det räknas inte, och målet flyttas fram ytterliggare. men jag ger snart upp på det där.

22/9

Idag vaknade jag klockan fyra. Så jag sov lite bättre än igår, men inte tillräckligt bra för att känna mig pigg.
Jag skulle verkligen behöva städa här hemma, men jag tror det blir en träningstur innan jobbet istället.

Det blir om du lämnade mig nu imorgon i kyrkan. dom nya låtarna jag har skrivit känns fortfarande för nya för att spela sådär.

Friskis öppnar inte förrän 10, så det är ett tag kvar tills träning. Det börjar bli för kallt att springa ute och det gör mig verkligen ledsen. Det betyder att hösten kommer på riktigt. Annars kan man alltid låtsas lite, när det är sol ute, att det är sommaren som fortfarande hänger sig kvar ett tag.
Och jag kan inte springa ute när det blir kallare för astmahejsanhoppsan och min allergi mot kyla. Hur kan man vara allergisk mot kyla liksom? Jag brukar få utslag på händerna och helahela benen, som kliarkliar och svullnar upp, om jag inte använder en såndär motallergisalva på en gång. 



Jag är så dålig. Så korvigt dålig.
Ingen frukost, ingen middag.
Veckomålet flyttas fram igen.
Jag är så jävla dålig.

Nej jag är inte dålig.
Jag försöker verkligen på riktigt. Och det är mer än jag gjorde förut.

sluta.


Nu är Jonas bokat och är jag så gladgladgladgladglad! Inte förrän i februari! Men! JONAS! :D.

21/9

Nu har jag legat vaken sedan två.
Varför blir nätterna alltid så sömnlösa, om jag vaknar.
Helt sjukt hur svårt det ska vara att kunna somna om.

jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad

Tur att sara nattjobbar inatt och kunde säga nej, annars hade jag varit ute och sprungit långa rundor nu. Så det var ju skönt för mig att jag slapp det ;).



Jag bjuder på en bild på bror min, och när jag tar kort på Anton gör han alltid och då menar jag ALLTID någon min. Här ser det iof ut som att han ska nysa.




här är bara några exempel. ;).




Och nu kanske det verkar taskigt att lägga upp dom här bilderna på min fina bror, men jag vet att han intet ar illa upp. :). <3.

Sitter på jobbet och har rast. Det känns i ögonen att jag varit vaken sedan 02.00. Det är så jobbigt att inte kunna somna om när man väl vaknar. Ett tag var det som att jag var av med dom här problemen, men dom har så smått börjat komma tillbaka. Det är 150 minuter kvar på jobbet och jag känner mig redan helt död. Och träningen ikväll? Det blir på sin höjd en springtur, men nog inte mer än så.
Och såklart glömde jag maten jag hade lagat, för att ta med till jobbet idag. MEN jag åt sallad och sånt så det är fortfarande lördag kväll som gäller. Jag känner att inget av det jag skriver blir ren svenska, haha, nästan som mina sms eller dataskriv efter ett glas vin. Så jag slutar skriva nu.




Nu kan man ju köpa biljetter till jonas!
Och någon, någon endaste liten människa måste väl vilja följa med mig och se på jonas?!

Jag blir alltid så besviken på hur jag låter, när jag spelar in det jag sjunger, och sen lyssnar på det. det är inte bra. det    är    inte bra.



Jag har haft världens sämsta hår- och kläddag. Men. Det har ju alla ibland. Idag var det min tur.

Det är så kallt och jag fryser. Havremjölken är slut, så då blir det inget te. mitt goda te. Det går nog inte en dag utan att jag dricker te. Nej. Det gör det faktiskt inte.
Tummen och handleden börjar spöka igen och jag är sjukligt trött. Snart blir det mamma mu och sängen. :).

20/9

Frukost klart. Ska snart ut och springa, men måste vänta så att jag inte får håll. Det är därför jag brukar springa innan jag äter, men jag hade känslan av att det inte skulle bli någon frukost om jag inte åt den när jag vaknade, så det var lika bra att äta då.

Och jag drömde jättekonstiga drömmar inatt. bland annat att sara skulle operera mig i magen, en jäääättestor operation, och sedan hade jag ärr över hela magen. och sen visste inte ens någon varför jag opererats, inte ens sara eller jag visste. det bara skulle vara så liksom. och vi var liksom iväg på en hemlig kupp och skulle stjäla något, vi åkte båt och vi smög runt och kröp in i massa små gömda gångar och grejer. och sen när jag skulle ner till det lilla utrymme långt ner under marken, där det vi är ute efter finns, är redan johanna där och viker haklapparna från jobbet och säger att hon fixat allt. och jag och sara blir lite misstänksamma, så vi visar mina ärr från operationen (liksom varför visa ärren för att vi blir misstänksamma?) för johanna och då kastar hon alla haklappar mot oss och bara försvinner.
haha, helt sjukt konstig dröm... hur kontsiga drömmar kan man ha egentligen? ;).

kyrkoval. Jag har tappat bort mitt röstkort. Dessutom har jag ingen legitimation, så jag kan inte rösta.



JONAS GARDELL HAR EN NY SHOW PÅ G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gissa vem som är glad. :D.



När jag duschar sitter alltid Vida utanför badrumsdörren när jag kommer ut, jag vet inte riktigt vad hon förväntar sig av mig?

på friskispasset var ordinare ledaren sjuk så en av dom andra ordinare tog hennes pass istället. Och det finns en som kör ett medelpass som jag gått på någon gång bara, och hon kan inte ens hålla takten och man blir så frustrerad när man står där och försöker träna och det blir bara massa blaj. Och såklart är det hon som kommer och tar kvällens pass istället för hon som är sjuk. Hon verkar liksom som en nybörjade trots att hon varit där i flera år. oj oj oj.


