dag 28.

en tokig bild.


mina pepparkakor som ser ut lakritspepparkakor.


30/3.

jag har utökat min sökning till program jag aldrig trodde att jag skulle söka.. i fall jag inte kan hoppa in på socionomprogrammet i stockholm, eller kommer in för att börja om programmet från början.
men vad det är jag sökt får ni inte veta, om det inte är så att jag kommer in på det.
sedan har jag sökt kurser på en termin som också kan täcka upp dagarna. om jag inte har ett jobb att sysselsätta mig med.


dessutom är jag jättetrött hela tiden igen. jag kanske ska testa mig för b12-bristen igen?
jag behövde inte fortsätta när medicinen tog slut och jag inte hade några mera recept, men värdena steg ju endast för att tog medicinen..


nina och mamma kommer imorgon, för att spendera eftermiddagen och kvällen med mig, för att sedan sova kvar här. det blir trevligt. :).
mindre kul är dock att julia inte kommer i helgen. jag plågas redan av det...
men nu är min lägenhet uppsagd och till juni kommer jag hem. förhoppningsvis till storstaden och gärdet, eftersom pappa letar lägenhet där.

hej.

dag 27.

En bild som du alltid skrattar åt.

mitt långa ögonbryns hår...


29/3.

nu är jag hemma i örebro igen. arbetsintervjun gick bra och det verkar vara ett bra och roligt jobb.
men nu sitter jag och gråter av saknad. sju timmar efter vi pussades hej då.
och efter mailen till skolorna i stockholm verkar det vara svårt att hoppa in i termin två, eller senare pga att det inte hoppar av några. det är ju sämst. men jag gör ett försök och söker in från början till hösten och får försöka till våren igen om jag inte kommer in.
jag hatar det här. jag vill inte mer. jag vill bara komma hem.

dag 26.

Någon/några du alltid har roligt med.


alltid. <3. du är så knasig och så fin.




sedan kan jag inte låta bli att säga att jag alltid har kul med alla stammisar på mina hemmafester i förra fina lägenheten.













dag 25.


En person som alltid gör dig glad.

Johanna. <3. :).



dag 24.

En bild som gör dig glad.

jag ser ju inte min tatuering så ofta själv, så bilden på den gör att jag ser hela tatueringen samtidigt.
det är fint.
egentligen kan alla bilder vara på julia, men för att inte göra så, så blir den en glad bild på mig :P.

dag 23.

En bild från i somras.

min illustration för
"när man lägger sig i fosterställning och tänker på något annat" - Jonas.

25/3.

idag är första månaden på flera flera flera år, faktiskt sedan nian i grundskolan, som jag inte får några pengar vid månades slut. det känns mycket märkligt.
kontot fylls liksom inte på..

men nu har jag ju som sagt intervjuer inbokade i stockholm så att jag kan jobba i sommar. :).. och förhoppningsvis fortsätta som timmis. :).


Nu har jag kommit hem från fredagshandlingen. och inväntar snyggingen från stockholm.
det här kommer att bli en sååå bra helg. för jag tänker bara krama och pussa på min älskade. och en bio ska vi iof också hinna se. ;).
<3.

dag 22.

En bild på en tid du saknar.

att umgås med andrea och sofia.
alla våra fina hemmafester.
och när andrea tittade förbi titt som tätt innan och mellan alla hennes jobb.
jag saknar <3.




dag 21.

en person som alltid ställer upp för dig.

pappa.
alltid.
vad jag än behöver, hjälper han mig (och mina vänner). och oftast mer än så. och oftast innan jag frågar om hjälp.
<3.



24/3.

tentan klaaaaaaaaar! så skönt. :).

nu sitter jag här och väntar på att min bananpannkaka ska bli klar, och längtar tills imorgon kväll när min älskade äntligen kommer hit igen. den här veckan har varit så fruktansvärt lång. vi såg ju i måndags, men det känns som flera veckor sedan.

jag sitter också och skakar så sjukt mycket. den där astmamedicinen är inte att leka med när man inte ätit så ordentligt som man borde. usch. obehagligt är vad det är. :(.


men, allt jag kan tänka på är imorgonimorgonimorgon. <3.
plus att jag är helt ledig till måndag nu. inget plugg what so ever!!!
:D.

