30/6.

det finns liksom inget att berätta. inget att skriva om.
eftersom att jag inte vill tjata om hur mycket jag saknar den bästa...
<3.

29/6.

jag vill inte jobba. eller jobba massor. jag vill dö för att sedan leva igen när julia kommer hem. det känns som en eeeeeeeevighet när det gått en dag. och det är sex dagar kvaaaar! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

och jag vill inte ens tänka på hur vi ska lösa det om jag kommer in på skolan och ska flytta. herre pommes frites..

<3.



27/6.

som sagt har jag de senaste dygnen hängt med julia. och för er som inte förstått så är vi nu tillsammans. :).
idag kom vida hem!!! jag har saknat som en tok!!! <3.
melvin är också här igen en lite längre period nu, eftersom att sara sommarjobbar på annan ort.

julia åker bort en vecka till peace and love nu, hon har precis åkt hemifrån mig och jag saknar redan. jag hatar att sakna. många tycker det är fint, men jag tror faktiskt inte att jag håller med.

jag jobbar natten som kommer och alla vet vad jag tycker om det.
korv.

25/6.

i onsdags kom jag hem från ett underbart läger med underbara konfirmander. jag har aldrig varit med om en så tajt grupp för att vara så stor.
jag hade migrän en dag och feber de tre sista, men annars har det varit hur bra som helst.

och sedan jag kom hem har jag bara hängt med julia. du är bäst<3.

13/6 nr2.


prinsen och jag 2
eller hairspray. det är vad tv bjuder på.
jag kan verkligen inte bestämma mig vilken av dom två jag ska välja. det är nästan så att jag måste sitta och zappa i mellan.....




13/6.



idag har jag jobbat och efter det mötte sofia upp mig här hemma. vi åt middag och tittade på grey's anatomy, de två sista avsnitten. det är alltid fint att träffa sofia. :). speciellt när det inte blir särskilt ofta! sedan tog vi tillsammans katterna på äventyr till hägernäs.

och nu har jag nyss kommit hem från avlämningen av finkatterna. och så kommer man hem till en tom lägenhet. helt och hållet tom. det är lite snyftvarning på det.
nu är melvin hemma igen och vida får bo hos honom ett tag. himla bra tajming det där mellan sara och mig och komma hem när den andra åker och tvärt om. :).


imorgon åker alltså jag på läger och jobbar. i tio, förhoppningsvis soliga och varma, dagar blir jag borta.
hej så länge!

12/6.

jag trivs verkligen jättebra på jobbet nu. det känns himla bra och kul.
jag är mitt uppe i en 20-dagars jobbperiod just nu, men det känns knappt som att jag jobbar. och det där med att jobba natt gick ju faktiskt väldigt bra, förutom att jag knappt kunde sova när jag väl kom hem trots att jag varit vaken hela natten, men då kunde jag somna i lagom tid till kvällen i alla fall, så det gick ju bra. :).

imorgon åker jag hem till sara med finkatterna. nu är det min tur att åka bort.
det har gått jättebra med melvin och vida tillsammans. melvin jamade konstant de två första nätterna och spelade piano i mellan åt. men, sen har han inte varit något annat än gosig.
vida har alltid kommit springandes till mig så fort melvin tittar på henne. man ser i hennes blick att hon säger mamma, mamma hjälp och så kurar hon ihop sig i min famn. då tittar melvin avundsjukt på och sitter och väntar på sig tur. han vill ju också gosa.
annars ligger dem i varsin fåtölj och sover.





imorgon efter jobbet kommer sofia hit. då hinner vi träffas en liten stund i alla fall, innan jag åker iväg.
och än en gång blev semestern från det ena jobbet, jobb på ett annat ställe. men, det får vara så nu.
och det blir ju mycket pengar.


9/6.

v a r j e minut är ett försök till att klara av den nästa.

7/6.

melvin är här på besök nu, medan sara festivalar sig.
och jag tror han ger igen. ger igen för när vida jamade hela nätterna när hon var på besök hos dom förut.
och han ger sig inte!
jag har inte sovit en sekund.

6/6 nr3.

nu ska jag se på någon sorlig film som jag kan gråta ikapp med. med en finkatt på höger sida om mig och en finkatt på vänster sida om mig.
om dom nu går med på det.
annars är det först i kvarn som gäller!


(det känns skumt för mig att använda mig av ordspråk. jag vet aldrig vad dom betyder. men just det här har jag lärt mig vad det betyder.. men det låter ändå fruktansvärt konstigt i mina öron.
eftersom att jag är konkret i mitt tänkade blir ordspråken bilder och inte ord. eller orden omvanldas till bilder och jag glömmer bort den egentliga innebörden. tex i först i kvarn ser jag framför mig hur fågelskrämmare mals ner i en kvarn och det är den som mals sönder först som det händer något med.. haha. det låter helt sjukt. och det är ganska kul när jag tänker efter lite noggrannare på dom bilder jag får av ordspråken.)


6/6 nr2.



senast för tre timme sedan räknade jag dom till 61st. abilify, concerta, zoloft, propavan, och allt vad det var.
och nu är det 0.
inga.
zero.
nada.
jag får panik och försöker redan komma på ett bra sätt att få nya till en så kallad burk för sista utvägen.
bra va?...

fast det var nog ändå tur att dom togs ifrån mig just idag.
annars hade dom landat fint i magsäcken nu.
usch.
jag skakar av abstinens som en drogberoende på avvänjning.