<3.

Ikväll känns det tungt. Otroligt tungt.
Och jag fattar inte vad jag gör här. Vad jag tillför.
Vad gör jag här?
Varför stannar jag?

jag ska finna all min lycka om så döden ska bli den som tar mig dit.

19/9

Det är redan 19 spetember.
Tiden går så fort. För fort.
Det känns som att tiden går, utan att jag gör någonting.
Jag har ingen plan. Jag bara är.
Men det gör också att jag inte längtar efter något, jag har inget att se fram emot.

Jag vill plugga, såklart. Till någotnting. Jobba med något extremt superkul.
Men då bromsar jag mig själv med att nej, så länge kommer inte jag orka plugga. eller psykolog, nej du Andrea, det skulle du aldrig klara att jobba som. eller socionom, det är ju verkligen ett bra jobb, men nej, vill du verkligen det? och hundra olika självtänkta kommentarer som jag hör hela tiden.



Idag köpte jag träningskort på friskis igen, det blev inte av tidigare i veckan, som det var tänkt. 3100kr, med medlemsavgiften. Så tränade jag lite på förmiddagen. Sen ville pappa ha lite hjälp med shopping i täby, så då följde jag med. Sen åkte vi in till löplabbet i stan för jag behöver, som jag sagt tidigare, nya springskor. Och dom är verkligen SÅ bra på löplabbet, hjälper verkligen till. Och man får ju springa på ett löpband, där dom spelar in hur man springer, så att dom kan se vad för skor man behöver. Jag har köpt skor där förut, men jag blir alltid lika nöjd. Skorna kostade 1400kr. Så jag har gjort av med 4400kr bara idag. På två saker!
Nu har jag precis kommit hem från min springrunda. dock inte med dom nya skorna, ska provgå lite i dom här hemma först. Och inviga dom imorgon, om dom fortfarande känns bra.


Rosa är ju inte riktigt min favoritfärg nummer 1. Men äh. Bara springskor. Och dessutom har mina springkläder lite rosa sömmar, så det matchar ju.


Och idag har jag misslyckats med maten. Ingen frukost och ingen lunch. :(. Men jag klarade TRE HELA dagar I FÖLJD! Så lite bra känns det, ska det väl kännas. Men jag misslyckades. Jag klarar inte ens en vecka.
Men nu försöker jag igen. En vecka. Alltså nästa lördag kväll!

Så, nu ska det lagas middag.



Jag har tittat på filmen mammut. Jag vet inte om det var något så speciellt med den.
Jag har väldigt svårt för att tycka om filmer. Har jag kommit på.
Det ska typ vara sådana här gråtarfilmer, helst där huvudpersonen dör, då är det typ bra. Nej, men på riktigt, jag har svårt att tycka om filmer.

Alldeles nyss slog jag också till mig själv med gitarren på näsan, så att jag började blöda näsblod. Hur lyckas man? haha. en typisk andreagrej.

Idag, nu på kvällen, var Vida ute i hela tre timmar. Och jag började bli sådär lite smått orolig, men när jag gick ut igen vid halv nio och lockade på henne, kom hon springandes en bit bort. Hon satt inte längre och gömde sig i buskarna utanför porten. Hon har varit på storäventyr idag. Och hon är så duktig när hon kommer när man ropar på henne. :).

Jag sitter också och funderar på vad jag ska sjunga för sång på onsdag, när det är dags att spela i kyrkan. Just nu lutar det åt lars winnerbäcks - om du lämnade mig nu. Annars blir det något eget, eller någon Lisalåt. Men det är så uttjatat med det egna, eller ja, jag vet liksom inte vad folk vill höra? Vad skulle ni vilja att jag sjöng, om jag skulle sjunga en låt? Jag kan inteeeee välja.

18/9

En ledig dag! tjoho!



Dom senaste dagarna har jag inte blivit så anfådd alls av min springrunda så jag utökade min rundan med ca tio minuter men det kändes ju inte alls att jag sprang tio minuter till, så jag får väl lägga på ytterliggare lite.

Vida är ute och leker och jag ska koka lite dinkelgröt till mig själv. :).



Man känner sig så fruktansvärt dålig när det finns så många bra låtar och så sitter man här och försöker skriva egna låtar som inte är någonting i jämförelse. Det är inte så att jag försöker skriva musik i världsklass, inte alls, men det känns så lamt när jag skriver om samma känslor som alla andra skrivit om, men jag får inte fram känslan en hundradel så bra.
Och då stoppar det, nej, det blockerar hela kreativiteten och jag vill inte skriva någonting.
Ibland inspirerar det, ibland blockerar det.
Idag blockerar det bara.
Men det gör att jag kan sitta och sjunga andras sånger hela dagen. :).



Usch vilken tråkig dag. Inte har jag gjort någonting heller. Och tiden går oooootroligt långsamt. jag tror det blir en varm dusch följt av en stund på spikmattan. Då borde det kännas lite bättre igen. :).



Det är tur att jag lägger in ett alarm på telefonen varje gång jag lägger mig på spikmattan, för det är alltid så att jag somnar.
Jag är otroligt trött och funderar på att gå och lägga mig redan. Det är sååå tidigt, men jag är sååå trött.

