30/12.

den här bloggen börjar kännas lite smått onödig.
eftersom att jag inte skriver.
vilket ju faktiskt är lite meningen med en blogg. :P.

jag får se om jag behåller den eller inte.
ska jag forsätta den kommer jag rikta in mig mer på livet med asperger och hur jag tacklar alla vardagsbestyr.


senaste tiden har jag jobbatochjobbat nästan bara jobbat, faktiskt. det är bra, med tanke på lönen jag kommer få i januari. men just nu känns det jobbigt att aldrig vara ledig.


vi hörs.

16/12.

ibland saknar jag tiden när storlek 34 var för stort.
när jag hade kontroll över världen, över min värld. när jag kunde träna oavbrutet och bara äta nyttigt och låta bli allt det äckliga. på ett sätt mådde jag skitbra då. min kropp orkade så mycket, jag orkade träna; hela tiden.
jag saknar inte bara det att storlek 34 gjorde mig glad, utan mest att jag kände mig så stark i kontrollen, i vardagens mönster. när jag inte pluggade, tränade jag. när jag inte jobbade, tränade jag. Någonting som styrde mig till att inte släppa på styrkan. jag kände mig så stark och oåtkommlig. inget kunde förstöra bara jag tränade.

sen vet jag att den andra tiden av den vardagen inte var bra. det var den hemskaste perioden i mitt liv. men idag saknar jag den styrkan jag kunde känna då, även om jag inte saknar mitt liv från den perioden.

jag menar inte att jag saknar min ätstörning,
jag vet inte vad jag vill säga.
trots att det var den svagaste perioden i mitt liv, kände jag mig ändå så fruktansvärt stark.

9/12.

idag får vi reda på tentaresultatet. det är nervöst.
jag borde verkligenverkligen få godkänt på vetenskapsteoridelen, men statistiken vet jag att jag fåt göra om. men den får man godkänt på genom att vara med och delaktig i en föreläsning på måndag, så det känns inte så jobbigt, speciellt inte när 75% fick underkänt i statistikdelen :P.
men det gör mig nervös att jag ska få underkänt på vetenskapsteorin, då måste jag göra om hela provet i januari...
väntaväntavänta på resultat är jobbigtjobbigtjobbigt.

4/12.

igår var julia och jag i stan och startade julkappsshoppingen. det var jättemysigt, men jättemycket folk.
jag älskar att ge bort saker så julen är aldeles utmärk för mig. jag tycker det är så roligt att klura ihop saker, göra saker och sedan ge bort dom.

sedan jobbade jag igår kväll och var inte hemma förrän strax innan halv två, och idag på morgonen sov vi mycket länge.
sedan åkte vi till lidingö till mamma och staffan för en adventsfika. mamma hade lite problem med lussebullsbakandet, hon tyckte degen blev kladdig vilket slutade med att hon tryckte ut klumpar av degen med ett dricksglas för att sedan lägga dom på plåten.. hon skulle även göra en "krans" vilket hon gjorde genom att lägga ut hälften av degen på plåten och började forma den som en limpa, och för att få den flätande effekten började hon klippa i degen och lägga över bitarna över varandra. så duktig på att baka tror jag aldrig att hon varit. :P.

nu ska vi söndagsmysa framför beck med nybakta lussebullar och te.

pusshej.

RSS 2.0