31/8.

jag vill ta en paus.
stanna.
andas.

jag vill gömma mig i ett hörn, bortglömd och sorgsen, för att sedan komma tillbaka när energin också gör det.
gömma mig från livet.
gömma mig från måsten.
gömma mig för människor.

jag vill försvinna.
jag behöver andas.

det är som att livet håller andan just nu.

men jag hoppas innerligt att detta bara är den sedvanliga höstångesten som knackar på, och inget värre.
hoppas hoppas hoppas.
med bara ben står jag i det kokande vattnet, redo att bryta min egen tystnad.
men inte ens för mig själv kan jag skrika ut den ångest jag känner.
inte ens för mig själv kan jag formulera och sätta ord på det jag varken känner eller tänker.

det är som att livet håller andan, och paniken för att inte få luft blir värre för var sekund.

men jag hoppas innerligt att detta bara är den  sedvanliga höstångesten.
det bara måste vara det.


30/8 nr2.

idag börjar skolan i karlstad. så antagligen får jag veta idag om det är några som valt att inte börja.
det är nervöst.
och jag är hemma idag för att jag är sjuk, så då kan jag uppdatera mailen och hålla i mobilen hela dagen..

och jag har så jätteont i revbenen. antagligen från i fredags. jag har mig själv att skylla, men det gör ändå sjukt ont.


imorgon blir det arbetsintervju och på onsdag är det dags att klippa mig igen. och den här gången kommer det att bli en större förändring! och jag längtar sååå mycket!!!

och annars är det bara kvällsjobb, nattjobb och helgsjobb den här veckan om jag inte är fortsatt sjuk.
jättebra och jättetråkig vecka.

30/8.



sist jag behövde köpa ny tandkräm hittade jag den här tandkrämen på ica. ekulf biologic.
asbra tänkte jag och köpte den. och när man först stoppar in tandborsten med tandkrämen är första reaktionen att spotta ut allt på en gång.. men så borstar man lite ändå och den äckliga smaken försvinner mer och mer, och blir helt okej. och ni ska bara veta hur rena tänderna blir efteråt. ni vet ibland står man och borstar i hundra år, men ändå känner man efteråt att det inte är riktigt rent överallt. men med den här tandkrämen kan man borsta nästan hur kort stund som helst och det blir hur rent som helst! helt underbart!!!

28/8.

det var en riktig bääääästfeeeest igår!!!
jag var så sjukt glad och det var alla bästa människor man kan tänka sig.
och så förstör jag allt..
men, här är bästbilder från bästfesten.




























och sedan var det någon som trodde att mina smoothierecept var ett riktigt juciepaket och ställde in den i kylen! haha<3.

25/8.

igår var det två månader med julia<3.

och vet ni förresten att jag förra veckan fick ett brev från banken, som jag klantigt nog inte öppnade förrän i söndags, där det stod att jag innan fredag skulle betala dom trettio tusen kronor. jag panikade och undrade hur det kunnat blivit så. jag ringde såklart pappa, som jag gör i sådana situationer och försökte förstå vad det var för fel. det var ju resterande beloppet på mitt topplån, det förstod jag, med att jag skulle behöva betala det på en gång... vem har trettio tusen liggandes på kontot bara sådär? inte jag i alla fall. men igår var jag på banken och redde ut saken. de skulle ha skickat ett brev som jag skulle skriva under om att jag ville förlänga lånet.. men det hade jag ju inte gjort eftersom att jag inte fått något sådant brev.
så det löser sig. jag behöver inte bli helt utan pengar än i alla fall.

vintertidtabellen för bussarna i täby, den bussen jag tar till och från jobbet har fått ännu sämre tider än tidigare.. så nu är det ingen som matchar någon dag åt något håll. inte alls okej. hur mycket jag än trivs där, måste jag inse att det inte fungerar. tyvärr..

nu är det matlagninsdags i fast/björn-lägenheten. ja, för det bor ju faktiskt en liten björn här nu också <3. :).

24/8.

jag har redan en arbetsintervju inbokad.
dock vet jag ju inte riktigt ännu om jag börjar skolan eller inte. det beror ju på om det är några som inte börjar och jag får flytta till karlstad över en natt typ. men det är inget jag direkt räknar med, så därför kan jag söka jobb under tiden, jag behöver ju inte ta jobben om det är så att jag nu skulle komma in på skolan.

men det är tråkigt att behöva byta jobb bara för att bussarna inte går något bra, och för att det är några nattpass per månad. för annars så trivs jag ju.
men, inget kan jämföras med ett måndag-fredag jobb :).

