30/6.

Idag är dagen. dagen som jag väntat på i en evighet. FLYTTDAGEN!
klockan tio ska vi till mäklaren och skriva papper och allt sånt, sedan får jag se lägenheten. äntligen! jag har ju faktiskt inte sett den än, och det känns ju en smula konstigt. men så är det.

KISSEKATTER.
IDAG KOMMER VIDA HEM!!!!! det är större än lägenheten, det går inte att beskriva vad glad jag är att jag ska få krama på henne dygnet runt nu. min söta finkatt. sen kommer ju dessutom mili hem till oss idag. det blir spännande med en till flicka i lägenheten. :).

SOL.
det har varit så skönt med solen som har varit framme hela dagarna. jag skulle kunna påstå att jag är världens mest solälskande människa. det är helt underbart. den värmen som solen ger, går inte att få någon annanstans. dessutom blir man ju brun och det är ju inget att klaga över, eller hur?

nej. frukost, kanske? måste bara väcka världens vackraste flicka först. <3.

23/6.

EN VECKA KVAR!
sedan flyttar vi, vida kommer tillbaka hem till mig och vår lilla mili hämtas.
jag längtar obeskrivligt mycket. efter allt det. men mest efter vida. min älskade lilla katt. jag har varit ifrån henne ungefär en månad, men det känns som flera år. jag saknar henne så att det gör ont. jag saknar hennes busiga lekar när hon dyker in under mattorna. jag saknar hennes dreglande, kvällskelande och morgonklapp. jag saknar att klia hennes små öron. jag saknar att mötas av henne i dörren när jag kommer hem. jag saknar att leta efter henne när hon gömmer sig under överkastet. jag saknar hur hon mjauar och förväntar sig att jag ska förstå henne. jag saknar att hon pratar med mig som om jag vore en katt. jag saknar hennes mysiga kattkramar. jag saknar att höra henne spinna. jag vill inte vänta en dag till. jag längtar så obeskrivligt mycket.

PLASTEN SKA TAS BORT!
i en vecka har vi levt utan någon som helst syn ut genom fönstret. det är plast över dom eftersom att dom renoverar. meningen är att den ska tas bort idag.. jag hoppas att det fortfarande är vad som ska ske. mest för att michelle ska kunna se ut. inte känna sig instängd mer än nödvändigt, stackarn.
det är också bra att få bort plasten så att man ser vilket väder det är. förra helgen t ex så skulle pappa och jag åka och köpa lampor och matta och lite saker, vi tog på oss shorts och linne men så möts vi av spöregn och blåst när vi går utanför porten ;). haha. alla gick klädda i jackor och långbyxor och allt, och där kom vi helt sommarklädda.. nej, men det vore skönt att se ut. faktiskt.


21/6.

jag hade behövt dig nu.

20/6.

det är tio dagar kvar tills lägenheten är i min ägo.
det blir tider det. en hel sommar att lära mig hitta runt i området och i storstaden till fots. det är iof ingen garanti att jag lär mig det, för att vädret lockar en att vara ute och att jag har flera månader på mig. mitt lokalsinne är ju på en skala mellan ett och tio, minus (minst!) fem. men det ska väl lösa sig det med! men bli inte förvånade mina stadshittarvänner om en aning förvirrad andrea ringer och frågar vars hon är någonstans.

min älskade har precis fått sommarlov idag. och det firar vi på varsit håll. det känns trist, men så är det ibland.
på fredag har vi ett-års-dag och det måste jag hemligheta mig lite inför, vilket gör att jag inte kan kramas med henne varje sekund, som jag egentligen vill.

försäkringskassan är som vanligt fucked up och det kommer dröja tills jag får några pengar, om jag ens får några... jag har några små ynka tusen att leva på i sommar.. vilket betyder att jag i stort sett är pank när jag flyttar in i den nya lägeheten. julia, har jag sagt att vi måste leva på enbart linser och potatis resten av sommaren?

livet på gärdet är annars helt underbart, det är nära till allt, det är mysigt och jag känner mig redan hemma här. jag har tyckt om området ända sedan mamma flyttade hit för ganska många år sedan. pappa bor ju på gärdet nu, för er som missat det och därför gör jag också det eftersom att jag bor hos honom. det trista är att vi inte ser ut. fönstrena är förtäckta med plast eftersom att balkongen renoveras. det blir kvavt och varmt och dåligt syre, men vad gör väl det på det stora hela?

annars är det ganska rörigt i mitt huvudet när jag flyttar runt, min kropp tycker som sagt inte om så många omställningar som det innebär varje gång en ny bostad besöks. men jag är ändå nöjd. med mitt beslut att komma tillbaka till stockholm. det känns som om det inte hade funnits en annan väg.

vi hörs.


14/6.

för ett par dagar sedan åkte han, det fetaste jävla äcklet, förbi mig och julia på väg hem från centrum. en ny bil hade han och allt trots det ser man direkt när det är han som sitter vid ratten.. hukad pga sin höga höjd och fönstret öppet med ciggen i handen och tittandes åt alla håll. Mitt hjärta stelnar, jag fryser till is när han befinner sig några få meter ifrån mig. tittar på mig sådär nonchalant, åker långsamt förbi för att fortfarande försöka plåga mig.
trots det oväntade mötet blev det inga mardrömmar, ingen panik inte heller några tårar. en kram från min vackraste räckte och vi gick vidare. inget mer med det.
det är som ett åskoväder fyller mitt inre, men blir som bortblåst innan ovädret börjat.

det är en seger.
jag har vunnit.
du är inte längre ett hot mot mig.
du är ingenting.
du får mig inte ens rädd och ledsen längre din jävla skit.

8/6.

out of control.

ingen blogg på ett tag nu.

1/6.

nu är det juni och jag tar sommarlov :D.
tentan är klar men ska bara läsas igenom igen, men inte nu för jag är fortfarande blind för min egna text och hittar inga som helst fel. ;). dock vet jag att dom gömmer sig där för mig.



nu ska jag hem till pappa och äta lunch och invänta min älskade <3.

RSS 2.0