17/9

Idag är jag trött. Oj oj oj.
Jag har ändå sovit ganska så bra.

I eftermiddag ska jag sara f gå och boka tatueringtid!!!! Jag är glad! Gladare än glad! Gladare än gladast! :D.


 

Rast på jobbet.

Frukost och lunch idag! När jag äter så här varje måltid varje dag, inser jag hur himla lite jag åt förut. Och det har varit mitt normala med liksom högst en liten måltid per dag. Ibland inget alls. Och det här med tre måltider varje dag känns fortfarande på tok för mycket. Alldeles för mycket mat. Jag får helt enkelt äta mindre portioner så att jag får i mig maten i alla fall. Och jag har inte riktigt det här problemet med att varje liten bit jag stoppar i mig måste vara nyttigt, det är mer känslan att jag stoppar massa mat i mig, som det känns som att jag verkligen inte behöver. När man inte ens är hungrig?

Jag känner mig alldeled snurrig i huvudet. Lite yr faktiskt.

 


 

Känner mig lite konstig i huvudet fortfarande. Så konstigt det där.
Nu har jag bokat tatueringstid i alla fall. Och korv så nervöst!

20/10 kl 12.00. Så är det någon som har lust att ta emot mig när jag svimmar, är ni välkomna att följa med ;).
Som jag har berättat så ska jag lägga till flera blad på tatueringen jag har, samt några små röda blommor. Och så ska den gå lite längre upp i nacken. Åh, så fint det kommer att bli. :D.

Ikväll händer inte så mycket alls.
Ska se på idol och mysa med Vida. :).
Händer inte så mycket i helgen heller, så är det någon som vill göra något säger jag inte nej.


Ska se om jag kan få ihop något med låtarna nu också som jag hållt på så länge med. Dom är ju hela låtar, bara att man vill fixa till dom.

Maten känns inte okej, jag har klarat hela dagen idag, men nu känns det inte bra längre, det känns inte okej. korvkorvkorv. och tankarna jagar mig, dom hinner ifatt och bryter ner mig, så att inget längre blir okej. Jag har egentligen ätit för flera veckor framåt. korvkorvkorv. korvkorvkorv. korvkorvkorv.

 

 


 

Det är så fint med lilla vida på magen, när jag själv ligger på spikmattan och hon snarkar det där söta kattsnarket som gör att man bara känner sig alldeles nöjd och glad. Min bästastefinaste<3 :).

 

 


 

Matångest.

 

 


 

 

och feber. har man mellan 35.4 och 36.6 i vanliga fall är faktiskt 37.9 lite feber.

 

 


 

 

Det kanske är en bra idé det där med att gå och lägga sig. Jag är lite trött och Vida sitter och väntar på mig. hon måste ju ligga på min mage för att kunna somna sådär för natten liksom. Och lyssna på mamma mu med mig såklart ;).


16/9

IDAG FYLLER MINA ÅR!!!!
20, dessutom!!!!
<3<3<3<3.
GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS!




Nu är Vida ute på äventyr igen. Har varit ute några gånger och tittat om hon vill komma in, men hon är inte där. Hoppas det går bra idag med, så att hon kommer tillbaka.
Idag är det jobb. kväll. blä.



Idag har jag hunnit med så mycket. Städa, träna, handla, laga mat, äta och nu gjort matlåda. Nu ska jag åka lite tidigare till täby, måste fixa lite grejs.
middag igår gånger två, alltså två portioner, plus tårta. Frukost idag och lunch. Middag fixad till ikväll. Faktiskt också till lunchen imorgon. Jag ska ju klara det här.



Det där med att glömma jobbtelefonen i min ficka och sedan låsa in kläderna i skåpet, har blivit lite av min grej. Ah, så typiskt. Så in i bollen tur att jag jobbar dag imorgon, annars hade det inte blivit kul för mig.
Middag åt jag. Men det är allt annat än med vilja. Jag vet att jag måste äta. Men det känns inte alls bra efteråt. . .

Idag köpte jag mössavantarhalsduk. Ni som känner mig, vet att jag har typ hundra olika mössor, hundra olika halsdukar och hundra olika vantar. Men jag kan inte låta bli att köpa flera, jag tycker det är så fint. Och så värmer det ju så bra när det är kallt. :).





Det var väl självaste korvkorven vad man kan misslyckas.

15/9

Oh så kallt det ser ut att vara ute. Dimma och frost. Det känns inte jättekul att springa i.
Jag får vänta ett tag och se om det blir lite bättre. :).
och nu ser man såklart inte att det är dimmigt på bilden, men det är faktiskt det ;).



Natten har varit mycket konstig med många konstiga drömmar.
Och jag fick ont i ryggen, för Vida sov på min mage hela natten, och jag som typ aldrig ligger på rygg annars.

Nu ska jag... ? göra något.. ?




Nu har jag sprungit.
Och jag har dessutom ätit frukost. Jag tänkte säga att jag har ätit regelbundet sedan i fredags, men jag missade ju frukosten igår, så då nollställdes räkneverket. Så jag räknar från lunch igår, och nu är målet en vecka, med minst tre måltider per dag. Än så länge går det över förväntan bra, men jag har en väldigt envis röst i mitt huvud, som är svår att låta bli att lyssna på.
Men det här ska gå. Nu ska jag ta tag i det här på riktigt.



Skit och pannkaka.
glass istället för mat.
Men jag åt ju ändå, men det kan inte räknas.
Målet framflyttas till tisdag kväll.