20/8.



du hisstraherar mig♥.

15/8.

jag har aldrig velat gifta mig.
jag har inte ens velat förlovat mig.

men nu känns det som den mest självklara saken i hela världen.


14/8 nr2.

du finns i varje dröm jag drömmer.
du finns i varje tanke jag tänker.
du finns i varje andetag jag andas.
jag älskar dig.
<3

14/8.

nu har jag varit på parken zoo och jobbat i tre dagar.
jag har hunnit bli 22.
det har hänt ytterliggare saker. men det får ni vänta med att få reda på tills imorgon.

julia har nyss åkt iväg med sin familj för att spendera dagen i furuviksparken. själv ska jag födelsedagsluncha med mamma i stan, sen ska jag hem och städa för ikväll blir det födelsedagsfest. och jag längtar, trots att det inte är så många som kommer.

jag har funderat några veckor på att klippa mig igen nu. snartsnart. och lite mer förändring den här gången nu. mer än senast i alla fall.
tjingpling.





9/10.

idag firade jag min födelsedag med släkten, eftersom att jag är borta imorgon. åker bort och jobbar. vi ska åka till parkens zoo den här gången. det ligger i eskilstuna tror jag det var. gansak skönt att få betalt för att gå på parkens zoo och tjäna in mer än en veckas arbete på tre dagar, men jobbigt att vara borta.

idag var också dagen då julia träffade min släkt för första gången. jag visste att det skulle gå bra, men jag trodde ändå att det var några som skulle ge små små förvånade blickar över att det var en tjej vid min sida och inte en kille. fast, det hade nog de flesta förstått innan i alla fall.

annars längtar jag till lördag, saknar att festa med mina fina vänner, tråkigt bara att inte alla kan komma. men det blir fint ändå!

hörs åter på torsdag. eller möjligen på fredag.

6/8.

igår när julia kom hem hade jag fixat med värsta överraskningen.
och idag har vi varit och fixat med det där. <3.
vad allt det där handlar om får ni veta senare, lite hemlighetsfull måste vi ju få vara.


jag har också mailat karlstads universitet. jag behöver inte vara där dagen då det är upprop, utan dem kommer att höra av sig om det är så att jag skulle komma in i alla fall. :). det känns bra. nu måste jag bara prata med jobbet och förklara hur det ligget till. känns en aning jobbigt...


julia och jag har varit ute och sprunigt, nu är det dags för dusch och matlagning. sedan är det två heldagars jobb som väntar efter nattens sömn..

5/8 nr2.

julia är hemma och allt är frid och fröjd igen. <3.






nästan.

5/8.

jag kom inte in. :(. slutade som 4:e reserv.
jag hoppades verkligen så.
nu känner jag hur mycket jag egentligen ville börja plugga.
men men.. jag får söka till våren igen, bara det att det inte alls finns lika många utbildningar att välja på.


4/8.

idag hoppade jag in och jobbade extra. 8-20 ist för 14-22. skönare att sluta tidigare på kvällen. och eftersom att julia inte är hemma kan jag lika gärna jobba.
imorgon fick jag börja 12 ist för 14 och sluta 20 ist för 22. helt underbart. :).

imorgon kommer också julia hem, jag längtar något fruktansvärt mycket. min mat- och sovklocka,mina hjärtslag och mina andetag. du är allt. allt jag behöver. allt slutar fungera när du är borta. jag glömmer bort att äta igen, jag sover inte, jag faller tillbaka.
med dig fungerar bara allt som det ska. <3.

idag har jag inte fått reda på antagningsbeskedet heller. så nu hoppas jag på att jag får det imorgon. jag är så sjukt nervös. jag får ett nervöst sammanbrott varje gång jag uppdaterar eller loggar in på studera.. jag vill så gärna, samtidigt som jag skulle gråta floder, som jag sagt så många gånger tidigare i alla tidigare inlägg... men jag kan inte låta bli att vilja plugga. och jag kan inte flytta.. hur löser man det då? liksom? det är inte okej.
det är i sådana här lägen det bara finns en sak att göra. och det är att ta på sig elefantbyxorna och va som en människa. men vad är människa i det här läget? blähu.

nu ska jag i alla fall försöka sova, och få morgondagen att gå så snabb som möjligt, så att jag får träffa den bästaste på kvällen sen.
sov gott.