6/6.

ibland undrar jag varför jag stannar kvar. det finns ju inte ens något att stanna för.

5/6.

jag har ingen koll på dagarna. i onsdags trodde jag att det var fredag dagen efter och idag tror jag också att det är fredag..
gud så virrigt!

jag borde gå och handla, det ekar i kylskåpet när man öppnar det. men jag orkar inte. inte just nu i alla fall.
nej. sen har jag inget mer att säga.


4/6 nr2.

jag har börjat att somna till tv:n igen. jag har nämnt förut att jag gjort det sedan jag var åtta år. men för drygt ett år sedan jobbade jag stenhårt med att träna bort det. och lyckades.
men de senaste veckorna har jag råkat börja med det igen. inte så bra. inte alls så bra, faktiskt.
nej. vida ligger i mitt knä och snarkar, så det är väl lika bra att vi lägger oss i sängen istället. och somnar till något tråkigt program.

imorgon är det jobb igen, tredje kvällen på rad. 
men sedan är jag ledig söndag och måndag, det blir så bra så.
god natt!

4/6.

idag är det två år sedan jag tog studenten.
och nu när jag ser alla studenter blir jag så otroligt glad.
studentdagen är den av de få dagar jag aldrig någonsin kommer att glömma. skolgången har varit otroligt jobbig för mig och de senare åren på gymnasiet var så outhärdligt att jag var på väg att ge upp. jag gav upp för en stund, folk trodde till och med att jag hade hoppat av. men mina lärare hejade på mig, mina vänner och min familj hejade på mig. jag fick reducerat schema och gick i skolan tre dagar i veckan det sista halvåret. det gjorde att jag på något sätt, som jag inte har någon aning om, klarade det. och på studentdagen kändes det som om att jag klarat det omöjliga. det blev liksom ett mål för allt jag varit med om, det blev som att jag klarat livet och fick en guldmedalj i kategorin hur man klarar livet. och när jag sprang ut och kramade om mamma grät jag tårar som jag aldrig kommer gråta igen. jag var så stolt över mig själv. jag klarade det verkligen. ett mål som en månad tidigare kändes omöjligt, jag klarade det!
och nu sitter jag här och gråter igen, men det betydde verkligen så mycket för mig och den dagen är det bästa jag varit med om, inte för att den var speciellt mycket roligare än någon annan dag men just för själva känslans skull. känslan av stolthet som jag så sällan känner.
och då är det inte så konstigt att jag blir en smula rörd när studenterna hoppar i takt till musiken på flaken.

3/6.

många tycker att jag är ganska snabb på att berätta för dom att jag har asperger.
jag berättar det inte för att folk ska kunna säga att det inte märks, eller att det är synd om mig, eller vad det nu skulle kunna vara som sägs.
jag berättar det för min egen skull.
inte på så sätt att ursäkta mitt beteende. men vet jag om att den andra personen vet att jag har asperger, och är lite konstig, kan jag slappna av och tänka att om jag nu skulle råka göra något konstigt så vet personen varför jag är konstig. och det hjälper mig otroligt mycket att känna den känslan. kunna slappna av. jag behöver inte enbart tänka på att inte vara konstig.

2/6.

jobbet idag gick bra. jag har varit så toknervös över de där två ensamna timmarna. det låter inte mycket, men det kändes mycket sådär med siffror på schemat när jag inte lärt mig allting ännu. men det gick bra. faktiskt jättebra. så nu är jag jätteglad och klumpen i magen är borta och jag kan äta igen. :).

efter jobbet idag gick jag i sommarvärmen hem till nina för ett litet glas rosévin innan vi begav oss till barcelona för att äta en god middag med min mor. efter det gick vi bort till hötorget och biografen för att se sex and the city 2 och den var faktiskt himla bra! jag skrattade korvigt mycket! recensionerna stämmer inte. den är inte alls tråkig utan absolut sevärd!




1/6 nr2.

idag när tvätten var klar satt både jag och vida i solen i nästan en timme. det var verkligen sommarvarmt.
och så skulle jag ta kort på hur brun jag blev på den lilla stunden, där man såg ränderna av linnet, men det syns såklart inte på bilden..




jag har varit så nervös för de få timmarna jag är ensam på nya jobbet imorgon att jag helt glömde bort att jag skulle jobba med konfirmanderna ikväll. men, nu har jag i alla fall skrivit klart den nya låten! och det var så länge sedan jag skrev en låt att det känns alldeles jättebra.

och andrea skrämde halvt ihjäl både vida och mig när hon knackade på fönstret strax efter nio. vi hoppade högt båda två!

1/6.

32/5 tänke jag skriva först. haha, sen när har en månad 32 dagar?
idag mår jag illa och har tvättdag.  men medan tvätten ligger i maskin skriver jag lite grann på nya låten. det går otroligt segt, när jag väl får igång själva skrivandet brukar det inte vara något problem att fortsätta, men nu fastnar jag efter varje ord. och då går det ju inte att skriva. det är som att säga en mening, men uttala ett ord i taget med långt mellanrum. och det låter ju inte klokt att prata på det viset. det låter inte klokt att sjunga på det viset heller. 



jag vet vem jag är och vem jag borde vara
men jag får det inte att stämma överrens med mig själv
vet vad jag borde göra, jag vet vad jag gör
men jag får det aldrig att stämma överrens med mig själv
det är så många gånger jag försökt att förstå
vad varför hur och när jag är mig själv
men jag får det inte att stämma överrens med mig själv

RSS 2.0