Träffade i alla fall Jonna inne i stan, därav te och glass.
Det var mysigt och jag har saknat dig ju.


Sen när vi skulle åka hem träffade vi på Mina. :).
haha, liksom!
<3!

Jag fick lite ont i huvudet på vägen hem. Lite migränaktigt och jag funderar på om jag ska klara kvällen bland massa folk, eller stanna hemma.



Nu är klockan 21.06 och jag kom precis hem från födelsedagsfirande. Jag är extremt jättemätt och mår illa. Jag skulle bara vilja gå ut och springa bort allting... aaaaaaaaaaaah.

Jag har köpt ett halsband till Vida idag också, som hon har fått ha på sig här hemma, så att jag ser att hon inte försöker få bort det, och det går så bra så. Och nu är jag där att jag kan släppa ut henne. Men jag är så himlarns rädd att hon ska springa bort, eller bli rädd av något, eller vad som helst kan ju hända min finaste. Men hon vill ju så gärna gå ut. Och hon har ju halsbandet där det står att hon är chipmärkt. Men, hur ska dom som ser henne, veta att hon har gått vilse, om hon sedan gör det? Åh, jag blir så orolig, innan jag ens tagit henne utanför dörren. Hon kanske är borta jättelänge och inte hittar vilken port hon ska tillbaka till, och hon kanske kommer tillbaka medan jag är på jobbet och inte kan släppa in henne, och då tror hon kanske att jag inte kommer tillbaka, så springer hon iväg. Stackars liten. Tänk om det är massa andra katters revir här omkring, med katter som skrämmer henne allt längre och längre bort? Så att hon inte vågar sig tillbaka? Min älskade finvida.


Nu är hon ute, alldeles själv. Jag släppte ut henne, och det tog ett tag innan hon ville gå ifrån mig, men sen satte hon sig och gömde sig i ett par buskar vi har utanför porten, på innergården. Hon ville inte komma ut där ifrån. Så nu är hon ute själv. Jag kommer gå och kolla varje minut, om hon vill komma in. Hoppas bara hon kommer in innan natten. Nu är jag så rädd att hon inte kommer komma tillbaka. <3<3<3. :(.



Nu när jag gick ut och ropade lite på henne, kom hon springandes ut från busken! Min finasteälskadebästaste! Så stolt jag blir! Någon halvtimma var hon i alla fall ute. :).

Och ikväll fick vi också reda på att min morbror och hans tjej ska få barn. SÅÅÅ roligt. Och jag blir SÅÅÅÅ avundsjuk. Jag vill också. vill verkligen också. Alla liksom går och får barn nu.


ted rav tte gat nes gaj edamark nid dnah
rän iv adåb åvt rav i ammas dnal
nem ud gölf nid gäv nårfi sso räh åp nedroj
hco girdla remmölg gaj mod räd atsis nedro

ted rav ted ud as llit gim adnerav gad
natu dro nem strot ted dotsröf gaj
tta ne anräjts åp nelmih resyl röf sso
hco nakryts snammasllit åd raralk iv sso

röf ted ne dlräv tgnål trob räh nårfi
mokab tlla rellub aj ttla atted nåd
mos rasiv gis dnalbi div ragoks hco suh
mos råf gid tta avel cho es åp snedlräv sujl.


14/9

Jag sov ända till åtta, men natten bjöd på många konstiga drömmar, så jag känner mig inte så värst utvilad.
Nu är det dags för springrundan, sedan bär det av till psykologen, och sen är det jobb.
jag vill inte mera.



Åh, jag är så arg. Och ledsen. men det gjorde att jag sprang betydligt snabbare än vanligt.
Tåget går om en halvtimme och jag har inte ens duschat.

Varför ska det vara så svårt?



Frukost blev det ingen, men en liten lunch, en liten middag, och en liten kaka på kvällen. ;).
och nu kan jag återigen komma åt mina pengar för koden kom hem idag. yeay.

Jag känner mig så otroligt rastlös och vet inte alls vad jag ska hitta på att göra.

och på torsdag ska sara och jag boka tid för tatuering. :D.

Och förresten någon som jag glömde skriva förut. När jag skulle betala för ambulansen och akutvistelsen så behövde man gå till akutreceptionen för att betala om man skulle betala kontant. Det gjorde att jag satt och väntade i ett väntrum i cirka tjugo minuter, tog upp tid för de som var sjuka allt bara för att jag skulle betala. Tyckte det var himla onödigt.



Jag är såååååå raaaaaastlööööööös! Och jag tror det bara är Sofia p som vet hur jobbig jag är när jag är så här pass rastlös, haha.
jag skulle kanske inte ha ätit dom där blåbären, fast det borde man ju inte bli så mycket piggare av, eller blir man det? Jag kanske bara är extremt övertrött. För det borde jag vara, efter all helgjobb, eller så borde jag inte vara det, för jag har sovit så extremt mycket under förra veckan.
haha, ni skiter väl i om jag är pigg, rastlös, eller övertrött, men jag sitter mest och pratar med mig själv. Eller ja, skriver då.
Vida ligger redan och sover, så då kanske jag ska ta och gå och lägga mig nu då, för annars blir det ju lätt att jag sitter uppe hela natten. eller ja, det är oftast när jag går och lägger mig som jag blir pigg, oavsett hur trött jag varit innan.

Jag ser inte fram emot nästa vecka. Då jobbar jag verkligen varannan dag kväll och varannan dag, dag. Ibland undrar jag väldigt mycket över vårat schema.
Och det ska bli så kul med tatueringen! :D.