23/3.

idag har jag halvsovit sedan lunch. har haft ont i huvudet och sådär. så min pluggdag startade inte förrän vid typ fem nu ikväll. men sedan dess har jag varit ganska så effektiv.
imorgon börjar min tenta 12.45. jag får sitta i ett eget litet rum och skriva tentan på dator. jag får en och en halv timmes mer skrivtid än de andra. men det där med att sitta i eget rum är ju stört skönt. då kan jag sitta och prata högt för mig själv när jag är osäker på något. man kommer alltid på det när man babblar lite.
jag har inte varit så nervös för tentan tidigare. men idag när jag började plugga och insåg att jag kunde mer igår och mycket mindre idag började jag oroa mig. men nu kan jag allt igen, så jag hoppas att jag kan bli godkänd i alla fall. orka göra omtenta.
jag har fått ig en gång i hela mitt liv, och det var världens misslyckande för mig. men jag tror att det var lärarens fel, för jag och mina vänner pluggade tillsammans till det historiaprovet och när vi kollade igenom svaren hade vi svarat ungefär detsamma. så det var väldigt orättvist bedömt. men nej, aldrig något mer ig. det är som en kniv i hjärtat.

jag tror jag har bestämt mig helt och hållet nu. att jag flyttat tillbaka till stockholm efter den här terminen. om jag inte kan hoppa in i termin två, får jag jobba i höst och sedan söka om. jag har redan sökt till hösten också, med att börja om. men då är det ju svårare att komma in.
och nu när jag väl bestämt mig vill jag bara flytta på en gång. varje dag utan julia i min närhet är så plågsam. även om det hemma i stockholm blir några få mils eller kilmoeters avstånd är det ändå nära.
jag vill inte mera. det är elva veckor kvar



dag 20.

En bild på dina närmaste.



julia och vida ;).

dag 19.

En person som är snygg.




snyggot själv, ju.
snyggast i helahela världen.

21/3 nr2.

idag var det final på top model.
jag brukar titta på det programmet för att jag tycker det är så kul med de kreativa bilderna. och i år var det mer haute couture än alla tidigare säsonger, vilket gjorde det extra kul att följa. det var inte bara de vanliga tråkiga "jag är fin" - bilder.

varje år säger tyra och alla andra i juryn att de söker de som är speciella och har något unikt. och av de som står i finalen är det en som är sjukt unik och en som är den vanliga typiska amerikanska modellen. och varjevarje år har den personen som jag tyckt ska vinna, dvs den lite mer annorlunda modellen, kommit tvåa och den typiska modellen vunnit, trots det juryn sagt.

i år, var en tjej med som heter ann. hon blir så sjukt fin på de kreativa fotona och är jättecool. juryn tyckte att hon behövde jobba på sin personlighet, vilket dom sagt vecka efter vecka. men de fattar inte att den lite obekväma, blyga, coola, underbara ann är sådär. att den personligheten hon visat hela tiden är den personligheten hon har. och som faktiskt har stått ut, eftersom att de nämnt den varje gång.
och nu ikväll när vinnaren skulle presenteras vågade jag knappt titta för jag bara visste att den andra tjejen skulle vinna, eftersom att den jag tycker ska vinna alltid kommer tvåa. men så vinner ann! och jag blev så glad att jag grät! haha, så patetiskt, men jag blev så glad för hennes skull. hon var så värd det!







det är helt otippad för mig att bli så engagerad i ett program som top model, eftersom att jag är raka motsatsen till ytlig och modellandet handlar ju främst om ytan.
men, det är som sagt den kreativa biten i tävlingen som intresserar mig. och just den här säsongen. ann.
:).


dag 18.

En bild på din fritid.




bild för vänstersidan.


träna, musik.

21/3.











































nu är jag hemma igen efter två nätter hemma hos min älskade.
det är så otroligt tomt att åka ifrån henne och allting där hemma för att sätta sig i lilla örebro och plugga.
jag har på allvar börjat tänka på att flytta tillbaka till stockholm till hösten. jag har gett örebro en chans. jag trivs bra i skolan, men staden blir inte min vän. jag tycker helt enkelt inte om det. det känns som ett misslyckande att erkänna att jag inte trivs. men för mig är det otroligt viktigt eftersom att jag har så mycket annat med mig själv som ska gå ihop för att de enklaste sakerna ska fungera. jag skäms lite, fast jag vet att jag inte borde.
det här med pengarna ökar ångesten ytterliggare. inget bidrag, inget lån och inget jobb. jag kommer inte ha en krona kvar.
just nu hatar jag det här. jag vill kramas med julia och gömma mig i hennes famn. glömma verkligheten och flytta fram till dagen då vi flyttar ihop. <3.


dag 17.

