25/7.

du är den snyggaste jag vet <3.





vi är på gotland och har det bäst, i en studentlägenhet precis utanför murarna.
igår var det askallt och regnade hela tiden, men idag är det bättre väder. inte för att det är sol, men för att det inte regnar.
jag vill att dagarna med dig aldrig ska ta slut<3.

22/7.

jag och julia en nattlig promenad i en sommarmörk åkersbergastad.






(när man lägger sig i forsterställning och tänker på något annat) ett oerhört bra tips från vår fina vän jonas :).














Jag älskar dig.



20/7.

Hej hej bloggeeeeeen! :D.

Det här är dagens outfit:




♥De fabulösa skorna kommer från Fädernesland :).
♥Klänningen (som klär mig oerhört bra och dessutom visar min fantastiska tatuering(!)) kommer från Monki :).
♥Den originella men ändå stilrena rouga handväskan är tillverkad i solitt plast och inköpt från mitt favoritvaruhus, Rusta (♥).
♥Den magnifika klockan kommer från Ur&Penn :).
♥Och de alltid lika korrekta glasögonen (som bara är såååååå jag;) ) kommer från Specsavers :) .

Lägg märke till det nyfärgade håret oxå :) ♥♥

PussPuss bloggen! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


18/7.

nu har jag tänkt och tänkt. jag vill inte börja plugga till hösten. i alla fall inte i falun. det är hur svårt som helst att hitta en lägenhet och det finns bara studentlägenheter för 6000kr,  studenlägenheter flera mil utanför falun, eller studentlägenheter man delar tillsammans med andra.. och det känns inte så bra alls.
plus att jag inte vill åka ifrån julia. inte än..
så nu väntar jag och söker till våren igen.

om jag ska stanna kvar på mitt jobb eller inte återstår att se. förmodligen byter jag.


nu står julia och steker veganpannkakor till oss. :).
du är det bästa som finns julia.

16/7.

nu har jag jobbat hela dagen igår och hela natten, vid sju byter vi av och jag kan sova en liten stund innan det är dags att jobba igen. jag är på utö med tjejen jag jobbar med och hennes familj. och vi är två assistenter som jobbar tre dagar och två nätter, innan vi byts av igen. men man samlar ihop många timmar på kort tid och kan vara ledig några dagar i rad mellan utöbesöken.

det enda är att jag saknar julia.
men, nu är det bara en natt till för imorgon kväll ses vi igen<3! 

12/7.

jag kom in!
på mitt andra val!
socialarbetarprogrammet i dalarna!!!

men jag sitter bara och gråter...

11/7 nr2.

jag sjukanmälde mig för inatt, för nu har jag mått illa sedan igår eftermiddag. så är det med det.
jag sitter här hemma och väntsaknar den bästa, vackraste, sötaste, snyggaste, finaste, underbaraste av alla i hela världen. men hon kommer inte hem förrän imorgon.


jag fick låna pappas bil igår till jobbet. och jag blir sjukt imponerad på mig själv hur pass bra jag kör med tanke på att jag ALDRIG kör bil. jag kanske kör en gång i halvåret, högst.. och aldrig flera dagar i rad, så det är ju inte som att jag är van att köra.
jag är så bra ;).


idag har jag tvättat, trots illamåendet.. men det var inte så mycket, så det fick gå bra ändå.
annars har jag ätit några få riskakor och druckit blåbärssoppa.
jag längtar så sjuuuuuukt mycket till imorgon nu.

11/7.

jag mår sååååå illa. blä.
nu ska jag försöka sova lite efter nattens jobb. det brukar ju inte alls gå så bra, men jag hoppas att det här illamåendet kan försvinna om jag sover lite, för en sak är jag säker på, jag ska aldrig jobba natt med det här illamåendet igen. usch och fy säger jag bara.

10/7.

dagen började med en cykeltur till badholmen. där låg jag i kanske två timmar sedan blev det molnigt och kallt, så då cyklade jag hem igen. och sedan dess har jag inte gjort någonting. har haft ont i halsen hela dagen, men nu har jag feber också. igen... hatar att jag ska ha feber så himla ofta. dessutom ska jag iväg och jobba natt. och det är för sent att sjukanmäla sig nu, trots att man inte får jobba där när man är det minsta sjuk. men nu på natten gör man ju knappt något, så jag hoppas att det löser sig i alla fall. får se om jag kan jobba imorgon natt.

och så saknar jag julia mest av allt i hela världen. bara för att hon släktträffar sig i sandviken.


9/7.

tiden går för fort när jag är med julia. vi kan ligga och kramas en stund och hokus pokus så har det gått fyra timmar. och utan julia går tiden så otroligt långsamt och varje minut längtar jag tills jag får se henne igen.
nu vet jag hur det är att vara kär.
förmågan att känna kärlek har inte funnits förut, jag har haft den funktionen avstängd. jag trodde aldrig att jag skulle bli kär, hur mycket jag än försökte. men julia har fått mig att slå på den där funktionen igen.
och jag är så glad att jag är den som får älska julia och att jag är den som får bli älskad av julia.
jag ska aldrig mer låta bli att känna av kärleken.


4/7.

nu är det faktiskt bara timmar kvar tills julia är här igen!
det känns som att jag har väntat i flera år! ♥.



dessutom är det dumt med ärr. de syns bättre på sommaren när man är brun och så har man mindre kläder, det gör också att de syns mer. på vintern har man ju ändå massa kläder som täcker och den kritvita huden är samma som ärrens.
men. dom sitter ju där. och jag gömmer dom inte längre, det är skönt.

3/7.

för drygt en vecka sedan skrev jag och julia några brev till personer som bor i en ort med ett roligt namn. en mikael bodde i trekanten och det brevet löd så här:


och vi väntar fortfarande på svar... ;).
vi skickade också brev till brastad och hjältebo.


jag längtar hur mycket som helst till imorgon kväll. då får jag träffa den underbaraste av dom alla igen. den här veckan har känts som flera evigheter lång.



idag har jag varit inne i stan och träffat jonna och alice. det var mysigt. och kul att ses igen.. det var ju ett tag sedan sist.








1/7.

idag var jag först på RIK-utbildning med jobbet.
efter det tog pappsen och jag en tur till ikea, pappa skulle köpa hyllplan och jag sällskapde. Men jag fick med mig en stor blomma och en stor kruka hem.

sedan har jag tvättat och målat lite.
efter det kom sofia hit. hon fick sina försenade presenter och jag lyckades pricka in saker hon önskat sig utan att jag vetat om det, haha. lite kul. vi hyrde en film och åt pizza. nu har jag fruktansvärt ont i magen. förstår inte varför jag aldrig lär mig att jag inte borde äta pizza. men det är mycket man inte borde.

nu har jag börjat pyssla lite med mina bilder och andra saker i lägenheten. som ni vet har jag ett behov av att göra om här hemma ibland.

annars är det som det varit den senaste veckan. katterna ligger och snarkar och myser och jag saknar min julia.

RSS 2.0