Imorgon är jag ledig och jag ska springa, äta, träffa jonna och fira morbror.
God natt.

13/9

Jag är såååå trött. Inte egentligen. Eller inte i kroppen, bara exremt trött i huvudet efter all hysteri idag på jobbet, eller efter hela helgen vill säga. Men det har ändå gått bra.
Och maten glömde jag såklart att ta med mig idag, men jag åt ändå av det som fanns. Så nu är jag inne på min sjätte måltid i rad, utan att ha hoppat över någon. Det är bara middagen ikväll som kvarstår, så har jag klarat helgens mål.

Planen nu är att jag ska ut och springa. Sedan har jag också lovat att gå ut med min mormors och morfars hund. Så jag tänkte att det var lika bra att cykla dit efter att jag sprungit när man ändå är svettig och allt. Men jag ska inte gå ut med Molle förrän lite senare, eller ja, mellan sex-sju någon gång, så jag ska ju ändå ut och springa snart.
Jag har lite ont i halsen, men det låtsas jag inte om, för jag sprang varken i fredags eller igår.




Först skrev jag 13/11 på rubriken här, och så tänkte jag att nej inte kan det vara november redan och så kom jag ju på att det är september, sedan ser jag att jag skrev ju att det var den 12/11 igår. haha. Vimsiga jag. Man blir så efter dom här 26h på jobbet. Jag får faktiskt skylla på det! :).



Nu har jag ätit också! Jag förstår inte hur det ska gå att äta minst tre mål per dag varje dag, for ever liksom. Det är ju massa mat som måste lagas, det måste fixas med matlådor men framför allt, man blir ju så fruktansvärt mätt. Man är ju aldrigaldrig hungrig. Och det är sååå tråååkigt att äta.
och nu i brist på något roligare blir det en bild på mig efter springspring.



Nu ska jag duscha och grejer.

12/11.

Middag igår, frukost idag, lunch idag, middag idag.
Och jag är så fruktansvärt mätt.

12/9

Nu sitter jag på jobbet och har rast, dock bara i några minuter till.
Jobbar heldagen idag. Men Jag har som liksom inte tänkt på det och det känns inte som att jag ska jobba heldag. Jag känner mig glad och det känns som att dom här sista timmarna kommer att gå mycket bra. :). Och jag förstår inte själv hur jag kan se så positivt på det, det är rena rama hysterin här idag.

Jag är så sjungsugen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill barabarabara spela och sjunga. Om man ändå var så bra att man kunde tjäna pengar på det man tycker är roligt.

11/9

Jag vaknade för tio minuter sedan och blev helt paff över att klockan var så mycket. Pappa hämtar mig halv tio och jag hade tänkt att springa innan och hinna göra bra frukost och grejer, men nu hinns ju inget av det med. Jag brukar ju aldrig sova så här länge, så att jag bryr mig aldrig om att ställa en klocka om jag ska gå upp efter klockan åtta, för då är jag ju ändå vaken liksom, alltid! men inte idag.

Igår kändes som en lördag, men tråkigt nog var det ju inte så, idag är det fredag och jag jobbar HELA helgen lång. Det känns så jobbigt att komma till jobbet klockan fyra, när alla tanter är som mest hystersika och veta att man inte är fri igen förrän om 26h arbete, med lite sovtid i mellanåt visserligen, men 26h jobb. usch usch.

Och ännu värre känns det när den bästaste Sofia kommer upp över helgen och jag hinner inte träffa henne ens en liten sekund. Jag blir lite ledsen. :(.



Nu ska jag, hör och häpna; laga mat som jag kan ta med mig till jobbet. Det är väl typ fjärde gången eller något på två år.
För jag måste ta tag i det här igen. Mat mat mat.

Nu har jag lagat mat för en hel vecka känns det som, men det är bara fram till på söndag. och gjorde även maten för söndag kväll. Nu har jag ingen ursäkt what so ever, jo det finns det alltid. Men nej. Nu ska det ätas.

Och jag vill inte gå och jobba, jag vill bara sitta hemma och spela gitarr och sjunga och skriva på mina sånger.



Nu är fem timmar avklarade och det gick faktiskt bra ikväll. Och jag glömde inte min mat varken hemma eller i skåpet. och jag åt upp den! Poäng till mig. :D.
Jag hann ju inte springa i morse, inte mellan veterinären och jobbet heller, men nu var det så kallt ute, så det blir inget spring alls idag.
Jag får ta det imorgon när jag kommer hem helt enkelt, och hoppas på att det inte är lika kallt som idag.

Det känns sådär lite onödigt att gå och lägga sig än, man sover alltid så korvdåligt när man jobbat kväll och sedan ska upp och jobba morgonen efter.



Sofias blogg!

Nu är bloggen till Sofia klar. :D.
Så kan ni läsa lite om vad Sofia gör i norrköping.
hurfialeverlivet.blogg.se  <3.


10/9

Idag kom pappa förbi med en liten pengaleverans. Eftersom att jag fortfarande inte kommer åt några av mina egna pengar. Det är tur att jag har pappa. :) :) :).





Och så dimper det ner en liten räkning från akutbesöket och ambulansfärden i lördags. Då är man glad över att man har frikort. :).



Nu har min kära telefon återvänt till mig igen. Och som jag har saknat! För nog blir det väldigt tyst utan den.
Jag gjorde också en egen hemmagjord body scrub, en sådan jag fick av Sofia när jag fyllde år, som jag tog med till Sara, som tack för allt liksom.
Nu har jag varit ute och sprungit. Nu ska jag laga veganbananpannkakor med blåbär på. mmh, så gott.
Idag är inte stenarna lika tunga. Idag kan jag andas ut.