En ovanlig bild.

vad skulle det vara?





räknas det här? bilden i sig är kanske inte så ovanlig, men jag kan ju böja min arm åt fel håll, det är väl mer ovanligt?

dag 16.

en bild på dig själv.




jag i min gamla fina lägenhet.
jag saknar den väldigt mycket faktiskt.
trots att den här lägenheten har bättre planlösning osv, så får jag aldrig känslan av att den är min.

19/3.

Nu är det snart dags att åka för oss båda två. sofia åker hem till norrköping och jag hem till julia.
det har varit så kul att ha dig här sofia!

vi har hunnit titta på tre filmer och skrattat och pratat. :).
längtar redan tills du kommer nästa gång och hälsar på, och andrea kommer med, så att vi kan bada på äventyrsbadet!
<3.

dag 15.

En person som du vill vara med.





min älskade. jämt. hela tiden. för alltid.

18/3 nr2.

idag har sofia och jag besökt den stora (lilla) staden.
det slutade med en fika på espresso house. :).











det är så kul att ha dig här!!! :D.

18/3.

vad är det här?
snön var ju typ borta igår, och de hade börjat  sopa bort grus från gatan.
jag hade hoppats på våren nu.
men icke.


17/3.

det var ju passande att dagens bild blev saknaden av sofia, eftersom hon kom idag för att hälsa på!
jag har gjort alla de där bildinläggen tidigare och det var inte uträknat att det skulle komma idag, men det blev ju kul, haha.

men nu är sofia här i alla fall. jag mötte upp henne strax innan åtta vid stationen. sen åkte vi och handlade, efter det åkte vi raka vägen hem och lagade lite soppa. sen var vi så trötta att nu ligger vi redan i sängen.
men det är skönt. med ganska tidiga kvällar också.
vida ligger bredvid mig på ena sidan och sofia ligger på andra, fast på en madrass på golvet.
så ikväll kan jag nog sova utan alla mardrömmar och hemskheter.

hejsvej.

dag 14.

En bild som påminner dig om gamla tider.




det är ju inte så länge sedan, men jag saknar att träffa sofia sådär ibland.
jag saknar det väldigt mycket faktskt.
<3.

dag 13.

Du och någon klasskompis.



sarah är en fin klasskompis. :).
sandra och sara är också fina klasskompisar, men dom har jag inget kort på. :).

dag 12.

En bild på någon du har varit kär i.





jag var kär i dig förut mina, men det vet du ju redan. <3.

15/3 nr2.

nu när jag kom hem från träningen så ser mattan ut såhär.





okej att vida sover under överkastet och filtar och så, men under mattan? haha. det är ju hårt under och mattan är väl ganska tung?
men hon ligger fortfarande kvar där, hon tycker väl att det är mysigt... ;).
min lilla finkatt<3.

15/3.

idag är det sooooooligt! <3.


dag 11.

En person du kan berätta allt för.





näst intill allt får den här damen veta. eller jo. allt faktiskt.
det finns nog ingenting jag inte skulle kunna berätta för henne.
min älskade vackraste bästa. <3.

13/3.

i fredags mötte jag julia i åkersberga strax innan fyra.
vi gick bort till heavenly ink och satte oss ner för att vänta på vår förbokade tid.

och nu är det gjort.
båda i det vänstra örat, och båda med ring.
egentligen ville vi inte ha likadant båda två, men eftersom att båda ville ha på vänster och båda ville ha ring, så kändes det dumt att ta något annat bara för att inte ha likadant.

så. ja. nu är jag piercad i tragus.
julia med.
<3.








oh my love, i'm in love.




Oh my god
You're such a beautiful surprise, girl
Oh, I cannot get enough
Want to explore the world with you, you
You're the only reason that I'm here

Yea-eh-eh

Every day I think about you and I know why
In this world there are no words for me to explain my feelings for you
You're my queen, I'm your king
You're the words and I'm your favourite tune

Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over


My intuition tells me you're the one forever
I can see my self in bed with you when I am sixty-two
Ooh, when you look at me I feel so god damn free

Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over


Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over



dag 10.

Någon du tycker är väldigt snäll.

jag måste säga tillbaka sara.
det är ju av den anledningen du är ett blad på min rygg.
du är snäll mot alla liksom. helahela tiden.


dag 9.

Någon i din släkt.


mormor är den bästa<3.


dag 8.

En person som du saknar.


det finns många jag saknar, men en av dom är henrik.
vi har något verkligt speciellt. en mycket bra vän.