3/8 nr2.

nu ska jag snart gå och lägga mig. antalet förlorade sömntimmar har ännu inte tagits igen.
idag har jag städat och tvättat, mycket duktigt av mig måste jag säga.
sedan åkte jag till täby för att träffa sofia en liten stund. vi tog en middagsfika och tittade i några affärer innan vi åkte hem igen. båda var lite trötta, så det var alldeles lagom den här gången, men det är alltid lika kul att träffa sofia. dumbomjag glömde kameran så jag väljer en gammal, men ack så fin bild på sofia.




väl hemma bestämde jag mig för att ta mig ut och springa den gamla rundan. det var otroligt länge sedan jag var ute och sprang. eller tränade över huvud taget. har varit så mycket sjuk på sista tiden.

än har jag inte fått något antagningsbesked på studera. jag hoppas att det visar sig där imorgon. jag är så nyfiken, och så spänd. och jag skulle bli så glad och samtidigt så ledsen.
nu är det kudden som ropar på mig.
god natt!

3/8.

jag är ledig idag! skönt skönt.
här kommer gotlandsfilmen.


2/8 nr3.

hela dagen har det på studera stått, under aktuellt, antagninsbesked 1 och vad man kommit in på. nu, alldeles nyss när jag uppdadaterade står det urval förbereds/körs. det betyder att jag vilken dag som helst får reda på skolaaa, eftersom att jag väntar på antagningsbesked 2 och reservintagningen!

2/8 nr2.

drygt en timme kunde jag sova. det var väl allt.
nu har jag varit en sväng i stan med pappa, bror och denise.
jag var inne en sväng på monki och hittade bland annat den här supermysiga tröjan!
jag älskar monki.


2/8.

nu har jag jobbat andra natten i rad. det är sjukt vad dålig jag är på att jobba natt. haha, nej, men min kropp klarar det inte. jag blir illamående så att jag nästan kräks. plus att jag blir sjuk. och att jag inte kan sova mer än högst två timmar när jag kommer hem.. och då är det två timmar sammanlagt av alla fem jag försöker sova.

det är meningen att antagningsbeskedet nummer två ska dyka upp när som, i veckan i alla fall. och jag uppdaterar studeras hemsida hela tiden, för att se hur det går. jag vill så oerhört gärna börja plugga. så jag skulle bli så glad om jag kom in, samtidigt som jag skulle gå sönder inombords för att behöva flytta ifrån min älskade. men jag tänker att det löser sig. för att kommer jag inte in nu så söker jag till våren igen, och det går lika bra för mig. då får jag lite längre tid närmre julia. bara det att jag måste lösa jobbsituationen då, men det gör jag, om jag så måste.
det blir bra det här, det blir det. jag vet det. det måste det.


jag fyller ju år den tionde. nästa tisdag. jag älskar sommaren, så det är ju kul att fylla år då, men det är verkligen sämst att alla är bortresta så att jag aldrig får chansen att samla alla mina vänner samtidigt. ja, sämst är vad det är. :(. jag får ha ett födelsedagsfirande till lite senare. :).

nu ska jag som sagt försöka sova dom där, om möjligt, två timmarna.
hejsvej!

1/8.

nu har flera dagar gått igen och som alltid bara flyger dom förbi när jag är med min älskade julia.
jag är så förvånad, så överraskad. jag som trodde att jag aldrig skulle kunna uppleva den här känslan av kärlek, den som alla pratat om. pga det som hänt mig har jag stängt av de känslorna totalt och jag trodde att jag aldrig skulle återfå förmågan att älska någon på det här viset. och jag är så otroligt glad för det. nästan så att jag ska använda mig av ordet lycklig istället. för jag är inte bara glad, jag är mer än glad. jag är kär och lycklig.

med dig blir inget tråkigt, allt blir roligt. med dig blir inget svårt, allt blir lätt. med dig orkar jag leva. vet ni, att jag skulle kunna påstå att jag hittat meningen med livet. meningen med mitt liv i alla fall. och det är att få älska och älskas av julia. inget annat spelar någon roll med dig. det är du och jag liksom. jag bara känner det. du är den biten av mitt hjärta som alltid saknats.


RSS 2.0