Hittade också bilderna från tjejmilen. Så smickrande fina. Men man är fakstiskt inte särskilt fin medan man springer 10km! ^^.  Jag kommer säkerligen ta bort bilderna lika snabbt igen, men ändå. Det är kanske är någon som hinner ta sig en titt. haha.


Nej, nu ska jag vara duktig för här ska det lagas mat!



Oh så trött jag är. Det blev inte många timmars sömn inatt, så ja ka försöka sova nu. Imorgon bär det av till veterinären igen för vaccinationsspruta nr 2. Men Vida tyckte det var så spännande att åka ut på äventyr förra gången så det går nog bra imorgon med. :).

9/9

Jobbet idag gick bättre. Och nu jobbar jag inte igen förrän på fredag klockan 16.

Jag kom hem och sprang första gången på en och en halv vecka. Efter tjejmilenkänningar och blivitdrogadpåkrogenkänningar är borta, är det dags igen.

Och när jag kom hem såg jag att jag fått min nya kontokort! men, det var ju inte så mycket att hurra för, det tar ju några dagar till innan brevet med koden kommer, så jag kan ändå inte använda det. Så typeliskt.

Ikväll är det tvätta som gäller. Fanns inte tid förrän sju, tycker inte om att tvätta så sent, men det fanns inget annat. Jag hatar att vara i tvättstugan när det är mörkt ute, jag vet inte varför, men jag tycker det är så läskigt!




äh, det var inget.
Nej.
Hej då
.
vill jag säga.



The effects of Rohypnol can be felt within 30 minutes of being drugged and can last for several hours. If you are drugged, you might look and act like someone who is drunk. You might have trouble standing. Your speech might be slurred. Or you might pass out. Users of the drug report effects similar to intoxication. Rohypnol can cause these problems:

  • Muscle relaxation or loss of muscle control
  • Difficulty with motor movements
  • Drunk feeling
  • Problems talking
  • Nausea
  • Can't remember what happened while drugged
  • Loss of consciousness (black out)
  • Confusion
  • Problems seeing
  • Dizziness
  • Sleepiness
  • Lower blood pressure
  • Death

Det sista glaset beställde jag cirka tjugo minuter innan jag föll ihop. Och det höll väl i sig några timmar, innan jag började kvickna till, tror jag? Jag kan säga att jag inte kunde stå, jag kunde inte gå och antagligen inte prata, för det minns jag ingenting av, och svimmade gjorde jag, eller liknande, jag vaknade ju inte upp av fallet, som jag gjort när jag svimmat förut. Och att det känns likadant som vid en överdos, stämmer också. Och att musklerna blir helt avslappnande. Att jag inte minns vad som hände, vissa små korta korta bilder i mellan åt, annars helt svart. Ja, allt det där, stämmer. Och lågt blodtryck sa dom också att jag hade, på akuten. Vad det var, minns jag inte. Jag var nog inte så klar i huvudet då ännu, som jag verkade.
Men det låter väldigt likt på mycket av det jag kände.



Kråkan: Jag skulle vara orolig över hur jag mådde, om jag mådde bättre än så här.

jag kan inte sova. Funderar på att lägga mig i soffan istället och titta på Livet, med min älskade Jonas Gardell.

Jag har tappat bort det jag skrivit om alla blad jag har på tatueringen. Det gör mig lite ledsen. Eller alltså, det är klart att jag vet varför alla har sitt blad, men just att jag formulerat det i ord och till en fin text.
Jag får skriva en ny, när jag har tatuerat in dom nya bladen, med alla dom nya personerna. Det är nästan så att jag ska gå och beställa en tid snart. Men jag vill ha någon med mig. Jag svimmade ju förra gången. Någon frivillig? Sofia, Sofia, Andrea, Sara, Sara, någon?



Nu är klockan halv två, och jag ska göra ett nytt försök till att sova.
God natt.

8/9 kväll.

Idag var det en sådan cirkus på jobbet att jag kände för att gå där ifrån och aldrig mer komma tillbaka.
Och jag var nära på att börja gråta varenda sekund tror jag.

Åkte in tidigare till täby för att kunna ta ut lite kontanter från banken, jag kunde ju använda mitt pass till det liksom. Sen när jag sitter på tåget, tänker jag att "tänk om passet inte gäller längre" men så tänker jag "varför skulle det gå ut just nu" och så tittar jag och det gick ut för någon månad sedan. . .
Och jag som verkligen behövde köpa en väckarklocka. Jag tittar igenom min ryggsäck med många fack och hittar faktiskt massa småpengar. Och jag tackar claes olsson för deras låga priser och köpte en väckarklocka för 39kr, och nu hoppas jag att jag har något batteri till övers här hemma, som passar.

Och nu vet jag hur det är att vara pank. Jag kommer inte åt mina pengar på något sätt.




Ikväll känns det tungt att andas. Ikväll är det stenar mot mitt bröst.
Varför ska det vara så svårt?



Nu är jag så sjukt trött att jag ska gå och lägga mig. Vilket fortfarande känns helt konstigt, med att jag är trött alltså, för jag har sovit mer dom senaste dygnen än vad jag gjort dom senaste åren typ. inte riktigt men, typ ^^.
Imorgon är det jobb.

haha.