10/3.

idag fick vi tillbaka projekt ett som var det förra projekt vi arbetade med, och idag under grupphandledningen berättade vår lärare att vi gjorde det bästa arbetet i klassen! det kändes så sjuk bra! en extra peppning för att få klart det här projektet vi jobbar med nu, och att göra det lika bra. :).


imorgon åker jag hem till min älskade julia över helgen. det är även inplanerat en lunch med henkibenks och möjligvis en fika med uk, men också en lunch med mamma innan jag åker hem på söndag. så det är fullt upp.
men mest av allt kommer jag krama och pussa på julia, såklart. <3.
miiiiih. en natt kvar innan jag får hålla om och hållas om. <3.

dag 7.

En bild som du aldrig lagt upp.


den här. men det är ju ganska förklarligt.
jag ser ju drogad ut...

9/3.

vida är så himla otroligt söt. hon har blivit en riktig pratkatt. hon mjauar, eller vida mjauar aldrig, hon gör ett annat pratande läte, men mycket mer än tidigare. och hon tittar på mig och verkligen väntar på att jag ska svara henne. det är som att hon tror att vi pratar exakt samma språk. kanske för att jag brukar mjaua tillbaka till henne och inte prata människospråk (?).
kanske kan jag kattspråket? är det därför hon väntar tills jag svarat innan hon fortsätter med det hon ska göra?
i alla fall så sprang hon omkring och hoppade bland mina mattor idag, som för övrigt är hennes favoritsysselsättning förutom att sova, och hon busade med mina händer för att sedan bokstavligen dyka in under mattan och gömma sig! hon tar framtassarna och tar sats med bakbenen för att komma långt in under mattan, haha.

kolla bara så söööööt! <3.


dag 6.

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



jag är så ledsen över att vi inte ses lika ofta längre. du saknas mig.

dag 5.

En (två) gammal bild på dig själv.

kan ni tänka er att jag var blond?




och här är jag några år äldre..

7/3 nr2.

jag har precis tittat på en unge i minuten och jag längtar såååå tills det är dags för oss att skaffa barn. det är ju faktiskt bara några år kvar.
jag har ju längtat i snart tio år efter att få ett eget barn.

jag har tittat på så många förlossningsprogram genom åren att jag vet typ allt om förlossningar känns det som, vilka alternativ som finns och hur det går till osv osv. (även fast det säkert är otroligt mycket som jag inte vet!)
själv vet jag att jag vill planera ett kejsarsnitt. egentligen skulle jag ju helst vilja köra det helt naturellt utan bedövning och klämma ut ungen rakt ut liksom, men jag vet att jag inte fungerar så. alla nålar, alla bedövningar, all smärta. eftersom att min känsla för små detaljer, speciellt i smärta, gör att jag vill göra ett kejsarsnitt.
jag skulle freaka när det väl blir dags och det skulle påverka barnet i så hög grad att det skulle sluta i akut kejsarsnitt i alla fall, så då känns det bättre för alla att göra det planerat. ;).

ja.
så är det.
och jag längtar bara mer och mer och mer och mer. <3.


7/3.

bröllopsmässan jag och julia var på i helgen var en besvikelse.
vi trodde att vi skulle kunna få lite inspiration om typ kläder och sånt, men det var inte så mycket alls. mest broschyrer och rabatter och utställare som pratade om vad dom gjorde. visst fanns det väl lite att titta på, men ingenting som hjälpte oss. det var tråkigt.





idag har jag sökt jobb. det var ingen av ställena som jag lämnade in cv på som lät överdriver positiva, men dom sa inte heller att det inte fanns arbete. så jag får väl se. skulle vara skönt att jobba i någon butik, så att jag får paus från omvårdnadsarbetet när jag pluggar det också, så att man kan tänka på lite annat.
och jag vill helst slippa söka jobb inom äldrevården.... där får man ju jobb, men bleh vad jag är trött på det. jag vill inte tillbaka till det.

jag hann även med en fika med sarah, det var trevligt, hon följde också med mig runt och lämnade in alla cv.

efter den lilla dagen i staden åkte jag hem och hämtade träningskläder och åkte och tränade. det blev zumba, vilket var passet som fanns när jag kom dit och köpte träningskortet. det var ganska kul med tanke på att jag inte ens tycker om att dansa, men det blev inte så mycket träning eftersom att jag inte kunde passet och inte kunde ta ut alla rörelser ordentligt.
så efter det gick jag in i gymmet och sprang en stund.



dag 4.

En bild på en konstig tid i ditt liv

gymnasietiden.
ni som känner mig vet vad som hände under den tiden.


6/3 nr2.

idag sprang jag den första springturen utomhus för i år.
det var ju soligt och varmt, och med astmamedicinen kan jag säga att det aldrig varit lättare att springa. men som vanligt när luften är kall får jag så ont att andas, så jag får vänta ett tag med att springa ute och köpa mig ett träningskort.
men innan dess kommer natten. och första natten efter julia har varit här är alltid den värsta. jag vrider och vänder på mig hela tiden i tron om att hitta min älskade bredvid, men vaknar och inser att hon inte är där. det är hemskt. :(.

men idag var första gången jag inte storgrät när vi pussades hejdå. det är väl ett steg i rätt riktigt att vi ska klara det här utan olidligt gråtandes helger utan varandra, även om det alltid är hemskt utan varandra. <3.


6/3.

julia har åkt hem.
vi har haft underbara dagar.
det var bara timmar sedan jag höll om henne, men dom timmar hon har varit ifrån mig nu känns som veckor, som evigheter.
hur är det möjligt att sakna något så mycket? att älska någon så mycket?


annars måste jag för övrigt komma igång med mitt liv här i örebro. jag har lite förnekat att jag flyttat hit. väntat på att staden ska välkomna mig, utan att den vet att jag finns.
jag måste visa mig för örebro. jag måste komma igång att leva igen efter den mörka hösten och vintern.
jag pluggar ju till det jag vill bli, jag trivs hyfsat bra, men på något sätt har jag inte förenat mig med tanken på örebro och avståndet till min kära.
men nu är det dags att börja leva. igen.

jag måste också säga upp mina studielån och bidrag. tydligen så räknas pengarna jag fick över när jag sålde lägenheten som inkomst, plus att jag fått mycket lön i januari, februari, så jag överstiger alla gränser som skulle ge mig rätten till bidrag och lån.
dom tycker alltså att jag ska leva på pengarna från lägenheten, men de vill jag ju spara till nästa lägenhet jag ska köpa.
det betyder i sin tur att jag måste skaffa ett jobb. och det är snabbt. så imorgon ska jag in till staden och lämna mina buntar av cv och referenser...



dag 3.

En bild på någon i din familj


det får bli på min älskade pappa som alltid ställer upp för mig.
han är den absolut bästa pappan man kan tänka sig.
<3.



mina bröder är ju rätt coola dom med faktiskt. :).

dag 2.

en bild på någon du älskar.


är det svårt att gissa vem eller?
tror knappast det.
<3.



5/3.




snartsnart ska vi iväg, min älskade och jag, för att inspireras på bröllopsmässan :).
fast det är sista heldagen för den här gången med julia, och det känns ju tråkigt...
men en natt har vi kvar tillsammans i alla fall. <3.

4/3.

Idag blåser det iskalla vindar i örebro. vi försökte gå en liten promenad men både julia och jag fick brainfreeze utav kylan.
hemma satte vi oss och visste inte alls vad vi skulle hitta på.

det resulterade så småning om i de här två tavlorna.. haha.
julia målade mig.





och jag målade henne.





visst har vi fångat likheterna? haha...




♥.

dag 1.

en bild på en person du umgås ofta med.

eftersom att julia inte är här hela tiden och jag inte är i stockholm särskilt ofta, så är den "personen" jag umgås mest med just nu faktiskt min älskade vida-katt.


bildlista.

ja, nu börjar en lista i bilder.
enjoy.


Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med 
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

2/3.


haha. alltså.
julia pratade med sin mobil som aldrig fick någon täckning, men det låter ju lite kul när hon helt plötsligt säger:
Blir det bättre eller inte om jag stoppar in något i dig?!



1/3. (MARS!)

En koja är vad som krävs för att julia ska komma igång att börja plugga.
men, vad gör man inte för den man älskar?
jo, man hjälper henne att fixa en liten koja med mjuka kuddar, ett värmeljus och en klubba.
<3.






28/8.

jag klippte håret, ännu en gång.
behövde verkligen få bort de där tunnatunna topparna längst ner som stod rakt åt alla håll. men nu är håret lite mera jämnlångt och inte aaaaalls slitet. :).
inte för att man ser så mycket mer på bilden än luggen, men ändå.







och julia och jag firar oss själva med lite champange.





I love you so much. <3.

RSS 2.0