När jag duschat så smörjer jag in mig med hudkräm, men sen tycker jag att det aldrig går in i huden liksom och då inser jag att det är ju tvålen jag smetat in hela kroppen i, så det var ju bara att ställa sig i duschen igen. typiskt mig sånt där. MEN SEN, gör jag SAMMA SAK IGEN! haha, hur är det möjligt?! Så nu har jag duschat tre gånger idag redan. ;).

8/9

Vida är helt galen. Mjauar och mjauar, och vill inte sluta.
sen vaknade jag alldeles svettig och förvirrad och jag var så törstig så jag var tvungen att gå upp, sen kände jag mig så pigg.

men jag ska snart gå och lägga mig igen, så att jag inte blir uppe resten av natten. Brukar ju annars lätt bli så.



Jag somnade direkt igen och har sovit hela natten. och nu känns det bra igen. Nu känner jag mig som mig själv! :).
Äntligen, kan man väl säga. mobillös och pengalös än så länge, men idag ska jag gå till banken och ta ut lite pengar så att jag kan köpa typ mat, i alla fall. och en väckarklocka ;).



Flera kilo har jag gått ner sedan bara i fredags. Bra bantningskur det där med att bara sova. Nej, men, jag har ju typ bara sovit och inte ätit alls, men nu är jag tillbaka till mitt vanliga jag igen, så kilona kommer nog tillbaka när som.

7/9

Somnade ungefär vid tio igår och sov hela natten, blev väckt av sara som fick vara min personliga väckarklocka eftersom att mobilen är ute på äventyr. Åkte iväg till jobbet, kände mig inte alls bra, men det var sjukt överallt och jag kunde bara inte säga att jag inte heller kände mig bra. Men när vi fått upp alla ur sängarna och alla fått frukost bestämmer jag mig för att åka hem i alla fall. Har varit alldeles kallsvettig och lite skakis i kroppen liksom, hela dagen. Somnade på tåget hem också. Nu ska jag försöka äta lite och sen ska jag lägga mig igen. Det känns fortfarande som att jag inte har sovit någonting alls, så trött är jag. Men jag har ju inte gjort annat än att sova.
tjingepling.



Nu har jag sovit några timmar till och jag känner mig fortfarande trött. Det är helt sjukt det här. Och jag måste ha slagit i huvudet mer än en gång i lördags, är alldeles öm och har flera bulor.
Och det är lite läskigt, vem som helst hade verkligen kunnat gjort vad som helst med mig! Verkligen tur att jag inte var ensam där!



Nu känner jag mig äntligen lite bättre. gud så skönt. Känner mig bara lite seg, inte sådär extremt trött.

Igår tänkte jag att jag idag skulle köpa en väckarklocka, eftersom mobilen är min väckarklocka, men så kommer jag på att jag har ju inget kort att varken ta ut pengar med, eller att betala med. ingen mobil och inga pengar, man tänker inte på hur mycket man använder det annars. Och det är helt tomt utan telefon, det känns väldigt ensamt på något vis. och man får ju typ inte kontakt med någon. ^^.



Nu är jag väldigt trött igen och ska gå och lägga mig och klockan är bara kvart i nio... Hur det nu kan vara möjligt att vara så här trött efter så mycket sömn som jag fått.
hejsvej.

6/9

Åh, vi som hade så kul igår. Först åkte jag hem till ena Sara och väntade på att hon skulle bli klar, sedan åkte vi vidare in till stan hem till en av den andra Saras vän, det var mysigt.
Sen åkte första Sara hem och vi andra gick vidare till något ställe som jag inte minns vart det låg eller vad det hette, men det var kul. :).
Sen, efter några timmar så helt plötsligt föll jag ihop och allt blev svart och helt tyst i mellan åt. Det hela slutade ändå med ambulansen in till akuten, med Sara som sällskap. Jättemånga tusen tack Sara!!!! Tur att jag hade så fina vänner med mig. Läskigt om jag hade varit själv. usch. Det var riktigt läskigt att bara falla ihop, utan att kunna kontrollera det över huvud taget.
Sedan fick jag följa med henne hem och sova där, och vi kom väl hem till henne runt 6 någonting tror jag, och sedan sov jag tolv timmar, vaknade några få gånger, men somnade om lika snabbt.
Nu är jag hemma igen, utan körkort, kontokort och mobiltelefon. Så jag går inte att nås på mobilen på ett tag fram över, så att ni vet.

Jag är alldeles slapp i musklerna och det går inte direkt att kontrollera rörelserna, men det går nog över snart.
Jag hade i alla fall jättekul igår, innan allt det där hände, och jag vet inte riktigt hur det ska gå att jobba imorgon. Jag får se imorgon helt enkelt hur jag mår.

5/9

Hur löjligt det än är, somnar jag till mamma mu och kråkan varje kväll, antingen medan dom går till stan, lär sig cykla, eller när dom fiskar. Igår fiskade dom. Och det finns nog inget mamma mu säger som inte är bra.

Kråkan: Får du någon fisk?
Mamma mu: Får, vad då får?
Kråkan: Vad har du för krok?
Mamma mu: Vad då krok?
Kråkan: Dra upp får jag se. Va, vad är det där för krok?
Mamma mu: Krok? Nej det är ingen krok, det är en rak.
Kråkan: Men det är ju en spik.
Mamma mu: Ja, inte kan man ha en krok, det är för läskigt, då kan dom ju fastna på den.
Kråkan: Fastna?
Mamma mu: Men om man ska ha en krok med mat på, då kan dom ju få den i halsen, det är ju livsfarligt för fiskarna helt enkelt.




4/9

Jag har läst av Bob hansson och oh vad fint det är.

Jobbet idag var bra bra, en perfekt kombination av personal :D.
Och det var kul på morgonmötet, eller vad man ska kalla det. Och vi kom fram till att jag är gravid. Åtminstone skengravid. haha. Om inte annat så bestämde vi ju så att jag skulle träffa någon i helgen, så att jag kunde bli gravid. Haha, oj oj oj.

Och sen trodde sjukgymnasten och sjuksköterskan att jag hade en viss "sjukdom" eller vad det är, som gör att jag har ont i handleden, och behandlingen innebar kortisonsprutor och även operation. Nej, tack, säger jag.
Det känns som om att hela min kropp håller på att gå sönder känns det som. Ont i höften, ont i vaderna, korvont i handleden, ont i axeln, sen har den här allergin börjat komma tillbaka, jag har en kota i ryggraden som pekar ut lite och gör att muskeln vid skuldran hela tiden ömmar, så att där har jag också väldigt ofta ont, sne är det den extremt jobbiga mensvärken, och också den här huvudvärken som ofta infinner sig i mitt huvud.

Jag åkte snabbtåg till och från jobbet idag! Vilken lyx.
Det finns ett ställe mellan hägernäs och rydbo där han en gång skrämde livet ur mig, och vissa dagar går det inte att inte tänka på det. Idag var en sådan dag.
Och jag har alltid haft så svårt att se mig själv i framtiden, och har alltid, så länge jag kan minnas, inte trott att jag skulle fylla tjugo. Men jag tror att det är det som gör att jag inte har en aning om vad jag vill plugga till, vad jag vill bli, för att jag kan inte se mig själv i framtiden, det känns alldeles, alldeles för overkligt. Och det känns som att plugga för att bli något skulle vara alldeles onödigt eftersom att jag inte skulle kunna jobba som det i alla fall. Eller inte så att jag inte skulle kunna jobba som det, men jag kan inte se mig själv att jobba med något. Jag jobbar ju nu, men jag halkade sakta men säkert in i det här jobbet, och jag trivs faktiskt, vilket jag haft väldigt svårt för tidigare i livet. Det här låter kanske helt förvirrad och konstigt. Men, så tänker jag. Och då vet ni varför jag inte vill plugga till något, förutom att allt annat vad plugga innebär för mig, med ny skola, nya människor, nya rutiner, och allt sånt, ni vet.
korv på plugg och mig.

Jag ser, igen. dom. flera gånger nu, och på dagarna, och att dom rör vid mig.
Det är flera gånger på jobbet idag som jag varit helt säker på att det precis gick förbi någon bakom mig, men ingen där, och att någon snuddade vid min axel, men ingen där. Bara det inte blir som förut, mest det jag är rädd för.

Mina den fina skulle ha kommit hit idag, men är sjuker. :(. En annan dag, igen. min fina<3.

Jag skulle vilja skriva ännu mera sånger, har så sjukt mycket kreativitet i mig just nu, men känner mig ändå bara tom inuti, helt tom. Inget där. knackar på men ingen öppnar. en signal utan slut, en mening utan punkt, ett ord utan bokstäver, en känsla utan känsla. tom. utan allt, utan inget. tom.




Har ni förresten sett Änglarnas stad / city of angels ? Om inte, se den!
Det är ett måste!
Så fin.

3/9

Trycksårsutbildning idag efter jobbet. Mindre smickrande bilder måste jag säga. usch usch. Hur det ens kan bli så, som det såg ut på bilderna?

Sedan var det middag i stan med mamma, bror plus flickvän.
Det var signalfel i tunnelbanan, som så många gånger förr, och resan mellan danderyd och t-centralen tog upp emot fyrtio minuter, och av dom fyrtio tog det femton minuter mellan östermalmstorg och t-centralen! Och det var helt fullt på tåget, eftersom att det var första tåget efter att dom börjat gå igen. och klaustrofobi säger jag bara. usch usch.
Maten var god. Vi drack vin och öl till maten och ett glas räcker gott och väl för mig. Det är nästan läskigt hur lättpåverkad jag är. oj oj oj. Nästan tråkigt! Knappt att man kan ta ett glas till maten liksom... haha.

Nu är det sjunga sjunga. sen sova sova.
plingeling.

2/9

Det är sjukt att det är september redan. Det känns som att det var endast någon månad sedan som jag längtade efter sommaren, och nu är det liksom redan över. Det gör mig lite ledsen. Jag hängde inte med. Jag hann inte med sommaren. Jag missade den.

Jag har sjukt ont i handleden igen, och har haft det sedan i måndags, men har glömt att linda in den varje dag, smarto jag. Men idag när jag gick hem från jobbet kände jag hur ont jag verkligen hade, och jag måste ju verkligen använda handen på jobbet, det är ju rätt tungt jobb, men nu gör det bajsont.
Idag, eller ikväll, eller jur man säger, har jag jobbat med Sara och det är ju alltid lika kul. :D.

Mina nyskrivna låtar känns bra och jag nynnar på varenda en av dom, och det tyder på att det är bra, att jag kommer ihåg alla olika melodierna, efter att jag alldeles nyss skrivit dom.

Nu ska jag titta på efterlyst. För det vill jag. Och jag vill inte sitta vid datorn.
tjingpling.



Varför dyker dom upp nu igen, som från ingenstans?
jag vill inte. Jag vill inte alls.
Ni får inte.
försvinn.

september.

Nu klippte jag mig själv istället. lika bra det.


RSS 2.0